• Намалена цена

Детски футболен тренажор с помпа в кутия

MT412195
Trustpilot stars
Цена: 7,69  лв
10,99 лв
Спестявате 3,30 лв
Спестявате 30%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.4 кг
Пол Момче
Цвят многоцветен

Години: 5+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Момче
Брой играчи: 1
Размер: на топката: ф 22 см
Тегло на продукта: 0.325 кг
Комплектът съдържа: поставка, топка с ластик и помпа
Материал: Пластмаса/ гума
Ползи: Спoмaгa зa paзвитиeтo нa мycĸyлaтypaтa, ĸoopдинaциятa и възпитaвa любoв ĸъм cпopтa y дeцaтa.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Не винаги имате неограничената енергия да партнирате на своя малък футболист? Не искате да ви се налага да ходите до двора на съседите по три пъти дневно, за да събирате спортните му принадлежности? Детският футболен тренажор на GT е перфектното решение за самостоятелна и ефективна футболна тренировка – навсякъде, по всяко време.

Достатъчно е да напълните преносимата основа с пясък или вода и да я свържете с включената в комплекта футболна топка посредством еластичното въже. Така детето ще може да тренира сякаш срещу него стои друг играч, без реално това да се налага да бъдете вие.

В комплекта е включена помпа за топката – така разполагате с всичко необходимо за стартиране на играта непосредствено след закупуването й.

Ползи: Детският футболен тренажор на GT е лек, лесно преносим и подходящ за всички видове открити и закрити пространства. Така детето ви ще може да го използва независимо от сезона, климатичните условия и други променящи се фактори. Основата на тренажора се пълни с пясък или вода, благодарение на което може да бъде инсталирана и деинсталирана неограничен брой пъти.

Комплектът е предвиден за самостоятелна игра, но топката може лесно да бъде откачена от еластичната корда тогава, когато детето предпочита да сподели играта на футбол със своите приятели. Закачването и откачването се случват бързо, лесно и безпроблемно.

Футболният тренажор връща изританата топка обратно към детето и създава условия, наподобяващи реалното взаимодействие с друг играч. Благодарение на тази функция, детето може да тренира ловкостта, бързината на реакцията и експлозивните си движения – качества, еднакво важни както за вратарите, така и за полевите играчи на всички ключови позиции.

Димитър Митев
2020-07-25 08:29:00
Comment rating
Хубавото на този комплект е, че е лесно мобилен. Само изпразвам основата от водата, взимаме го с нас на пикник и там не е нужно постоянно някой да гони топката и да я търси.

божидар георгиев
2020-07-10 22:47:00
Comment rating
В комплекта има всичко необходимо за играта. Дори е помислено и за помпа. Основата е стабилна и лесно се пълни с вода за тежест.

Николай Кирев
2020-07-07 00:42:00
Comment rating
Купих футболния комплект за подарък на момченцето на най-близките ми приятели. Цената е повече от достъпна и за възможностите, които дава играта си е направо без пари.

Георги Пенев
2020-07-04 01:39:00
Comment rating
Футболът е страстта на сина ми от сега. Много обича да рита топката, но това е опасно в стаята. С този тренажор не се притеснявам като играе, че ще счупи нещо.

Влади Бенчов
2020-07-02 11:36:00
Comment rating
Футболът е прекрасен спорт, но се игаре от отбори или поне двама футболисти. С този камплект сина ми може да задоволи страстта си да рита топка самичък и го прави с удоворствие.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими