Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

1 лв. 77 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Коли

Показани са 1-20 от общо 54 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са комплекти от макети на инструменти, уреди и материали, които представят определена професия, хоби или ежедневно занимание . При момчетата те са най-често автосервизи, писти, комплекти инструменти и подобни.

Те позволяват на децата да имитират възрастните . По този начин малчуганите се чувстват значими и пълноценни. В играта си те придобиват знания и умения от света на големите и съзряват по-бързо емоционално.

Най-често тези игри са предназначени за деца над 3 годишна възраст . Прочетете на опаковката и в инструкциите - препоръчаната възраст от производителя .

Най-често децата играят по групи . Тъй като тези центрове са занимания от света на възрастните, децата говорят, обсъждат помежду си и взаимодействат по начина (модела) , който са виждали от родителите си . По тази причина игралните центрове предполагат колективни занимания.

Първоначално, да . Така те ще подадат „модела“ за определената дейност. В последващите игри децата ще модифицират и доразвиват по свой начин всяка игра .

Това са комплекти от макети на инструменти, уреди и материали, които представят определена професия, хоби или ежедневно занимание. При момчетата те са най-често автосервизи, писти , комплекти инструменти и подобни.

Те позволяват на децата да имитират възрастните. По този начин малчуганите се чувстват значими и пълноценни. В играта си те придобиват знания и умения от света на големите и съзряват по-бързо емоционално.

Най-често тези игри са предназначени за деца над 3 годишна възраст . Прочетете на опаковката и в инструкциите препоръчаната възраст от производителя.

Най-често децата играят по групи. Тъй като тези центрове са занимания от света на възрастните, децата говорят, обсъждат помежду си и взаимодействат по начина (модела), който са виждали от родителите си. По тази причина игралните центрове предполагат колективни занимания.

Първоначално да . Така те ще подадат „модела“ за определената дейност. В последващите игри децата ще модифицират и доразвиват по свой начин всяка игра.

Свързани блог публикации

Една от забележителните играчки за момчетата и техните предпочитания са количките. На страницата на Kidso ще откриете невероятни модели, които правят цели спектакли и ще се превърнат в любимата играчка на вашия син.

Може да заложите на иновативен луноход с космически дизайн, коли за екстремни приключения, коли за състезания и каскади, мини строителни машини, коли на супер герои, разбиващи се колички и всякакви игрални комплекти с писти за спираловидни сблъсъци и много други скоростни изживявания.

Те са снабдени с дистанционно управление и са способни да правят каскади, които ще задоволят всички представи на всяко момче за супер мощна кола. Снабдени са с различни задвижващи функции със светлини и звуци за допълнителен адреналин, които правят играта реалистична и много интензивна. Те работят с помощта на батерии, които спрямо модела са включени в комплекта с възможност за тестване.

Чрез натискане на бутони децата ще чуят двигателен рев и ще видят как корпуса на колата ще смени цвета си като хамелеон. Това е просто зашеметяващо! Може да разбиват своите колички и да ги проектират отново сами, да създадат въздушна акробатика чрез специалните комплекти или да се впуснат в яростни преследвания и състезания.

Децата могат да упражняват своите умения върху превозното средство с приятели, което ще доведе до много интересни сблъсъци, прекрасни моменти на споделена игра и върхово забавление.

Моделите са проектирани с разкошен дизайн на емблематични коли от състезания или анимационни филми, както и на свирепи хищници и други атрактивни визии.

Тяхната изработка е съобразена със световните директиви за качество като са подходящи за момчета над 2-годишна възраст. Обезопасените материали са приспособени за най-малките малчугани и не оказват вредно влияние върху тях. Създадени са от именити марки, познати в цял свят със своя усет за стил и визия, що се отнася до качествена детска игра като Zizito, Cars, Batman и други.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими