Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
1 лв. 58 лв.
Години
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко

Игри със стрелба

Показани са 1-20 от общо 37 артикул(а)

Спрете да мечтаете за зрелищни престрелки и велики сблъсъци. Kidso ви предлага една реалност, в която да се сдобиете с невероятно оръжие за мощни изстрели, смели победи и завоевания.

Вземете своя револвер и се впуснете в прерията като непобедим каубой или станете звезден капитан със своя галактически пистолет със 150 топчета. Организирайте различни състезания със своята ловна пушка като стреляте по различни мишени. А когато настане апокалипсис и зомбитата се опитат да завладеят света, вие може да ги спрете с помощта на мощните бластери Zombie strike. Точната им стрелба ще унищожи всеки клатещ се нарушител в радиус до 20 метра. А възможността до 12 снаряда за изстрелване без презареждане, ще гарантира качествена защита на бойното поле. Можеш да се въоръжиш с атрактивни арбалети, кобури за пистолети или водни оръжия за стрелба като помпи, пистолети и пушки. Те ще намокрят всеки нападател и ще ви осигурят невъобразимо забавление през топлите месеци, когато някой си помисли да престъпи вашия военен пункт. За различни зрелищни удоволствия може да заложите на интересните мишени със стрели или изстрелвачка с коли, чрез които да надпреварвате своите умения за точно попадение.

Моделите на игри със стрелба имат атрактивни дизайнерски компоненти като мощни цеви  и корпуси за изстрелване, въртящи се барабани, атрактивни спусъци и различни мишени за обстрелване. С тяхна помощ вашия малчуган ще се впусне в ролеви игри, които да развият неговото креативно мислене. Логическите тактики, с които да възпрепятстват противниковия отбор, ще научи детето на аналитично мислене.

Играчките, подходящи за деца над 3-годишна възраст, са създадени от висококачествен полипропилен и пластмаса, съобразени с детската безопасност. Те са дело на Nerf, Amaya, Dino toys, Koopman и други брандове, които се стремят да поднесат на децата интензивно забавление с интригуващи бойни задачи.

По съображение за безопасност, пособията не се насочват към незащитени части по тялото или животни.

Продуктът е добавен към желани продукти