• Намалена цена

Фрисби за трикове – червено

90010_RD
Trustpilot stars
Цена: 3,51  лв
3,99 лв
Спестявате 0,48 лв
Спестявате 12%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг
Цвят червен
Пол Унисекс

Години: 3+ години
Цвят: Червен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: диаметър: 24 см
Тегло на продукта: 0.060 кг
Материал: Пластмаса
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Хвърлянето на фрисби е едно от любимите занимания за открито на много деца и семейства по целия свят. Но знаете ли какъв е единствения начин класическото забавление да стане още по-вълнуващо? Това са различните трикове, които могат да се правят с летящия диск.

Фрисбито за трикове на Kings Sport има специално проектирани релефи, позволяващи извършването на различни видове „каскади“. То може дa се върти на пръста с над 500 оборота в минута и да бъде използвано за овладяване на най-различни атрактивни умения, свързани с хвърляне, улавяне, въртене и търкаляне по тялото.

Диаметърът от 24 см и удобният захват правят фрисбито за трикове подходящо за малки и пораснали деца. С него може да се играе както на открито, така и на закрито, а материалите, от които е изработено са леки, здрави и безопасни.

Ползи: Хвърлянето и улавянето на фрисбито, въртенето му на пръста на ръката и търкалянето му по различни части на тялото са дейности, които развиват разнообразни умения във децата. Според начина на игра, летящия диск с релеф за допълнителни трикове може да развие тяхната бързина, съобразителност, умение за баланс, координация и самочувствие.

Фрисбито за трикове има едно основно предимство – играейки с него, детето може да редува дейности, свързани с динамична физическа активност и дейности, прецизиращи неговата фина моторика. То може да тича по поляната или да балансира диска на пръста си, редувайки две коренно различни и еднакво важни дейности, които му помагат да се развива възможно най-всестранно.

Фрисбито е леко, компактно, удобно и мобилно. То не заема твърде много място и може да бъде Ваш верен спътник през всички сезони и във всички приключения. От планинската почивка, до семейния пикник, горещия плаж и зимните дни, прекарани у дома – този вид играчка е универсално забавление, с което може да се ангажира вниманието както на един играч, така и на цялото семейство.

Винаги използвайте играчката според предписанията на производителя, описани на гърба на опаковката. Така ще осигурите безопасна игра за своето дете, позволявайки му да покаже най-доброто, на което е способно.

Вяра Григорова
2020-07-12 15:14:00
Comment rating
Фризбито прави впечатляващи трикове и благодарение на тях, игрите с него не омръзват. Купих го за трите ми деца и те играят всеки ден, независимо от различната им възраст. Леко е и въпреки че го хвърлят и на закрито, нищо не се е счупило засега.

Константин Константинов
2020-07-08 16:18:00
Comment rating
Доволен съм от продукта. Не е нужно да се играе с него само навън, тъй като може да се използва за различни трикове. Здраво е, синът ми го е изпускал къде ли не и все още не се е счупило.

Дияна Трифонова
2020-07-06 19:15:00
Comment rating
Много забавен и интересен продукт както за децата, така и за възрастните. Играем с него навън, лети изключително добре и прави много интересни трикове. Удобно е за хващане и няма остри ръбове по краищата като някои други фризбита, които съм купувала преди.

М. Христова
2020-07-02 18:29:00
Comment rating
Добър продукт с високо качество. Децата ми го ползват от известно време и за моя изненада, фризбито изглежда като ново. Няма драскотина по него! Релефът спомага фризбито да не се пързаля, което е много важно, имайки предвид, че синът ми обича да го върти около пръста си в апартамента.

С. Дюлгерова
2020-07-01 16:30:00
Comment rating
Купихме фризбито за почивката ни на морето, тъй като е забавен начин цялото семейство на играем заедно. Успяхме да съберем още хора с нас и това се превърна в любимото ни занимание на плажа! Горещо препоръчвам, фризбито е леко и за тази цена, не може да сбъркате.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими