Детска раница - пчеличка, розова

SF034-pink
Trustpilot stars
Цена: 41,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг
Цвят Розов
Пол Момиче

Цвят: розов
Пол: Момиче
Възраст: 3+ години
Материал: EVA+PU
Отделения: едно основно, разделено на две с мрежичка
Обем: 11.42 литра
Тегло на продукта: 0.310 кг.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Първият учебен ден е един от най-важните моменти в живота на всички деца. Но за да бъдат подготвени за него те трябва предварително да бъдат снабдени с правилните приспособления, които ги превръщат в истински ученици.

Най-същественото приспособление за тази цел е именно детската раница. С нея вашето дете ще може, както да посещава учебните часове, така и да се разхожда извън тях. Благодарение на нея малчугана винаги ще бъде на една ръка разстояние от нещата си за първа необходимост.

Конкретният продукт на който сте се спрели е идеален за тази цел. Въпреки това обаче той може свободно да се използва и извън учебните часове. Като цяло всичко опира да личните предпочитания на вашето дете.

Ползи: Можем напълно спокойно да ви гарантираме, че веднъж щом вашето момиче зърне тази впечатляваща раничка, тя ще я хареса на момента. Това се дължи на уникалният дизайн, който е във формата на пчеличка.

Производителят – Supercute, е обърнал внимание на всички детайли и именно поради това продукта е уникален. Той се състои от едно основно отделение, което е разделено чрез две мрежички.

Те от своя страна придават две водещи преимущества :

  • Развитие на уменията за подреждане.
  • Подобряване на преценката.

Въпреки скромният обем и брой отделения, раницата ще помогне на децата да преценят какво точно би им било от полза да вземат със себе си преди да тръгнат на училище или на разходка с приятели. По този начин те ще се научат да бъдат подготвени за всякакви ситуации и то самостоятелно.

Продукта е изграден от надеждни материали. Това включително се отнася и за неговите презрамки, тъй като те са от изключително важно значение. Меката им материя не създава по никакъв начин неудобство, което означава, че детето ви ще бъде предпазено от евентуално нараняване.

Детската раница е изградена според всички изисквания за безопасност, но за да бъдете предварително подсигурени е препоръчително да прочетете внимателно упътванията, които са зададени от производителят.

https://www.youtube.com/watch?v=CRlawi799eI
Живка Ралева
2020-07-08 14:05:00
Comment rating
Имам 2 дъщери близначки и им купих розова и жълта раничка калинка. Много си ги харесват, защото изглеждат различно от обикновените, скучни раници, които се предлагат по магазините. Въпреки че изглеждат малки, раниците предоставят достатъчно място, че да се поберат учебниците и тетрадките им. Препоръчвам с две ръце!

Рослана Маркова
2020-07-07 14:36:00
Comment rating
Доволна съм от качеството на раничката. Материята е хубава и добре зашита. Презрамките са дебели, така че не мисля, че биха могли да се скъсат дори и с ежедневно ползване. Вепреки че малката обича да я пълни с ненужни предмети, раничката не се е скъсала.

Савина Танева
2020-07-07 09:25:00
Comment rating
Продуктът е с идеален размер за дете. Повечето раници са огромни и не са подходящи за малки деца, но тази е компактна и не пречи на дъщеря ми. Купих я за детската градина, но си я носим навсякъде, включително и по екскурзии. Побира всичко необходимо, а отделенията са много практични.

Аделина Нинова
2020-07-06 19:59:00
Comment rating
Дъщеря ми е първи клас и тази раничка й е просто идеална. Дизайнът е сладурски и тя си я носи на училище с удоволствие. Пространството е достатъчно за да побере всичко необходимо, а чрез мрежичките отделяме учебниците от тетрадките.

Стела Маринова
2020-07-06 19:34:00
Comment rating
Много симпатична раница, на живо е още по-хубава. Материята е плътна и здрава, което я прави издръжлива и не се притеснявам, че ще се скъса под тежестта на купищата учебници. Детето ми си я носи и извън училище, когато ходи в градинката пред блока, идеална е за целта.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими