• Намалена цена

Детски комплект за хвърляне на диск с три мишени

29881G
Trustpilot stars
Цена: 20,74  лв
24,99 лв
Спестявате 4,25 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 1.6 кг
Цвят многоцветен
Пол Унисекс

Години: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1+ играчи
Размер: 47 х 8 х 28 см
Тегло на продукта: 1.400 кг
Комплектът съдържа: 2 броя летящи дискове, вертикална стойка с различни нива на цели
Материал: Пластмаса
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Два диска, три различни по големина и трудност вертикални мишени и модифицираща се подвижна стойка – това е нашата рецепта за забавление на открито, с която можете да зарадвате детето си това лято.

Комплектът за хвърляне на диск на Kings Sport залага на точността, вместо на силата. Той е един прекрасен начин да запознаете детето със спорта, като в същото време развиете неговата координация и съобразителност.

При удар с диска, мишените се отделят от основата и падат, създавайки още по-еднозначна индикация за успешен удар. Стойката е стабилна, но лесно преносима и може да се монтира навсякъде, където пожелаете.

Ползи: Стрелковите игри имат неподозирани ползи както за физическото, така и за психическото здраве на децата. Стрелянето или вхърлянето на диск по различни мишени изгражда физическа дисциплина, мускулна сила, издръжливост, координация между ръката и окото, фина и груба моторика.

Една стара мъдрост гласи, че стрелбата е 90% мисъл и 10% действие. За да свали мишената, детето трябва да е в състояние първо да се справи с умствените задачи, свързани с целта, а след това да ги реализира чрез физическите си умения. Ефективното решаване на проблеми е основен компонент на игрите с мишена. Те обхващат уменията за логическо, пространствено и креативно мислене, особено ако на лице са допълнителни препятствия като вятър или динамика на играта.

Мишените с различна големина носят различни точки – колкото по-трудна е целта, толкова по-голяма е наградата, произлизаща от нейното постигане. Макар и съвсем очевидна за възрастните, тази закономерност е изцяло нова за детския ум, а играта е най-добрият начин тя да бъде възприета естествено и разбрана по правилния начин.

Комплектът за хвърляне на диск на Kings Sport не се отличава със спецификата на класическото хвърляне на диск – той е насочен по-скоро към координацията, отколкото към физическата сила на детето. И все пак, играта може да варира по трудност и цели според разстоянието на играча от мишената и начина, по който родителя обяснява нейните правила.

Стрелбата с дискове може да се практикува както на закрито, така и на открито. Тук е момента да припомним, че играта на открито е много по-здравословна, ползотворна и категорично препоръчителна – както за децата, така и за хората т всички възрасти.

Цанка Ангелова
2020-07-12 11:53:00
Comment rating
Идеята е добра. Понякога събаряме цялата стойка заедно с мишените. Намерихме му "цаката" - застопоряваме стойката с камъни.

Ирем Милтенова
2020-07-11 08:05:00
Comment rating
Препоръчителната възраст от 3 години е малко надценена. Батко му играе с приятели. Три годишните само развалят играта.

Светослава Цветкова
2020-07-06 17:50:00
Comment rating
Хубав начин да се забавляват децата на открито. Като се запалят по състезателнияелемент става интересно.

Елеонора Петкова
2020-07-04 15:35:00
Comment rating
Две фрисбита със стойка за мишени. Има ли компания се получава интересно. За само дете е скучно.

Мариянка Роева
2020-07-03 15:55:00
Comment rating
Фризби за напреднали. Хвърляш диска с цел да удариш определена цел с точки. Колкото по-отдалеч го правите, толкова по-интересно става.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими