Очила, шнорхел и плавници за гмуркане - зелени

HL427038_green
Trustpilot stars
Цена: 6,49  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.4 кг
Цвят Зелен
Пол Унисекс

Години: 4+ години
Цвят: Зелен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 30 х 16 см.
Тегло на продукта: 0.365 кг.
Комплектът съдържа: комплект плавници, шнорхел, маска
Материал: пластмаса/ силикон
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Знаете ли кое е единственото по-яко от това детето да може да вижда под вода? Това да може да вижда и да диша под вода. За щастие, тези супер умения сега са леснопостижими и напълно достъпни с комплекта от очила и шнорхел за гмуркане на Huale.

Комплектът е подходящ за използване както в открити и закрити басейни, така и в естествени сладководни и соленоводни водоеми – морета, реки или езера.

С размери от 30 х 16 см и регулируема силиконова каишка, очилата са подходящи за деца около и над четиригодишна възраст. Шнорхелът и плавниците са предвидени за същият възрастов диапазон, макар че по начало предполагат по-висока степен на адаптивност.

Ползи: Гмуркането под вода е занимание, което развива както емоционалния свят на детето, така и неговите физически умения. И макар задоволяването на детското любопитство по въпроса „Какво точно се случва под водата?“ да е най-очевидната полза от това занимание, то налице са и редица други такива, за които едва ли сте се замисляли досега.

Усещанията, с които детето се сблъсква под водата, му помагат да схване понятия като гравитация и баланс, докато опознава единственото по рода си чувство на свобода и лекота, присъщо за подводната среда. Гмуркането е също така отличен начин детето Ви да усета си за ориентация в пространството.

По време на гмуркането детето изследва уникалния подводен свят и се учи на любов към природата и нейните неповторими морски и речни съкровища. То осмисля по свой собствен начин красотата и деликатността на подводната екосистема и култивира едно особено важно за бъдещия човек качество – да уважава света около себе си точно толкова, колкото уважава и света вътре в себе си.

П. Станкова
2020-08-08 20:45:00
Comment rating
Търсех воден комплект за дъщеря ми и се спрях на този, заради повече от достъпната цена. После се убедих, че не е за смешка на качеството. Здрави очила, добре защитават очите и плавниците са удобни.

Т. Овчарова
2020-08-08 19:50:00
Comment rating
Дъщеря ми има бански точно същото зелено като очилата и плавниците. Поръчах комплекта и сега сме готови за морето.

Жулиет Миткова
2020-08-04 21:31:00
Comment rating
Често ходим на басейн с приятели. Тяхното момченце има очила и шнорхел и синът ми също поиска да има. Видях този комплект и ако беше по-скъп нямаше да го поръчам. Цената е много изгодна.

Надя Карбова
2020-08-04 18:15:00
Comment rating
Благодарение на този комплект детето ми се научи да се гмурка без страх от водата. С каишките лесно се регулират очилата и плавниците, така че да са удобни и здраво прикрепени.

Вили П.
2020-08-03 18:15:00
Comment rating
Преди да тръгнем за морето видях този комплект за плуване и го поръчах. Доставката дойде за ден. Очилата са удобни и добре прилепват. Каишките са меки и не убиват на главата и крачетата.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими