Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

15 лв. 179 лв.

Години

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Марвел

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Marvel comics е американска компания, създаваща и излъчваща поредици от филми, сериали и комикси, известни с проявата на супер героите, познати на огромната аудитория в световен мащаб. Продуктивната марка съсредоточава усилията си и в много други аспекти на пресъздаване на своя романтичен свръх стил.

От страницата на магазин Kidso почитателите на могъщите супер герои, надарени с извънредна сила и способности, може да се сдобият с атрактивен ключодържател, изработени с висок усет към модерното. Изразяващи конкретни образи, моделите са впечатляващи със своята детайлна изработка.

Заложете на ключодържател Спайдърмен. Неговата популярност го издига във високите върхове на славата още през 1962 г., когато е издаден за пръв път. Той ознаменува компанията с много скорострелен рейтинг и със сигурност е един от фаворитите за най-атрактивен супер герой.

По-новия супер и същевременно зловещ герой Венъм, също е изработен ефектно върху един от специалните Марвелови ключодържатели с типичната си извънземна физиономия. А неговата история също разказва основния мотив, заложен във всеки сюжет, а именно сблъсъка между Доброто и Злото.

За почитателите на Капитан Америка и скандинавския гигант Тор, Kidso предлага уникални репродукции на емблематичните щит и чук Мьолнир като прекрасен аксесоар за ключове или други места за закачане.

Специалната им изработка от висококачествен метал и гума е в съчетание с невероятния им дизайн с уникална детайлна изработка на фини надписи и форми. Може да зарадвате вашия малък почитател на комиксовите герои като ще сте сигурни, че ще го впечатлите много с  това украшения и ще се уверите колко добре ще пази своите ключове с тази ценна находка, закачена на тях. Освен всичко, историята, която разказват, дали с фолклорна конкретика или с абстрактна представа, винаги ще бъде увлекателна и завладяваща детските умове и сърца!

Начин на плащане
maestro
borica
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими