Ebook четец pocketbook basic lux 2 pb616, 6", черен

PB616
Trustpilot stars
Цена: 219,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Електронен четец PocketBook Basic Lux 2,

Цвят: Черен
Години: 3+ години
Батерия: литиево-йонен полимер
Тип дисплей: Сензорен - E Ink Carta
Резолюция на дисплея: HD разделителна способност (758 × 1024 pixels)
Вътрешна памет: 8 GB
Интерфейси: МicroSD до 32 GB
Поддържани формати: PDF, PDF(DRM), EPUB, EPUB(DRM), DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TXT, CHM, HTM, HTML, MOBI, ACSM
Мрежови връзки: вграден Wi-Fi модул
Вградено осветление: Да
Батерия: литиево-йонен полимер
Капацитет на батерията: 1300 mAh - до един месец живот на батерията (може да варира в зависимост от режима на използване, свързаността и настройките).
Размер на продукта: 16,1 × 10,8 × 0.8 см
Тегло: 155 гр.
Гаранция на продукта: 2 години
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Електронен четец PocketBook Basic Lux 2, с който четенето „в движение“ се издига на ново ниво. Реализирано с нов минималистичен и усъвършенстван дизайн, компактното устройство влиза в джоба на стандартни дънки и дори в най-тънката дамска чантичка. PocketBook Basic Lux 2 разполага с екран E Ink Carta с HD разделителна способност, който осигурява безопасност и комфорт за очите дори след часове непрекъснато четене. Предното LED осветление ви подканва да се насладите на увлекателната електронна книга дори на място със слаба светлина. PocketBook Basic Lux 2 въплъщава лекотата и простотата във всеки смисъл. Той има ергономични бутони за прелистване на страниците с цел улесняване на управлението. Теглото му от само 155 грама го прави един от най-леките електронни четци на пазара. Благодарение на интуитивния потребителски интерфейс, промяната на настройките и управлението на библиотеката се осъществяват лесно и бързо. Увеличеният обем от 512 MB RAM памет и мощният процесор с честота 1 GHz гарантират бързо реагиране от страна на услугите и приложенията. Можете винаги да носите електронния четец със себе си и да избирате измежду над 3000 електронни книги от личната си библиотека. Вградената функция за Wi-Fi връзка и услугите PocketBook Cloud, Dropbox PocketBook и Send-to-PocketBook дават удобна възможност за прехвърляне на всякакво електронно съдържание към устройството, без да е необходима връзка с компютър. Четецът поддържа 17 формата за книги без необходимост от конвертиране и 4 графични формата: JPEG, BMP, PNG, TIFF. Предварително инсталираните речници предлагат двуезични комбинации, за да четете книги на чужди езици. Благодарение на сензора в капака електронният четец дава възможност за използване на функцията за „заспиване“ и за пестене на заряда на батерията чрез един от марковите аксесоари PocketBook, съвместим с този конкретен модел.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими