• Намалена цена

Детски велосипед за яздене със звук и светлина, зелен

K2_2
Trustpilot stars
Цена: 95,39  лв
158,99 лв
Спестявате 63,60 лв
Спестявате 40%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 6.0 кг
Цвят Зелен
Пол Момче

SNG
Години: 3+ години
Цвят: Зелен
Пол: Момче
Батерии: Да
Тип батерия : 3*АА
Допустимо тегло: 25 кг
Размер: 66.5 х 30 х 45 см.
Тегло на продукта: 4.2 кг.
Материал: PP, ABS
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Детски велосипед за баланс носи развитие, безопасност и забавление в едно!
Този детски велосипед за баланс не е просто играчка, но и мощен инструмент за развитие на важни умения при децата. Позволява им да придобият умения в балансиране и координация, докато се движат. Когато децата вече са научили как да балансират на велосипед без педали, първите им стъпки към управление на велосипед с педали стават значително по-лесни.
На първо място за родителите, велосипедът е сигурен и комфортен. Неговият стабилен дизайн с три предни и едно задно колело предоставя безопасност и увереност по време на играта на детето. Знаем, че малките деца са пълни с енергия и важно е те да имат инструмент, който ги поддържа в безопасност.
Корпусът на велосипеда е изработен от висококачествен и издръжлив материал, който издържа на игрите и приключенията на вашето дете. Матовият материал не само е издръжлив, но и придава елегантен и модерен външен вид на велосипеда.
Велосипедът разполага с преден фар, който не само осигурява безопасност по време на нощните карания, но и прави велосипеда още по-привлекателен за децата. Вие имате възможност да регулирате силата на осветяване според нуждите и условията.
Освен това, велосипедът предлага и опция за музика, която децата обичат. С музикалния бутон близо до кормилото, децата могат да избират дали да слушат музика по време на карането или не. Това предоставя забавление и възможност за собствен избор, като велосипедът е програмиран с 5 разнообразни мелодии.
Детският велосипед за баланс е перфектната комбинация от забавление, развитие и безопасност. Той предоставя на вашето дете възможността да научи важни умения, докато се забавлява и развива въображението си.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими