Пелени-гащички, Pants, размер 4+, 29 бр.

RM_113
Trustpilot stars
Цена: 10,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 1.0 кг

Тип: гащички
Употреба: еднократни
Хипоалергенни: не
Размер: 4+
Килограми на детето: 9-15 кг
Брой в пакет: 29 брой
Не съдържа: * вредни вещества за здравето и природата.
Действие: Гащичките имат превъзходна попиваща способност и предлагат сухота до 12 часа. Микро порите позволяват на свежия въздух да влезе в пелената, а на влагата отвътре - да излезе, което помага на бебешката кожа да "диша", запазвайки я винаги суха и със здрав вид.
Държава на произход: Италия

Допълнителни характеристики: Предполагаме че всеки е наясно с критичното значение на памперсите за благополучието на новородените деца. Обикновено бебетата трябва да подлежат на смяна на пелените няколко пъти през деня, за да може да осъществяват пълноценна хигиена.

Без последователните им смени, малките са пред риск от появата на инфекции, обриви и други здравословни проблеми. При някои понякога дори е нужно намесата на специализирана лекарска помощ. Въпреки това в повечето случаи смяната също не е достатъчна особено, ако качеството на памперса е ниско.

Ето защо е важно да се уверите, че винаги закупувате висококачествени пелени, които да възнаградят детето ви с приятни последствия. Точно такива ще отриете и в нашият онлайн магазин, като всъщност те се разполагат в момента пред вас. Вашето доверие към тях ще бъде оправдано още с разопаковането им.

Mariya Staneva
2020-07-16 15:50:08
Comment rating
Оценка 6
Коректни и бързи

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими