Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
29 лв. 279 лв.
В промоция
Виж още Виж по-малко

Таблети

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Новите технологии определено са неизменна част от нашия живот, както и от живота на децата ни. Те правят живота ни по-лесен и организиран. С помощта на електронните четци например можем да “носим“ своята любима книжна библиотека където и да сме лесно и компактно.

Ако вашето дете обича новите технологии и обича книгите, то едно от най-добрите неща, които можете да направите за него, е да му вземете таблет, с който ще учи нови неща и ще се забавлява у дома и на училище. Ще откриете разнообразие от модели таблети и ebook четци в онлайн магазин Kidso, които имат отлични технически характеристики. Могат да се ползват от момичета и момчета.

Таблетите и четците са с базова конфигурация и разполагат с широк набор от функции, които правят четенето удобно занимание в ежедневието на детето като например интуитивен потребителски интерфейс, добър контраст на екрана, вградени речници икономичен заряд на батерията и намалено тегло. Подходящи са за деца от 8 до 14 годишна възраст. Предлаганите таблети и четци са с тънък и лек дизайн и лесно сменяеми батерии, които имат висока издръжливост. Магазинът предлага също и дигитални заместители на хартия за писане или рисуване със стилус, които са не само екологични, но и предлагат безопасна функция без вредно излъчване от LCD.

Благодарение на безжичния Wi-Fi модул и съвместимостта с услугите Dropbox и Send-to-PocketBook таблетитет позволяват бързо и лесно качване на електронно съдържание на устройството без връзка с компютър. Моделите четци и таблети се предлагат със слотове за microSD карти памет.

Предлаганите четци са внос от страни като Украйна,Китай, Тайван. Те идват от световноизвестни марки като Pocketbook, Diva,Lenovo, Acer, за които качеството и удовлетвореността на клиентите е от приоритет. Четците за електронни книги имат вграден Wi-Fi модул, който позволява удобно четене, дори когато детето е в движение, както и допълнителни аксесоари за зареждане като мрежови адаптери и зареждащи кабели. Те поддържат без конвертиране 17 формата за книги и 4 графични формата като JPEG, BMP, PNG, TIFF, което създава максимална свобода на четене. Четците и таблетите имат опростен и елегантен дизайн който е удобен за ползване.

При четците има и предварително инсталирани речници, които са просто незаменими при четене на литература на чужд език. Таблетите се предлагат с гаранция 24 месеца. 

Продуктът е добавен към желани продукти