• Намалена цена

Фрисби за трикове – жълто

90010_YW
Trustpilot stars
Цена: 2,39  лв
3,99 лв
Спестявате 1,60 лв
Спестявате 40%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.3 кг
Цвят жълт

Години: 3+ години
Цвят: Жълт
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: диаметър: 24 см
Тегло на продукта: 0.060 кг
Материал: Пластмаса
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Хвърлянето на фрисби е едно от любимите занимания за открито на много деца и семейства по целия свят. Но знаете ли какъв е единствения начин класическото забавление да стане още по-вълнуващо? Това са различните трикове, които могат да се правят с летящия диск.

Фрисбито за трикове на Kings Sport има специално проектирани релефи, позволяващи извършването на различни видове „каскади“. То може дa се върти на пръста с над 500 оборота в минута и да бъде използвано за овладяване на най-различни атрактивни умения, свързани с хвърляне, улавяне, въртене и търкаляне по тялото.

Диаметърът от 24 см и удобният захват правят фрисбито за трикове подходящо за малки и пораснали деца. С него може да се играе както на открито, така и на закрито, а материалите, от които е изработено са леки, здрави и безопасни.

Ползи: Хвърлянето и улавянето на фрисбито, въртенето му на пръста на ръката и търкалянето му по различни части на тялото са дейности, които развиват разнообразни умения във децата. Според начина на игра, летящия диск с релеф за допълнителни трикове може да развие тяхната бързина, съобразителност, умение за баланс, координация и самочувствие.

Фрисбито за трикове има едно основно предимство – играейки с него, детето може да редува дейности, свързани с динамична физическа активност и дейности, прецизиращи неговата фина моторика. То може да тича по поляната или да балансира диска на пръста си, редувайки две коренно различни и еднакво важни дейности, които му помагат да се развива възможно най-всестранно.

Фрисбито е леко, компактно, удобно и мобилно. То не заема твърде много място и може да бъде Ваш верен спътник през всички сезони и във всички приключения. От планинската почивка, до семейния пикник, горещия плаж и зимните дни, прекарани у дома – този вид играчка е универсално забавление, с което може да се ангажира вниманието както на един играч, така и на цялото семейство.

Винаги използвайте играчката според предписанията на производителя, описани на гърба на опаковката. Така ще осигурите безопасна игра за своето дете, позволявайки му да покаже най-доброто, на което е способно.

Владинела Илиева
2020-07-12 11:30:00
Comment rating
Цвета на това фрисби е много добре подбран, защото при игра то доста бързо лети. Важно е да се вижда добре и отдалече. Пластмасата е здрава и така трябва да е, за да не се чупи или драска при падането и плъзгането по твърди повърхности.

Анастасия Илианова
2020-07-10 15:30:00
Comment rating
Обичам такива универсални игри. С фрисби могат да играят и малки и големи. Може да се хвърля на открито или да се правят трикове в стаята. Развива координацията и учи децата да владеят тялото си. Поръчах за нас и за всичките ни приятели.

Десимира Петрова
2020-07-07 21:13:00
Comment rating
Лети добре, явно е направено грамотно. Благодаря.

Евтимия Скоблева
2020-07-07 20:31:00
Comment rating
Фрисбито е една от любимите игри в нашето семейство. Имаме няколко и с удоволствие играем с тях. Щом видях този модел в онлайн магазина веднага ми хареса сигналния жълт цвят. Профилът на точно това фрисби е проектиран за различни трикове. Това беше ново за мен и веднага го поръчах.

Силвияна Георгиева
2020-07-04 08:32:00
Comment rating
Търсех някакви не скъпи играчки за пикник. Като видях това фрисби си помислих, че е идеално за тази цел. Малко е, леко е, можеш да го вземеш навсякъде. Когато видях цената реших да поръчам три. Събираме се голяма компания и така ще можем да играем на няколко групи, а може и една голяма с трити фрисбита.

Ясмин Николова
2020-07-02 15:36:00
Comment rating
Бяхме в парка и там едно момче жонглираше и правеше страхотни трикове с фрисби. Моите две момчета бяха много впечатлени. Веднага поискаха и те да опитат. Търсех не просто фрисби, точно такова с релеф за трикове. Мислех, че ще е скъпо, а се оказа повече от достъпно. Поръчах две, за да не се карат.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими