Гардероб Трикрилен - "Pirate"

2013100200
Цена: 1 088,00  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер
Тегло 125.0 кг

Размери: 121 х 203 х 54 см.

Моделът е изработен от ПДЧ с меламиново покритие.

Тип: Гардероб
Цвят: Многоцветен
Пол: Момче
Размер: 121 х 203 х 54 см.
Размер на опаковката: 47 х 22 х 62.5 см.
Вградени чекмеджета: да - 3 бр.
Врати: да
Брой крила: 3бр.
Отваряне на вратите: стандартни врати на панти
Нето тегло: 122.5
Бруто тегло: 125
Материал: ПДЧ с меламиново покритие.
Покритие: меламиново покритие
Ползи: Гардеробът в детската стая е предмет, от който ще имате нужда на по-късен етап. В началото, когато вашето бебе се роди, то ще притежава скромен набор от „тоалети“ – предимно бодита, пелени и ританки, които първоначално можете спокойно да помещавате в кутии или в чекмеджетата на скрин. Много скоро обаче детето започва да трупа свой собствен „гардероб“ – особено ако е момиче – и за да може да достига своите рокли, те трябва да са закачени на ниското ниво на гардероба. Важно е организацията на гардероба на детето да е съобразена с неговите размери – когато то започне да може да избира и вади своите дрехи, то ще е на около 3 години. Нашият съвет обаче е да се снабдите с достатъчно голям гардероб още от раждането, а в последствие да го допълвате с новите дрехи и обувки на вашето дете. Освен гардероба, детето ви ще има нужда и от място за складиране на своите детски играчки и за тази цел най-удобни се оказват специалните кошове за играчки, скриновете и чекмеджетата на гардероба или на леглото. Когато играчките са подредени в чекмеджета, детето може да ги отваря и да намира лесно нужната му играчка, както и да я прибира пак там, без стаята да изглежда постоянно разхвърляна. Съхранението на малките играчки, както и на пособията за рисуване и писане може да става чрез набор от кутии и така детето ще може постепенно да си създаде навик за подреждане и свой собствен ред. Окуражавайте детето да участва в подреждането и в организацията на своя гардероб – ще се учудите с какъв ентусиазъм то би измислило начин, който ще е най-удобен за него. И не забравяйте книжките – в детската стая задължително трябва да има и библиотека.
Държава на произход: Турция
Допълнителни характеристики: Дизайнът е разчупен и ще внесе приключенски дух в детската стая на Вашето съкровище. Мебелните дръжки са с тематичен дизайн, а върху едната врата има контрастна картинка на кораб. Вътрешното пространство е организирано функционално и практично както следва: 1) Голямо отделение с горен рафт, релса за закачалки и етажерка в долната част, под която са разпредели два по-малки рафта и три удобни чекмеджета за дребни вещи и аксесоари. 2) Отделение с шест рафта, в които можете да съхранявате вещи и в текстилни кутии.

Техническо описание

Брой крила
3бр.
Покритие
меламиново покритие
Отваряне на вратите
стандартни врати на панти
Релса за закачалки
да
Вградени чекмеджета
да - 3 бр.
Врати
да
Ползи
Гардеробът в детската стая е предмет, от който ще имате нужда на по- късен етап. В началото, когато вашето бебе се роди, то ще притежава скромен набор от тоалети - предимно бодита, пелени и ританки, които първоначално можете спокойно да помещавате в кутии

Може да харесате също

Продуктът е добавен към желани продукти