Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 65 лв.

Години

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Миньони

Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

Холандската компания SES creative, Educa и Mega bloks са водещи марки, които изработват креативни игри с образователни цели, специално предназначени за деца в ранна възраст. Техните предложения, подбрани на нашата страница на магазина, са вдъхновени от нестандартните анимационни герои на Dispicable Me. Това са щурите и много сприхави и сладки миньони, които забавляват деца по цял свят.

Забавлението е гарантирано с наличните:

  • топки за различен спорт
  • 2D и 3D пъзели
  • комплекти за игра
  • мини автомобили и декоративни фигурки, имитиращи интересни движения

Те интерпретират веселите човечета с идентичния си първообраз. Изработени са от устойчиво, екологично дърво с пластифицирано покритие, специално за предпазване  от трески, пластмаса, картон, PVC материал и други материали, които са безвредни за децата и тяхното здраве.

Вложената идея с познавателни цели е много важна за подрастващите деца. Тези играчки ще ги приобщят в колективна игра с възможност от социално интегриране и подобряване на речевата комуникация.

Ще ги научат на спортсменски дух и сплотеност. С възможността от самостоятелно конструиране и сглобяване, всяко дете ще генерира своята енергия към създаването на лично творчество, което носи самочувствие и увереност.

Чрез подреждане на части или дребни мъниста, децата ще подобрят своята сръчност и фина моторика и ще се запознаят с устойчиви геометрични и природни форми. Това ще бъде полезен старт в предучилищна и училищна възраст за всяко дете.

Чрез действията от последователно редене у децата ще се изгради логическо мислене и аналитичен поглед над конкретните задачи. С тези предложения детската игра не търпи никакви ограничения, което е добър способ за развиване на цялостни когнитивни умения. А качествената изработка и вложения замисъл в тях, ще са сигурен източник за дълги часове на забавление.

Унисекс моделите са подходящи за деца над 3-годишна възраст, като наличието на дребни елементи може да застраши здравето им, за което е необходимо задължителен, родителски контрол!

Продуктът е добавен към желани продукти