Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 70 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Футбол

Показани са 1-9 от общо 9 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са най-често уреди или оборудване свързано с определен спорт . Те са пригодени за практикувене на съответния спорт по забавен начин под формата на игра.

Играчките са предвидени да са занимателни. Те под формата на игра и позабавен начин представят състезателните елементи от определения спорт. Играчките са създадени за деца в определена възраст, която обикновено е по-малка от нормалната възраст, на която се практикува определен спорт. Така децата успяват да практикуват спортните занимания с уреди, предвидени за техните възраст, височина и килограми. Не на последно място играчките за различните видове спорт са по-достъпни като цена. Така без голяма инвестиция можете да откриете дали определен спорт е интересен за Вашето дет е.

Много спортове изискват по-големи пространства – зала или игрище за практикуване на определен спорт. Играчките са „свили“ приложението на всеки вид спорт до домашни условия – с тях тези занимания могат да се упражняват в двора, в стаята или на плажа. Професионалното спортно оборудване е направено по-тежко и по-голямо . То е предвидено да отговаря на определени стандарти по размер, по здравина и т.н. Играчките за спорт са адаптирани да отговарят на по-малко изисквания , но са компактни (лесно се пренасят, разглобяват и сглобяват), по леки са и са по-достъпни като цени.

Едното не изключва другото. Препоръчва се да се използват спортни играчки от ранна детска възраст.  Така децата усъвършенстват координацията си, подобряват двигателната си култура и се научават на работа в еки п (с играчки за колективни спортове). Не на последно място те научават правилата на спортовете, основните стратегии в определени спортни дисциплини без това да ги затормозява – случва се в процеса на игра. Родителите от друга страна разбират кои спортове са по-интересни за детето, кои спортове му се отдават по-добре и това им помага да насочат по-точно децата си към определени спортове на по-късен етап. При играта с играчки за различни спортове децата привикват към по-активен начин на живот и се движат по-интензивно. Т е развиват физиката си и привикват към физически занимания на открито. При по-големите деца са създадени играчки за различните спортове, които развиват определени умения или качества , които са необходими за определен спорт. Така освен тренировките, които децата посещават и се упражняват с треньор, те могат да имат и самостоятелни занимания с играчки по различни видове спорт, които да доразвиват определени умения, елементи от играта и т.н. Те са много полезни и за времето, когато децата не могат да отидат на тренировка, но в същото време не искат „да губят форма“.

Свързани блог публикации

Несъмнено едно от най-полезните неща за децата освен зеленчуците се оказва практикуването на даден спорт. Спортът държи малчуганите активни и физически здрави. С това казано, най-добрите спортове за всички подрастващи са тези които са базирани на отборна тактика. 

Когато детето ви участва в отборните спортове, като футбол, баскетбол, волейбол той/тя ще заучава все нови и нови житейски умения. С течение на времето тези способности ще бъдат пренесени в юношеска и зряла възраст, така че тяхното подценяване не е препоръчително.

Преди да започнете със заучаването на основите на всяко едно занимание е важно да снабдите малкият с необходимите елементи, за да го осъществява правилно. Във вашият случай, ако евентуално момчето ви предпочита футбол, то подходящите футболните топки трябва задължително да присъстват в неговата стая.

Страницата върху която се намирате, всъщност определено ще ви изненадата, тъй като тук се разполагат всички нужни принадлежности, така че останете с нас и ги разгледайте подобаващо. Онлайн магазинът на Кидсо е водещ професионалист в това отношение и знае от какво точно се нуждаят момчетата.

Богатият им каталог, който е изцяло свързан с футбола се състои от следните артикули :

  • Топки в различни размери и дизайни
  • Въздушни топки
  • Преносими футболни врати
  • Детски тренажори
  • Комплект врата и мрежа

Също така е важно да споменем, че всеки един от тях е изключително уникален. Забележителният им дизайн и свойства се дължат на професионализма от страна на брандовете производители. Те са съответно световните марки – Unice, King Sport, GT и Amaya.

За производството на продуктите са използвани само и единствено висококачествени елементи, отличаващи се със сравнително завидна здравина и дълготрайност. По отношение на техният стандарт и безопасност всички норми са коректно спазени и съответно това не трябва да ви притеснява.

В зависимост от възрастта на малчугана ви препоръчваме да организирате помежду ви състезания и предизвикателства. По този начин вие винаги ще държите неговият интерес и шанса за продължително развитие ще бъде налице. Освен това цените на които ще откриете комплектите са превъзходни, така че не губете повече време в двоумения.

Избирайки Кидсо ще разполагате с възможността да се възползвате от експресна доставка и директен контакт с нашите служите, когато разбира се имате нужда от помощ.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими