Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
2 лв. 136 лв.
Години
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко

Коли

Показани са 1-20 от общо 88 артикул(а)
Количка Koopman 18494

Количка

Koopman
Редовна цена
-20%
4,99 лв Цена 3,99  лв
В наличност
Болид, син Dino Toys 101263

Болид, син

Dino Toys
Редовна цена
-20%
10,95 лв Цена 8,76  лв
В наличност
Болид, сив Dino Toys 18014

Болид, сив

Dino Toys
Редовна цена
-20%
22,00 лв Цена 17,60  лв
В наличност
Кола Dino Toys 17856

Кола

Dino Toys
Редовна цена
-20%
13,75 лв Цена 11,00  лв
В наличност

Една от забележителните играчки за момчетата и техните предпочитания са количките. На страницата на Kidso ще откриете невероятни модели, които правят цели спектакли и ще се превърнат в любимата играчка на вашия син.

Може да заложите на иновативен луноход с космически дизайн, коли за екстремни приключения, коли за състезания и каскади, мини строителни машини, коли на супер герои, разбиващи се колички и всякакви игрални комплекти с писти за спираловидни сблъсъци и много други скоростни изживявания.

Те са снабдени с дистанционно управление и са способни да правят каскади, които ще задоволят всички представи на всяко момче за супер мощна кола. Снабдени са с различни задвижващи функции със светлини и звуци за допълнителен адреналин, които правят играта реалистична и много интензивна. Те работят с помощта на батерии, които спрямо модела са включени в комплекта с възможност за тестване.

Чрез натискане на бутони децата ще чуят двигателен рев и ще видят как корпуса на колата ще смени цвета си като хамелеон. Това е просто зашеметяващо! Може да разбиват своите колички и да ги проектират отново сами, да създадат въздушна акробатика чрез специалните комплекти или да се впуснат в яростни преследвания и състезания.

Децата могат да упражняват своите умения върху превозното средство с приятели, което ще доведе до много интересни сблъсъци, прекрасни моменти на споделена игра и върхово забавление.

Моделите са проектирани с разкошен дизайн на емблематични коли от състезания или анимационни филми, както и на свирепи хищници и други атрактивни визии.

Тяхната изработка е съобразена със световните директиви за качество като са подходящи за момчета над 2-годишна възраст. Обезопасените материали са приспособени за най-малките малчугани и не оказват вредно влияние върху тях. Създадени са от именити марки, познати в цял свят със своя усет за стил и визия, що се отнася до качествена детска игра като Zizito, Cars, Batman и други.

Продуктът е добавен към желани продукти