• Намалена цена

Детски ролери - розови

30881Q
Trustpilot stars
Цена: 29,04  лв
34,99 лв
Спестявате 5,95 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 1.4 кг
Пол Момиче
Цвят розов

Години: 3+ години
Цвят: Розов
Сезон: Лято
Пол: Момиче
Допустимо тегло: 25 кг
Размер: Регулируем от 18 до 22 см (31 до 37 номер)
Тегло на продукта: 1.300 кг
Материал: Пластмаса/ силикон
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Ролерите са един прекрасен начин с който вашите деца могат да се забавляват пълноценно през целият ден в компанията на своите приятели. Освен това този продукт би им предоставил и множество здравословни ползи, които със сигурност ще ги привържат към здравословният начин на живот.

Ако рожденият ден на вашето момиче наближава и вие все още се чудите какво да и подарите, защо не обмислите варианта за ролери ? Тези приспособления ще оставят ярък спомен в нейното детство и след време тя ще бъде благодарна за прекрасните спомени, които сте и предоставили чрез тях.

Ползи: Общо взето карането на ролери може да бъде много ползотворно за детето ви. Чрез тях вие ще засилите развитието на голяма част от нейните умения, докато тя несъзнателно се забавлява и то по здравословен начин.

Едни от водещите преимущества, които приспособленията предоставят са следните :

  • Подобряват работният процес на сърцето.
  • Заздравяват мускулите.
  • Успешно изгарят излишните калории.
  • Намаляват стреса.
  • Подобряват настроението.

Даденият продукт разполага с привлекателен външен вид, изцяло украсен в розов цвят. Те определено ще се харесат на вашето момиче. Иновативният им модел позволява да бъдат регулирани от 31 до 37 номер, така че са съвместими и за деца над 3 годишна възраст.

Спортната играчка е напълно безопасна и изградена от надеждна пластмаса. Колелцата са доста издръжливи, а катарамите за глезените са безупречно сигурни. Те могат да се регулират, така че не трябва да се притеснявате по отношение на безопасността.

Въпреки това обаче е желателно винаги при употреба детето да разполага с подходяща екипировка. Разбира се също е важно да разгледате внимателно указанията, които са предоставени от съответният производител, който в случая е – King Sport.

Обуването на продукта се осъществява лесно и благоприятно, защото те са сравнително леки. Удачни са за употреба единствено на открито и сухо пространство.

Венеция Василева
2020-12-13 17:14:05
Comment rating
кънки
много не качествена изработка.

Станислава Петева
2020-07-12 08:51:00
Comment rating
Тези детски розови ролери бяха перфектния избор за подарък на дъщеря ми, защото всичките й приятелки вече имаха такива и аз виждах колко много се забавляват, докато карат.

Надежда Русева
2020-07-06 04:30:00
Comment rating
Дъщеря ми толкова се запали по тези ролери, че и ние с баща й си купихме, за да караме заедно в парка.

Борислава Тотева
2020-07-03 20:26:00
Comment rating
Много ми харесва колко издръжливи катарами за глезени имат тези ролери, защото много се притеснявах, когато падне дъщеря ми, дали са достатъчно безопасни.

Светослава Цветкова
2020-07-03 11:19:00
Comment rating
Откакто дъщеря ми кара тези ролери стана много енергична и с издръжлива мускулатура. Също много добро впечатление ми направи, че номерът им може да бъде регулиран.

Стоян Аврамчев
2020-07-03 06:36:00
Comment rating
Ролерите станаха неразделна част с дъщеря ми, кара ги даже и вкъщи, добре че колелцата са издръжливи, както и съседите ни .

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими