Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Цена

98 лв. 193 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Велосипеди за баланс

Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Колелата за баланс са малки велосипеди с две гуми , които нямат педали. Карайки такова колело на две гуми децата лесно се научават да балансират без помощ от родителите си.

Молелото за баланс се кара о т 18 месечна възраст. То се заменя с нормален по-колям велосипед на възраст от 4 години.

Колелото за баланс пасва по размер на двегодишно дете много по-добре от най-малкия велосипед с помощни колела (12 инчов) Колелото за баланс може да се движи върху по-неравни повърхности Колелото за баланс е по-леко и се кара по-лесно, докато децата са по-малки Детето успява да „превключи“ към нормален велосипед без да има нужда от помощни колела

Те улесняват ученето да се кара велосипед.  За да се овладее карането на велосипед има два елемента, които следва да се усвоят – балансирането и въртенето на педали. Колелата за баланс нямат педали и така децата се фокусират само върху баланса. Така ученето става по-лесно. Децата развиват сила и координация. Децата използват своите рамене и крака, за да се движат. Така те развиват своята сила, координация и двигателни способности. Колелата за баланс са по-ниско до земята и това кара децата да са по-уверени.

Размерът на колелото трябва да е съобразен с ръста на Вашето дете . Седалката трябва да позволява регулиране, така че когато детето е седнало на нея, краката му да опират земята с цяло стъпало Теглото е от голямо значение . Най-добри са колелата за баланс от алуминий. Те са леки и не ръждясват. Има и дървени колела за балане. За тях избирайте модели от иглолистна дървесина Гумите трябва да са надуваеми . Това дава по-добър комфорт и стабилност на колелата. Гумите от т.н. EVA материал са по-твърди. След износване там се сменя цялото колело, а не само гумата Спирачките не са задължителни за колелата за баланс . При моделите, които нямат спирачка се очаква, че детето спира с крака. Колкото по-голямо е детето, толкова по-уверено е то върху колелото за баланс. При по-големите деца, които карат колело за баланс с по-висока скорост, спирачките са препоръчителни Седалката на колелото за баланс трябва да е достатъчно голяма и удобна.

Свързани блог публикации

Периодът на растеж за вашият малчуган със сигурност ще бъде изпълнен с редица приключения, от които той ще успее да придобие множество умения. Забавлението и веселието са често срещани в него и ето защо е важно да се обръща повече внимание на тях.

Едни от тези уменията несъмнено е например способността да карат велосипед. Реално това майсторство ще отнеме доста време, докато бъде усъвършенствано напълно, но за сметка на това то ще остане за цял живот. За да премине благоприятно обучителният процес, малчуганът ви ще се нуждае от три ключови черти.

Те са съответно търпение, баланс и най-вече желание. Макар всички първоначални обстоятелства вашето дете ще бъде целеустремено да покори превозното средство. Въпреки това обаче добиването на баланс не винаги е толкова лесно, колкото повечето си представят. За целта предварително ще се нуждаете от средство, което да му предаде това качество.

Точно него ще откриете и в страницата на която се намирате в момента. Онлайн магазинът на Кидсо разполага с богат каталог от продукти, които са изцяло предназначени за подрастващите дечица. С тях животът им е улеснен, така че ви уверяваме да им се доверите още сега.

Асортиментът им се състои от следните по вид стоки :

  • Дървени колела за баланс
  • Алуминиево детско колело за баланс
  • Детски мотор за баланс

Защо е толкова важен балансът ли ? По принцип той е необходим абсолютно навсякъде, като в това число го включваме при ходенето и управлението на колело. От друга страна, използвайки колелата за баланс вие ще дадете шанс на малкият да развива точно тази способност още от ранна възраст.

Артикулът е изключително безопасен за употреба. Причините стоящи зад това са професионалните производители, които са съответно известните марки – Mamatoyz, Dino Bikes и Chicos, така че в това отношение няма за какво да се тревожите. Материалите използвани за тяхното изграждане са солидни и високонадеждни.

Ценовия диапазон в който ще откриете приспособленията е крайно приемлив, а възрастта за която са предназначени варира широко от 2 до 13 години. Възможно е да откриете и някои на промоция, именно поради което ви наставляваме да се възползвате на момента.

Ако евентуално имате някакви въпроси относно стандарта или целостта на даденият продукт не се тревожете да се свържете директно с нас.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими