• Намалена цена

Детски лък с мишена на стойка и инфрачервено прицелване

35881D
Trustpilot stars
Цена: 59,75  лв
71,99 лв
Спестявате 12,24 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 2.8 кг
Пол Унисекс
Цвят многоцветен

Години: 4+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1+ играчи
Размер: лък: 74 см; стрели: 56 см; мишена: 42 х 112 см
Тегло на продукта: 2.40 кг
Комплектът съдържа: мишена със стойка, лък, 4 бр. стрели, кобур
Материал: Пластмаса/ метал
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Разказали ли сте на детето си за Робин Худ? Ако не – време е. Ако да – то със сигурност си мечтае да за своите първи геройски подвизи с лък в ръка. Разликата е само една – не всички изстрели на Робин Худ са били точни, защото той не е имал инфрачервено прицелване.

Комплектът с детски лък съдържа всичко необходимо за велика, но и безопасна веселба. Основата включва лък с инфрачервено насочване, мишена и безопасни стрели с вендузи, а различните вариации на продукта съдържат допълнения като кобур за стрели и стойка за мишената.

Бърз, смел, точен и готов за приключения – ако разпознавате своя малък герой в това описание, то единственото нещо, което му липсва, е собствен лък!

Ползи: Стрелбата с лък може да бъде както забавна детска игра, така и добър повод да научите детето си на важни концепции като търпение, точност, прецизност и стабилност. От динамичната стрелба до внимателния, добре преценен изстрел – този спорт има много лица, и всички те чакат да бъдат преоткрити.

Безопасните вендузни стрели и голямата, професионално проектирана мишена създават всички условия както за безгрижна и безопасна игра, така и за първи по-сериозни стъпки в стрелбата с лък като по-сериозно спортно занимание. Инфрачервеното прицелване, от своя страна, ще спомогне за създаването на реална преценка за пространството и ще окуражи детето в първите му стъпки, подсигурявайки доста завиден успех по отношение на точността.

Мишената, предоставена в комплекта е лесна за монтиране и демонтиране, независимо дали ще изберете вариант със или без стойка. Играта е по-подходяща за практикуване на открити пространства, с оглед безопасността на вещите Ви, но може съвсем безпроблемно да се инсталира и в по-просторно закрито пространство, в зависимост от Вашите нужди и предпочитания.

Стрелите на лъка са безопасни при евентуален неточен прицел, но е желателно да инструктирате децата си да се придържат към стреляне в предоставената в комплекта мишена. Желателно е родителят да упражнява надзор, когато с лъка играе дете в минималните граници на препоръчаната от производителя възраст.

Снежана Динова
2023-06-09 10:27:29
Comment rating
Лък с мишена
С ярките си цветове и перфектната изработка привлича вниманието на децата и се стига до спор, кой първи да стреля..Явно ще им трябва още един..

Гюргена Димитрова
2020-12-29 22:59:56
Comment rating
Лък
Любимият Коледен подарък

Елена Божилова
2020-12-29 16:22:34
Comment rating
Страхотна изненада
Няма по хубава игра от тази,останахме,очаровани и приятно изненадани .Благодаря????????

Петя Гладилова
2020-07-08 23:50:00
Comment rating
От доста време искахме да купим играчка за детето ни, която да е едновременно забавна, но и да развива движенията и кординацията. Тази играчка наистина е много добро решение. Детето чрез нея не само се наслаждавана интересна игра, но и развива своята съобразителност.

Галя Борисова
2020-07-06 09:36:00
Comment rating
Този комплект е прекрасна идея за подарък. Хубавото на такъв тип играчки е че стават както за игра отвън, така и вътре. Лесно се сглобявя и пренася. Стрелите са напълно безопастни, а мишената не представлява трудност в прицелването, тъй като е с големи цифри и ясно очертани разноцветни кръгове.

Боряна Тонева
2020-07-05 18:28:00
Comment rating
Купих играчката за двете си деца и безспорно задържа интереса им за дълго време. Харесва ми, че стрелите в този комплект са безопасни, мишената може да се монтира върху стоика, но и да се закача на стената. Това е една отлична идея и за състезателни игри по време на рожденни дни или домашни събирания.

Тереза Велкова
2020-07-03 16:38:00
Comment rating
Приятели ми препоръчаха този комплект и щом го видях във сайта веднага го поръчах. Много съм доволна, защото тази играчка предизвиква интереса на детето ми и точността на инфрачервения мерник го стимулира. Стрелите са безопасни и не нараняват мебелите и стените, ако играта е вътре.

Димитър Младенов
2020-07-02 20:29:00
Comment rating
Синът ми много обича да играе на двора, който имаме и затова реших да го изненадам с този забавен комплект. Много лесно се сглобява и е напълно безопасен. Стойкато към мишената е много удобна. С такъв тип играчки самите деца също се научават и на по-кординирани движения.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими