• Намалена цена

Фрикционна кола - животинче с музика и светлина

YW248628
Trustpilot stars
Цена: 10,55  лв
11,99 лв
Спестявате 1,44 лв
Спестявате 12%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Пол Унисекс
Цвят многоцветен

Години: 18+ месеца
Цвят: Многоцветен
Пол: Унисекс
Батерии: Да
Тип батерия : 3*AG13
Размер: 8.3 х 8.3 х 9.6 cm.
Тегло на продукта: 0.12
Материал: пластмаса
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Представяме ви уникалната инерционна кола - идеалната играчка за деца на възраст над 18 месеца. Нашата инерционна кола Touch предоставя неповторимо образователно изживяване за децата, като по този начин развива техните сетива, докато същевременно забавлява и тях и техните родители.
Този продукт е създаден с изключително внимание към безопасността и използва висококачествени материали, които са напълно подходящи за игра с вашето дете. Играчката предлага забавни емотикони, включващи пиле, коала, крава, слон, заек и акула, които придават играта интерактивен характер и я правят още по-забавна.
С размери 8,3 см * 9,3 см * 9,6 см, инерционната кола е компактна и лесна за използване от децата. Звуковите ефекти от анимационни филмчета и меката светлина допринасят за вълнуващото преживяване на вашето дете, като го насърчават да се забавлява и учи по цветен и забавен начин.
Touch инерционната кола представлява отличен избор за родители, които желаят да ангажират своите деца в образователни занимания, докато същевременно се забавляват. Проектирана с мисъл за безопасност, забавни емотикони и мека светлина, тя определено ще се превърне в хит както сред децата, така и сред техните родители.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими