• Намалена цена

Електрическа помпа за кърма Prolactis

5/501
Trustpilot stars
Цена: 204,69  лв
229,99 лв
Спестявате 25,30 лв
Спестявате 11%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 1.3 кг

Модел: Prolactis
Марка: Lovi
Тип: Електрическа помпа за кърма
Захранване: Електрическата мрежа или батерии.
Батерии: 4 бр. AA
Брой програми: 8
Допълнителни аксесоари: Електрическа част на помпата за кърма; Шише за хранене 150 мл. Medical; Аксесоари за съхранение (уплътняващ диск, винт, капачка за хранене); Части за ръчно изцеждане; AC адаптер;  Куфарче за съхранение; Резервни части; 10 бр. подплънки за кърма.
Не съдържа: BPA
Тегло на продукта: 1.045 кг
Гаранция: 2 години
Държава на произход: Полша
Допълнителни характеристики: Идеален продукт за майките, които се изцеждат редовно. Изключително ефективна при поддържане на процеса на лактация и изцеждане на кърма дори в случаи на застой на кърма. Регулирането на силата на вакуума позволява безболезнено изцеждане, дори при много разранени зърна. Следване на двуфазния модел (фаза стимулация и фаза изцеждане). Двуфазния модел отразява естествения ритъм на сучене. Фазата на стимулиране имитира бързите сукателни движения на бебето, стимулирайки производство на кърма и потичане на млякото. Фазата на дълбоко сучене отразява процеса на по-бавно сучене и по-дълбоки засмуквания. Прецизен контрол на силата на вакуума. Позволява правилно настройване и наблюдение на 8-степенния спектър на силата на вакуума. Електронния дисплей позволява наблюдение на промените в силата на вакуума по време на следващите периоди на изцеждане за дълъг период от време.
Аксесоари за ръчно изцеждане - с компонентите за ръчно изцеждане Вашата LOVI Prolactis лесно се трансформира в ръчната двуфазна помпа LOVI Protect. Интелигентна памет за ритъма на изцеждане и силата на вакуума - запаметява индивидуалните предпочитания при изцеждане. Дисплейя с часовник и аларма показва времето на изцеждане, помага да определите кое време е най-ефективно при изцеждането. Масажиращ пръстен. Възможност за работа с батерии или с адаптер. Аксесоари за съхранение на мляко - гъвкавият уплътняващ диск, капачката и шишето дават възможност за безопасно съхранение на кърма / храна и храненето на бебето след смяна на диска с биберон на LOVI. Куфарче за съхранение - oборудвано с удобна връзка и с отделения, предотвратявайки разместване на помпата по време на пътуване.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими