Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 4 лв.

Миньони

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Големите компании за филми и играчки развиват около популярните си герои множество канали за разпространение на техния „продукт“.  Те са във филми, реклами , храна, игри, интернет, социални мрежи .  Децата лесно достигат до тях през телефона си, през компютъра си или ги виждат по любимите си телевизии.  Посланието им е едно и също – те със своите постъпки внушават, че светът на възрасните, пресъздаден от героя , е много атрактивен.  Те внушават на децата, че този свят е желан.  Като стъпка към този „желан свят“ е притежанието на вещи, които притежава героя – брандирани дрехи и обувки, вещи и аксесоари от бита на детето и други.

Основният въпрос е дали и как децата разбират, че светът изграден от анимационните и филмови герои е нереалистичен и до колко този процес е разочароващ за тях.  В повечето случаи с израстването си децата разбират, че това е измислен свят.  Много често той е измислен с помощ от родители и деца , които участват във фокус групи, където разискват как биха искали да се развиват героите , а компаниите обобщават мненията и героите им „поемат“ в тази посока.  Така се получава смесица от измислен, идеалистичен свят и реалността на възрастните.  С психическото си съзряване децата постепенно „отсяват“ измислицата .  Процесът е много подобен с този на осъзнаване, че приказките, които са им чели като малки са измислени.

Ползите от влиянието на тези анимационни и филмови герои са, че те дават на децата критерии за добро и зло, за красиво и грозно.   Много често децата в различни форми на игра доразвиват героите – рисуват ги, обличат им различни дрехи, дават им различни оръжия.  Това развива тяхното въображение, изгражда у тях естетически критерии.  Много често механизмът „искам да съм като...“ е подсъзнателно целеполагане .  Това е добър начин за развитие на самосъзнание и амбиция у детето.

Част от приходите от продажбата на такива стоки, отиват за авторите – хората, които са създали анимационния или филмов герой.   В голяма част от случаите зад тези герои стоят световни големи компании.  Те контролират всеки продукт, който се произвежда под бранда на техния герой – те се грижат продукта да е естетически издържан и безопасен.  Тяхното име е гаранция, че произведеното с образа и името този герой, е от добро качество, няма вложени вредни материали и е напълно безопасно за Вашето дете.

Свързани блог публикации

Холандската компания SES creative, Educa и Mega bloks са водещи марки, които изработват креативни игри с образователни цели, специално предназначени за деца в ранна възраст. Техните предложения, подбрани на нашата страница на магазина, са вдъхновени от нестандартните анимационни герои на Dispicable Me. Това са щурите и много сприхави и сладки миньони, които забавляват деца по цял свят.

Забавлението е гарантирано с наличните:

  • топки за различен спорт
  • 2D и 3D пъзели
  • комплекти за игра
  • мини автомобили и декоративни фигурки, имитиращи интересни движения

Те интерпретират веселите човечета с идентичния си първообраз. Изработени са от устойчиво, екологично дърво с пластифицирано покритие, специално за предпазване  от трески, пластмаса, картон, PVC материал и други материали, които са безвредни за децата и тяхното здраве.

Вложената идея с познавателни цели е много важна за подрастващите деца. Тези играчки ще ги приобщят в колективна игра с възможност от социално интегриране и подобряване на речевата комуникация.

Ще ги научат на спортсменски дух и сплотеност. С възможността от самостоятелно конструиране и сглобяване, всяко дете ще генерира своята енергия към създаването на лично творчество, което носи самочувствие и увереност.

Чрез подреждане на части или дребни мъниста, децата ще подобрят своята сръчност и фина моторика и ще се запознаят с устойчиви геометрични и природни форми. Това ще бъде полезен старт в предучилищна и училищна възраст за всяко дете.

Чрез действията от последователно редене у децата ще се изгради логическо мислене и аналитичен поглед над конкретните задачи. С тези предложения детската игра не търпи никакви ограничения, което е добър способ за развиване на цялостни когнитивни умения. А качествената изработка и вложения замисъл в тях, ще са сигурен източник за дълги часове на забавление.

Унисекс моделите са подходящи за деца над 3-годишна възраст, като наличието на дребни елементи може да застраши здравето им, за което е необходимо задължителен, родителски контрол!

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими