Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

27 лв. 162 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Марвел

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Големите компании за филми и играчки развиват около популярните си герои множество канали за разпространение на техния „продукт“.  Те са във филми, реклами , храна, игри, интернет, социални мрежи .  Децата лесно достигат до тях през телефона си, през компютъра си или ги виждат по любимите си телевизии.  Посланието им е едно и също – те със своите постъпки внушават, че светът на възрасните, пресъздаден от героя , е много атрактивен.  Те внушават на децата, че този свят е желан.  Като стъпка към този „желан свят“ е притежанието на вещи, които притежава героя – брандирани дрехи и обувки, вещи и аксесоари от бита на детето и други.

Основният въпрос е дали и как децата разбират, че светът изграден от анимационните и филмови герои е нереалистичен и до колко този процес е разочароващ за тях.  В повечето случаи с израстването си децата разбират, че това е измислен свят.  Много често той е измислен с помощ от родители и деца , които участват във фокус групи, където разискват как биха искали да се развиват героите , а компаниите обобщават мненията и героите им „поемат“ в тази посока.  Така се получава смесица от измислен, идеалистичен свят и реалността на възрастните.  С психическото си съзряване децата постепенно „отсяват“ измислицата .  Процесът е много подобен с този на осъзнаване, че приказките, които са им чели като малки са измислени.

Ползите от влиянието на тези анимационни и филмови герои са, че те дават на децата критерии за добро и зло, за красиво и грозно.   Много често децата в различни форми на игра доразвиват героите – рисуват ги, обличат им различни дрехи, дават им различни оръжия.  Това развива тяхното въображение, изгражда у тях естетически критерии.  Много често механизмът „искам да съм като...“ е подсъзнателно целеполагане .  Това е добър начин за развитие на самосъзнание и амбиция у детето.

Част от приходите от продажбата на такива стоки, отиват за авторите – хората, които са създали анимационния или филмов герой.   В голяма част от случаите зад тези герои стоят световни големи компании.  Те контролират всеки продукт, който се произвежда под бранда на техния герой – те се грижат продукта да е естетически издържан и безопасен.  Тяхното име е гаранция, че произведеното с образа и името този герой, е от добро качество, няма вложени вредни материали и е напълно безопасно за Вашето дете.

Свързани блог публикации

Marvel comics е американска компания, създаваща и излъчваща поредици от филми, сериали и комикси, известни с проявата на супер героите, познати на огромната аудитория в световен мащаб. Продуктивната марка съсредоточава усилията си и в много други аспекти на пресъздаване на своя романтичен свръх стил.

От страницата на магазин Kidso почитателите на могъщите супер герои, надарени с извънредна сила и способности, може да се сдобият с атрактивен ключодържател, изработени с висок усет към модерното. Изразяващи конкретни образи, моделите са впечатляващи със своята детайлна изработка.

Заложете на ключодържател Спайдърмен. Неговата популярност го издига във високите върхове на славата още през 1962 г., когато е издаден за пръв път. Той ознаменува компанията с много скорострелен рейтинг и със сигурност е един от фаворитите за най-атрактивен супер герой.

По-новия супер и същевременно зловещ герой Венъм, също е изработен ефектно върху един от специалните Марвелови ключодържатели с типичната си извънземна физиономия. А неговата история също разказва основния мотив, заложен във всеки сюжет, а именно сблъсъка между Доброто и Злото.

За почитателите на Капитан Америка и скандинавския гигант Тор, Kidso предлага уникални репродукции на емблематичните щит и чук Мьолнир като прекрасен аксесоар за ключове или други места за закачане.

Специалната им изработка от висококачествен метал и гума е в съчетание с невероятния им дизайн с уникална детайлна изработка на фини надписи и форми. Може да зарадвате вашия малък почитател на комиксовите герои като ще сте сигурни, че ще го впечатлите много с  това украшения и ще се уверите колко добре ще пази своите ключове с тази ценна находка, закачена на тях. Освен всичко, историята, която разказват, дали с фолклорна конкретика или с абстрактна представа, винаги ще бъде увлекателна и завладяваща детските умове и сърца!

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими