• Намалена цена

Интерактивен баскетболен кош - подвижен

39881B-1
Trustpilot stars
Цена: 45,64  лв
54,99 лв
Спестявате 9,35 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 2.2 кг
Цвят многоцветен
Пол Унисекс

Години: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1-2 играчи
Размер: 35 х 8 х 56.5 см
Тегло на продукта: 2 кг
Комплектът съдържа: Табло, топка и помпа
Материал: пластмаса/ метал
Ползи: Спoмaгa зa paзвитиeтo нa мycĸyлaтypaтa, ĸoopдинaциятa и възпитaвa любoв ĸъм cпopтa y дeцaтa.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Баскетболът е определено един от многобройните спортове, които имат само и единствено положителни въздействия върху децата. Ако вашето дете е страстно запален по този спорт, но не разполага с възможността да посещава тренировъчни занятия може да обмислите друг алтернативен вариант, който гарантираме,че ще му хареса.

И да той се намира точно пред вас под формата на електронен кош за врата. Този иновативен продукт е едно от многото прекрасни творения на известният бранд – King Sport. Несъмнено с него детето ви ще може, както да се забавлява, така и да тренира баскетбол в уюта на своят дом.

Ползи: Краят на старомодните баскетболни кошове, които се намират по стените на къщите наближава. Електронният кош за врата измества всички конкуренти от пазара, обирайки аплодисментите на всички.

Продукта е несравним и единствен по рода си. Неговата практичност определено си заслужава, тъй като дори и в най-неприятното време вашето дете ще може отново да играе, защото ще се намира вътре в дома.

Приспособлението се сглобява лесно, но поради тежестта си е препоръчително родителите да се ангажират с тази дейност. Към комплекта получавате подарък топка и помпа, така че не наложително да си ги закупувате отделно. Кошът разполага с електронна стойка, която може да се регулира според височината на вашият малък спортист.

Това което я отличава от всички останали подобни продукти е нейният компактен размер, както и факта, че тя издава различни звуци при всяка отбелязана точка. За да може детето ви да не забравя своя резултат, производителят е интегрирал малък дисплей, който автоматично отброява точките.

Продукта разполага със следните няколко преимущества :

  • Изгражда отборен дух и дисциплина.
  • Подобрява координацията и мускулатурата.
  • Повишава точността при хвърляне.

Забавният спортен продукт е изграден от безопасна и напълно надеждна стомана, притежаваща устойчиви свойства, които не подлежат на корозия. Освен това към играта вашето момче може да включи и своите приятели.

Боряна Урумова
2023-04-21 09:12:53
Comment rating
Супер покупка
Баскетболния кош е много практичен. Беше за подарък за децата ми и не съжалявам,че се спрях на него. Голямо забавление пада. Закача се за вратата и се сваля мн лесно. Сгъва се и заема малко място. Препоръчвам! Б. Урумова

Моника Желева
2020-07-12 19:15:00
Comment rating
Добър продукт, по-добър от очакваното. Стоманен е, така че е много стабилен и не се мести когато се играе. Подвижен е и може да се сложи по-ниско, ако например детето все още е малко. Кошът не е прекалено малък и никога не се е случвало топката да заседне вътре.

К. Мовродиева
2020-07-08 11:15:00
Comment rating
Сполучлива покупка! Надежден и здрав кош, а топката с която идва е много приятен бонус. Размерът е идеален както за малките, така и за големите деца. Сглобих го без чужда помощ, не е особено сложно. Препоръчвам с две ръце!

Пенка Петрова
2020-07-07 14:41:00
Comment rating
Този продукт избрах за подарък за рождения ден на сина ми, тъй като обича да играе баскетбол в училище. Беше много лесен за инсталиране и нито веднъж не е паднал, въпреки че често се случва да бъде ударен с топката. Радвам се, че идва с топка и то качествена!

Л. Дянкова
2020-07-03 11:49:00
Comment rating
Не разбирам нищо от баскетбол и се притеснявах, че кошът няма да е подходящ за малкия ми син. Оказа се, че съм направила правилен избор. Сама го инсталирах, елементарно е. Малкият е много доволен и вече не ми се налага да ходя с него до площадката за да играе!

Цвета Обрешкова
2020-07-01 18:11:00
Comment rating
Много стабилен кош, децата ми го подложиха на какво ли не и нито веднъж не се е откачал. Метален е, така че дори и да се удари неколкократно с топката, няма опасност да се счупи. Хубаво е, че височината може да се регулира, това позволява и най-дребните да се забавляват.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими