Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

29 лв. 279 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Таблети

Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)

Магазин Kidso държи на удобството на своите клиенти. Това е от първо значение за нас, затова винаги сме снабдени с продукти, които ще улеснят  ежедневието и ще го превърнат в лек плавателен съд, отправен към безгрижното утре.Говорим за технологии, които ще ви спестят ценно време и същевременно ще ви поднесат страхотно преживяване.

Електронните четци са снабдени с подобрен интерфейс, вградени речници и добър контраст на екрана. Вълнуващият литературен свят не свършва само на хартията с помощта на тази подобрена технология.

Няма нужда да се разделяте със своята любима книга, защото моделите имат намалено, много удобно тегло за транспортиране и носене навсякъде. Имате възможност да четете на различни езици, като нашите четци имат безплатно инсталирани книги на 14 езика.

Моделите са подходящи за деца над 3-годишна възраст, като децата ще имат възможност да се адаптират към новите технологии по образователен начин, необходим за техните потребности.

Може да заложите и на таблет, с който да подарите на своето дете вълнуващи начини за забавление. Те служат освен за четене на книги и статии, но и за слушане на любима музика, гледане на филми и заснемане на любителски фотографии.

Разполагат със следните параметри:

  • добра резолюция на дисплея
  • висока Ram памет
  • вградени високоговорители
  • няколко включени  аксесоара.

Друга интересна технологиите, която ще впечатли вашето дете е дигиталият заместител на хартия, с който детето ще твори по иновативен начин. Той ще задоволи творческите инстинкти и ще усъвършенства двигателните умения на децата.

Продуктите са предоставени от Lenovo, Diva, Acer и PocketBook, производители, които вграждат в своите модели новите методи на забавление и черпене на полезна информация. Те ще провокират всяко дете да „пренапише” своите предпочитания за игра и вълнуващи моменти, споделени с приятели.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими