Електрическа помпа за кърма, Swing Maxi flex

101039076
Trustpilot stars
Цена: 399,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 1.3 кг

Модел: Swing Maxi flex
Тип: Електрическа помпа за кърма
Захранване: с мрежов адаптер
Батерии: Да
Допълнителни аксесоари: Фуния Flex, размер M (24 мм)- 2 бр., шише за изцеждане и хранене 150 мл.- 2 бр., дръжка- 2 бр., конектор- 2 бр., диафрагма- 2 бр., клапа- 2 бр., мембрана – 2 бр, стойка за шише - 2 бр.
Брой програми: Двуфазна технология на изцеждане: 8 нива на вакум във фаза на стимулация и 8 нива на вакум във фаза изцеждане
Не съдържа: Не съдържа бисфенол А, Полипропиен
Тегло на продукта: 1.500 кг
Гаранция: 24 месеца
Допълнителни характеристики: Лек и компактен дизайн. Двойното изпомпване дава повече мляко за по-малко време. Технология имитира естествения ритъм на смучене на бебетата за ефективно изпомпване. Екраните за гърди PersonalFit Flex могат да бъдат адаптирани, за да отговарят на вашата форма за индивидуален комфорт и увеличен приток на мляко. Защитата от преливане пречи на кърмата да влезе в тръбата или монитора.

Новите помпи Medela Flex имат уникална овална фуния, която се адаптира към естествената форма на гърдите на майката. Потвърдено, че е по-удобна и ефикасна от помпите за кърма с фунии PersonalFit, чрез 4 клинични проучвания.

Предимства на фунията Медела PersonalFit Flex:
* Повече кърма
* По-ефективна
* Пасваща на всякакви гърди

Ето и резултатите клиничните проучвания на Медела:
Нашите учени тестваха новата PersonalFit Flex™ в четири клинични проучвания и доказаха в повече от 1000 помпени сесии, че тя осигурява повече комфорт и ефективност.
В сравнение със стандартните 90° фунии, новата 105° пасва по-добре на различни форми и размери на гърдите. Това помага на млякото да тече по-свободно, защото компресията върху гърдата е по-малка.

Като погледнем „процентът на изцеденото количество мляко“, можем да кажем също, че новата фуния значително подобрява дренажа на гърдата. Действителните данни са средно 11% повече кърма и 4% по-добър дренаж на гърдата. Фунията PersonalFit Flex може да се върти на 360°, така че майките да могат лесно да адаптират нейното положение според своето. Фунията ще пасне на тяхната индивидуална форма и те ще могат да намерят най-удобната позиция, пробвайки различни пози и ъгли на държане на помпата, като това няма да пречи фунията да прилепва идеално към гърдата им.
Новата овална форма е сериозно предимство, защото няма грешен начин за поставяне на фунията. Гърдата може да бъде препълнена, може да бъде празна, но фунията винаги ще прилепва еднакво добре към нея. Майките могат да избират от 4-и размера фунии PersonalFit Flex™, в зависимост от диаметъра на зърната им (предимство на помпите на Medela). Определянето на размера на фунията е както при фуниите Medela PersonalFit.
Държава на произход: Швейцария
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими