• Намалена цена

Детски велосипед ANAIS 14, черен

YMCB914A
Trustpilot stars
Цена: 74,00  лв
219,00 лв
Спестявате 145,00 лв
Спестявате 66%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 9.5 кг

Вид: велосипед с две колела
Размер: 14"
Ръст: 14" за ръст 90-115 см
Цвят: Черен
Пол: Унисекс
Рамка: стоманена
Вилка: без ход
Венец: стомана - цветни
Спирачки: Челюстни + контра
Скорости: 1
Гуми: 14"
Помощни колела: да
Допълнителни аксесоари: кошница, предпазител за верига, калници, звънец
Тегло: 9.5 кг.
Гаранция: 24 месеца
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Велосипед за деца ANAIS 14 инча, черен, произведен от Zizito – швейцарска линия от безопасни продукти за бебета и деца.
Велосипедът е с размер 14 инча.  Той е подходящ за деца с височина 90 до 115 см.  Велосипедът има предна челюстна спирачка, предпазител на веригата и е с портативни помощни колела.  Оборудван е с удобна и седалка.  Велосипед ANAIS има преден и заден калник, звънец и преден кош на кормилото.  Дръжките на кормилото са гумени и ергономични.  Гарантират детето ще държи кормилото удобно и сигурно.  Има сертификат за качество и безопасност.
Преди да използвате велосипеда, прочетете внимателно цялото ръководство.  Пазете ръководството за бъдещи справки.  Продуктите с марка ZIZITO са с швейцарска конструкция и дизайн, проектирани в Швейцария и произведени съгласно швейцарските стандарти за качество.

Виолета Асенова
2020-07-10 20:33:00
Comment rating
Дъщеря ми не умее, но иска да се научи да кара колело. Помощните колелета на този модел лесно могат да бъдат демонтирани, когата детедо вече може да кара велосипеда без тях. В началото те са много необходими.

Исмаил Исаев
2020-07-09 17:21:00
Comment rating
Познаваме марката ZIZITO т. к. имаме и тротинетка от същата марка. Изделията са здрави и добре конструирани, а в същото време са атративни за децата. Купих този велосипед за сина ми и отново се убедих, че швейцарският дизайн работи като по часовник.

Д. Димов
2020-07-07 18:24:00
Comment rating
Синът ми е много активен и от известно време искам да му купя велосипед. Разглеждах различни модели. Това колело е добре оборудвано - предпазиталя за веригата е важен. Често веригата захваща панталона на детето и може да го нарани. Калниците също са от голямо значение, когата детето кара в мокро време.

Насра Шейтанова
2020-07-04 18:07:00
Comment rating
Имам две деца - момче и момиче. Обикновено играчките от сина ми, който е по-голям, остават за дъщеря ми. Затова винаги, когато купувам нова игарчка за сина ми се съобразявам с цвета, така че после да може да я ползва и дъщеря ми. Така стана и с това колело. То е универсално.

Миро Пенев
2020-07-03 05:49:00
Comment rating
Велосипедът за едно дете е важен, за да се научи да го използва правилно и да му носи удоволствие. Този модел е изпипан отвсякъде - здрава рамка, но не прекалено тежка конструкция, помощни колелета, които се свалят, стабилни спирачки, предпазител на веригата. Добра покупка!

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими