• Намалена цена

Детски ролери за момче

30881R
Trustpilot stars
Цена: 29,04  лв
34,99 лв
Спестявате 5,95 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момче
Тегло 1.4 кг
Цвят сив

Години: 3+ години
Цвят: Сив
Сезон: Лято
Пол: Момче
Допустимо тегло: 25 кг
Размер: Регулируем от 18 до 22 см (31 до 37 номер)
Тегло на продукта: 1.300 кг
Материал: Пластмаса/ силикон
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Всички знаем, че децата в ранните си години са хипер активни и се нуждаят от неща с които да изразходват своята енергия през целия ден. Но как бихте могли да постигнете  това ? Тайната се крие в детските ролери, които всъщност ще бъдат, както забавни, така и здравословни.

Сигурни сме, че всеки познава дълбоко тези принадлежности и в даден етап от живота си е бил горд притежател на тях. А защо пък да не зарадвате и вашето дете с тях ? Все пак с тях той ще може да изгради великолепни спомени към които ще се връща приветливо. 

Ползи: Вашето момче ще може да извлече множество ползи от спортният артикул. Те от своя страна ще го поддържат непрекъснато в добро здравословно и атлетично състояние.

Причината за това е, защото ролерите спомагат за развитието на следните две качества :

  • Координация на движенията
  • Баланс

Конкретният продукт разполага с красив външен вид, който е в комбинация от изящни цветове. Стилът е толкова прецизно подбран и добър, че моментално би се харесал от вашето момче.

За спокойствието на всеки родител уверяваме, че ролерите са изключително здрави и безопасни. Ако обърнете внимание на снимките ще забележи стоперите, разполагащи се отзад за допълнителна помощ. Освен това те са издържали всички тестове за безопасност и смеем да затвърдим тяхната надеждност.

Закалената пластмаса, която е използвана за изграждането им е всъщност доста лека. Това от своя страна ще позволява детето ви да се придвижва лесно с тях и без затруднения. Размерът им варира от 31 до 37 номер, което се осъществява от регулируемият механизъм.

Комплектът ролери пристига в елегантна опаковка, която ги прави идеални за подарък. С тях детето ви със сигурност ще се забавлява дословно и ще бъде благодарно, че има толкова грижовен и обичлив родител, като вас.

М. Янкова
2020-07-11 17:50:00
Comment rating
Трудно ми е да поръчвам обувки онлайн, същото важи и за ролерите. Възможността да се регулира големината ме убеди да закупя в интернет. Спестих си евентуални замени, заради неточен размер.

В. Димитрова
2020-07-07 19:35:00
Comment rating
Цветовете са толкова весели и в същото време подходящи за момчета. Създадоха ми настроение, като ги избирах.

И. Христова
2020-07-06 11:14:00
Comment rating
Не знам защо, но винаги съм смятала карането на ролери за момичешко занимание, вероятно заради дизайна и цветовете на повечето,които съм виждала. Тези обаче, след като ги видях в сайта ме "грабнаха" и ги поръчах на сина ми. Много са хубави и наистина са момчешки.

Лина Чакърова
2020-07-06 08:33:00
Comment rating
Винаги се притеснявам от колелета и ролери, заради безопасността на детето ми. Но тези стопери отзад, такова чувство за сигурност ми създадоха на снимката, че ги купих и се оказа, че не съм се излъгала.

Анна Илчева
2020-07-03 11:15:00
Comment rating
Много интересен дизайн, съмнявах се дали са удобни, но се оказа, че са и синът ми ги кара без проблем. Изключително леки са.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими