Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

10 лв. 34 лв.

My little pony

Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)

Вдъхновени от едноименния анимационен филм My little pony, играчките на Kidso олицетворяват конкретните понита и кукли, идентични с героите. Иновативните плюшени играчки, кукли, приятелски комплекти и ключодържатели ще вдъхнат интригуващи забавления сред малките почитателки.

Може да се въплътите в любимата Екуестрия, Рейнбол Даш и Туайлинг Спаркъл. Те са с модни облекла, включващи отличителния знак на всяка героиня, отговарящ на нейния темперамент и приключенски дух. Може да им сменяте облеклата, като използвате наличните рокли, обувки и перуки. Снабдени са с няколко точки на огъване, за да създадат мигове на приятелство, типични за реалното общуване. А заедно със своите приятели животинчета може да отворите магазин за интересни аксесоари.

Вземи своето любимо пони или кукла с теб навсякъде! Възхитителните ключодържатели имат интересно бродирани детайли и лесно ще се прикрепят със своите клеми във формата на сърце към раница и чанта. Събери всички понита и ги прикрепи едно към друго, за да си съставиш цял колекционерски свят от любимите животни!

Моделите са изработени от висококачествени материали, които нямат токсични компоненти и всеки комплект съдържа красиви, тематични асортименти. Изработени от My little pony специално за всяка малка принцеса, играчките ще създадат много споделени мигове с приятели под формата на забавна, ролева игра. Естетическото им съвършенство от дълги коси в цвета на дъгата и тенденции по отношение на дрехите са чудесна предпоставка за изграждане на личен вкус и стил у децата.

Подходящи за деца над 3-годишна възраст, благородните животни и различните  представителите на тези анимационни поредици ще асоциират у децата емоции, свързани с приключения и весело, съвместно прекарване на свободното време. Предложенията могат да послужат и за атрактивен подарък,  с който да зарадвате своя съмишленичка в предпочитанията за конкретен любим герой.

Тук са всички най-известни жители на Понивил и ви очакват, за да се забавлявате заедно!

Начин на плащане
maestro
borica
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими