Фрисби за трикове – синьо

90010_BL
Trustpilot stars
Цена: 3,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг
Пол Унисекс
Цвят син

Години: 3+ години
Цвят: Син
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: диаметър: 24 см
Тегло на продукта: 0.060 кг
Материал: Пластмаса
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Хвърлянето на фрисби е едно от любимите занимания за открито на много деца и семейства по целия свят. Но знаете ли какъв е единствения начин класическото забавление да стане още по-вълнуващо? Това са различните трикове, които могат да се правят с летящия диск.

Фрисбито за трикове на Kings Sport има специално проектирани релефи, позволяващи извършването на различни видове „каскади“. То може дa се върти на пръста с над 500 оборота в минута и да бъде използвано за овладяване на най-различни атрактивни умения, свързани с хвърляне, улавяне, въртене и търкаляне по тялото.

Диаметърът от 24 см и удобният захват правят фрисбито за трикове подходящо за малки и пораснали деца. С него може да се играе както на открито, така и на закрито, а материалите, от които е изработено са леки, здрави и безопасни.

Ползи: Хвърлянето и улавянето на фрисбито, въртенето му на пръста на ръката и търкалянето му по различни части на тялото са дейности, които развиват разнообразни умения във децата. Според начина на игра, летящия диск с релеф за допълнителни трикове може да развие тяхната бързина, съобразителност, умение за баланс, координация и самочувствие.

Фрисбито за трикове има едно основно предимство – играейки с него, детето може да редува дейности, свързани с динамична физическа активност и дейности, прецизиращи неговата фина моторика. То може да тича по поляната или да балансира диска на пръста си, редувайки две коренно различни и еднакво важни дейности, които му помагат да се развива възможно най-всестранно.

Фрисбито е леко, компактно, удобно и мобилно. То не заема твърде много място и може да бъде Ваш верен спътник през всички сезони и във всички приключения. От планинската почивка, до семейния пикник, горещия плаж и зимните дни, прекарани у дома – този вид играчка е универсално забавление, с което може да се ангажира вниманието както на един играч, така и на цялото семейство.

Винаги използвайте играчката според предписанията на производителя, описани на гърба на опаковката. Така ще осигурите безопасна игра за своето дете, позволявайки му да покаже най-доброто, на което е способно.

Елка Гоцева
2020-07-12 01:29:00
Comment rating
Препоръчвам. Подходящо е за планина, плаж, вила, парк. Много леко, удобно и мобилно. Става забавна игра не само с деца, а и с техните родители.

С. Касабова
2020-07-08 11:11:00
Comment rating
Много доволни останахме от фрисбито, идеално е за малчугани. Лесно за хващане, няма опасност от нараняване при игра. Определено си заслужава.

Х. Яворова
2020-07-06 20:30:00
Comment rating
Реших да направя изненада на синът ми. Поръчах му това фрисби за трикове, като знаех, че отдавна иска да му взема. Като си видя подаръка, видях изпълнените му очи с щастие и радост. Много се зарадва.

Т. Чакърова
2020-07-04 09:50:00
Comment rating
Играейки с фрисбито за трикове детето може да редува дейности, свързани с динамична физическа активност, като тичане по поляната с приятели.

Донка Женкова
2020-07-03 11:15:00
Comment rating
Идеален подарък за деца. Бяхме на рожден ден и подарихме фрисби, момченцето остана приятно изненадано и веднага започнаха да играят с него и да правят трикове.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими