Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Цена

0 лв. 1079 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Детски играчки за момичета

Показани са 1-20 от общо 1173 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Играчките са повече от забавление за децата .  Повечето играчки дават възможност на децата да научат нещо.  В най-ранна възраст чрез играчките децата осмислят причинно-следствените връзки и усъвършенстват двигателните си умения.

Играчките стимулират когнитивното развитие , като стимулират детската концентрация и памет (настолните игри) , като им позволяват да резрешават проблеми по творчески път, което е ключ за развитие на тяхната бъдеща увереност и самостоятелност (игри с мозайки и конструктори).

Няма фиксирана цифра .  Децата с по-малко играчки около себе си обръщат повече внимание на една играчка, съсредоточават се върху нея и измислят повече игри с нея.  Това стимулира творческото им мислене.

Много родители са забелязвали как бебето може за дълги периоди от време да изучава ръцете си или да се занимава с някаква играчка, или да лежи и играе с активна гимнастика.   Бебетата нямат чувство за скука и досада.  Това е причината някои играчки да се окажат изключително забавни за тях.

В детска възраст играчките развиват светоусещането на детето.  Те развиват тяхнот о въображение.   Играчките са основния инструмент за общуване между децата – с тях де се учат да взаимодействат помежду си, да се запознават едно с друго, да участват в групови занимания.

Най-подходящи за децата са обикновените играчки.  С играчка в ръцете децата са откриватели.  Те са активни и търсят как могат да я „използват“.  По този начин използват въображението си.  Опростените играчки провокират развитието на качества като самостоятелност, критично мислене (решаване на проблеми), умение за справяне с различни ситуации и творческо мислене .  Колкото повече неща прави една играчка, толкова по-малко неща ще прави детето.

Играчките за открито карат детето да заобича природата.  Създават у него навици за физическа активност.  Играчките за открито подобряват двигателната култура и координацията на детето.   Те са предпоставка за практикуване на различни видове спорт в последствие.

Най-често играчките са направени от пластмаса.   Тя е отностително здрава и това прави играчките издържливи.  Пластмасата е лесна за почистване и така се гарантира, че в устата на детето не попадат бактерии и микроби.  Това е основен аргумент за използването и.  За да са напълно безопасни пластмасовите играчки не трябва да съдържат BPA. Други възможности за детските играчки са дървото и алуминия, но те дават по-малко възможжости от гледна точка на форми, разнообразие и лекота на използване.

Свързани блог публикации

Необятният игрален свят, пълен с много изненади, чака вашата малка принцеса с отворени обятия. Деликатният им дизайн е вдъхновен от тяхната красота и нежност, затова интерпретира женски цветове и приключенския свят на принцесите.

Освен всичко нашите модели крият жизненоважни умения и техники, които вашето момиче ще развие и усвои. За стимулиране на двигателните умения за обща физическа култура и здраве, може да заложите на атрактивните превозни средства, с които детето ще изпълнява различни трикове и ще се забавлява от сърце с помощта на стабилните им и подсигурени основи.

Нашите образователни комплекти като комплекти по професия, обучителни дъски и други предложения ще инициират у децата многопластово мислене и формиране на съдържателна информация в паметта.

За прекрасните моменти сред природата и за приучаване на спорт в ранна възраст, може да заложите на забележителните топки за игра и уреди по спорт на анимационни принтове и ярки цветове. Когато вашето момиче ръководи спортното пособие, то ще стабилизира своята координация и усет в пространството.

Ние знаем, че вашето дете е бъдеща звездна икона и за да провокираме творческата й страна, ви предлагаме творчески комплекти на музикални играчки, с които детето ще може да свири и композира часове наред, докато тренира своите сетива и усет за такт.

Зарадвайте вашето мило създание и с висококачествените модели на бебета и кукли с невероятни функции и аксесоари за  нежна грижа. Или й подарете друг игрален комплект, с който да симулира типични женски дейности като готвене и пазаруване.

За интригуващи моменти й позволете да създаде вълшебния свят на принцесите от Дисни като изгради сама техния конструиран свят от шарени блокчета и забавни фигурки.

Тези и много други забележителни и висококачествени играчки са предоставени от световните марки ZIzito, Disney, Baby born, Frozen, Lego и други, създаващи играчки с образователни цели, подходящи за деца над 2-годишна възраст по международните правила за стандарт.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими