• Намалена цена

Фрисби – Батман – оранжево

SY06-90881E-ORG
Trustpilot stars
Цена: 4,39  лв
4,99 лв
Спестявате 0,60 лв
Спестявате 12%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг
Пол Унисекс
Цвят оранжев

Години: 3+ години
Цвят: Оранжев
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: диаметър: 26 см
Тегло на продукта: 0.060 кг
Материал: PU
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Фрисбито „Батман“ на Kings Sport е летяща играчка с уникален дизайн, наподобяващ батаранг – специалното оръжие за хвърляне във формата на прилеп, използвано от едноименния супергерой на DC Comics.

Фрисбито е изработено от меки и безопасни PU материали, които са безвредни както за здравето на детето, така и за околната среда. Те са създадени с цел безопасно улавяне от играчите и минимизиран риск от травми по време на играта. Ето защо играчката е безобидна, дори в случаи на удар и невнимание от страна на детето.

Въпреки мекотата си, използваните материали са изключително здрави и гарантират дълго и безпроблемно използване на фрисбито.

Ползи: Хвърлянето на фрисби е както любимо семейно занимание по време на топлите летни дни, така и основа за много официално практикувани спортове.

Така наречените спортове с летящи дискове са нискоконтактни отборни игри с различни правила, които обаче включват един общ елемент – фрисбито. Такива спортове са Ultimate фрисби, диск голф, guts, и др.

Фрисби игрите, любителски или професионални, могат да донесат много позитиви за здравето, самочувствието и емоционалното състояние на детето, като например:

  • Засилено изгаряне на калории, подобрен метаболизъм и контрол на риска за развитие на наднормено тегло;
  • Подобряване на физическата издръжливост;
  • Подобряване на реактивността и пъргавина в резултат на бързите завои, хвърлянията, завъртанията и скоковете;
  • Подобряване на настроението благодарение на продължителната физическа активност;
  • Цялостна тренировка за всички мускули и мускулни групи на тялото;
  • Подобряване на когнитивните процеси и координацията между окото и ръката;
  • Прецизиране на грубата моторика;
  • Подобряване на пространствената ориентация, уменията за баланс и мултисензорното развитие на детето;

Освен всичко останало, спортното фрисби носи и забележително послание, свързано с морала, спортсменството и самодисциплината. Ultimate фрисби е единственият спорт в света, чието първо правило е свързано с „Духът на играта“. Етиката е водещият принцип в играта – в нея всички играчи са свои собствени съдии, отсъждат собствените си фалове и сами уреждат възникналите на терена разногласия.  Ето как можете да комбинирате физическата с психо емоционалната култура на детето, възпитавайки както любов към спорта, така и уважение към неговите принципи.

Смиляна Славева
2021-12-01 09:45:00
Comment rating
Често избирам елементарните играчки, с които сами да изберем различни игри навън. С това фрисби играем доста често, защото захвата е удобен, леко е и в правилната форма.

Яна Тодорова
2020-07-11 03:51:00
Comment rating
Много ми се искаше да намерим игра подходяща за цялото семейство. Благодарение на това фризби се получи. Имаме занимание и тримата, което е интересно за всички и така прекарваме повече време заедно.

Бетина Цанева
2020-07-07 17:13:00
Comment rating
Тази играчка е изработена от толкова безопасен и мек материал, че спокойно детето, и домашният ни любимец си играят заедно с нея- никой не е застрашен от нараняване.

Ивет Нейчева
2020-07-05 15:55:00
Comment rating
Когато сме на разходка в парка, понякога трудно се заиграват заедно децата и се налага аз да съм партньор в игрите. С тази покупка нещата се промениха. Дизайнът привлича хлапетата, по-лесно се играе, като са повече на брой и така остава време и аз да си почина.

А. Кирилова
2020-07-05 12:20:00
Comment rating
С този дизайн фризбито спечели малчугана ми завинаги. Режисира различни сцени непрекъснато, за съжаление не само навън :)

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими