Комплект гумени патета за баня

81_S30001130
Trustpilot stars
Цена: 7,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг

Комплект гумени патета за баня

Размер: 5.5 см.

Брой в комплекта: 5

Възраст: 1+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Всесезонен
Пол: Унисекс
Размер: 5.5 х 5 см
Тегло на продукта: 0.115 кг
Комплектът съдържа: 5 бр. патета
Материал: Гума
Държава на произход: Холандия

Допълнителни характеристики: В началният етап грижите за вашият новороден малчуган могат да бъдат доста изтощителни и трудни. Това особено се подчертава, когато наближи времето за баня. Въпреки че децата обожават къпането те са все още малки и понякога се боят от водата.

От своя страна този страх ви предоставя доста трудности, тъй като те плачат и съответно не стоя на едно място, докато приключите с целият процес. Един от най-ефективните начини с който да задържите тяхното внимание и покой е чрез специалните играчки за баня.

Продукта разполагащ се пред вас е точно такъв и това е универсалното гумено патенце. Срещали сте го в множество филми и със сигурност нямате търпение да го имплементирате и във вашата баня, така че не губете повече време и поръчвайте, докато все още има налични бройки.

Ползи: Гумената играчка е изключително атрактивна и забавна. С нея детето ви ще забрави мигновено за своите страхове и ще се намира в пълен покой. Малката и форма ще пасва идеално на малките ръчички. Най-забележителното нещо при продукта е способността му да променя своя цвят в зависимост от температурата на водата.

Производителят на артикула е самият – Koopman. По време на изграждането те са използвали само и единствено надеждни елементи, които не представляват опасност за детският организъм. Качествената гума е способна да издържи за дълъг период от време.

По време на баня, малкият ще се възползва от следните плюсове :

  • Осъществяване на спокойствие и веселба.
  • Разпознаване на цветовете.
  • Развиване на мускулите в своите пръсти.

В допълнение към това вземате не едно, а цели четири патенца, тъй като те вървят в комплект. По този начин няма да се притеснявате, ако едно от тях евентуално се повреди. Това би било крайно разочароващо за детето, но в крайна сметка вие ще разполагате с още няколко броя.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими