Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

5 лв. 60 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

My little pony

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)
Фигура Storm King My little pony 210236
Trustpilot stars

Фигура Storm King

My little pony
Редовна цена
-15%
69,89 лв Цена 59,41  лв
В наличност

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Големите компании за филми и играчки развиват около популярните си герои множество канали за разпространение на техния „продукт“.  Те са във филми, реклами , храна, игри, интернет, социални мрежи .  Децата лесно достигат до тях през телефона си, през компютъра си или ги виждат по любимите си телевизии.  Посланието им е едно и също – те със своите постъпки внушават, че светът на възрасните, пресъздаден от героя , е много атрактивен.  Те внушават на децата, че този свят е желан.  Като стъпка към този „желан свят“ е притежанието на вещи, които притежава героя – брандирани дрехи и обувки, вещи и аксесоари от бита на детето и други.

Основният въпрос е дали и как децата разбират, че светът изграден от анимационните и филмови герои е нереалистичен и до колко този процес е разочароващ за тях.  В повечето случаи с израстването си децата разбират, че това е измислен свят.  Много често той е измислен с помощ от родители и деца , които участват във фокус групи, където разискват как биха искали да се развиват героите , а компаниите обобщават мненията и героите им „поемат“ в тази посока.  Така се получава смесица от измислен, идеалистичен свят и реалността на възрастните.  С психическото си съзряване децата постепенно „отсяват“ измислицата .  Процесът е много подобен с този на осъзнаване, че приказките, които са им чели като малки са измислени.

Ползите от влиянието на тези анимационни и филмови герои са, че те дават на децата критерии за добро и зло, за красиво и грозно.   Много често децата в различни форми на игра доразвиват героите – рисуват ги, обличат им различни дрехи, дават им различни оръжия.  Това развива тяхното въображение, изгражда у тях естетически критерии.  Много често механизмът „искам да съм като...“ е подсъзнателно целеполагане .  Това е добър начин за развитие на самосъзнание и амбиция у детето.

Част от приходите от продажбата на такива стоки, отиват за авторите – хората, които са създали анимационния или филмов герой.   В голяма част от случаите зад тези герои стоят световни големи компании.  Те контролират всеки продукт, който се произвежда под бранда на техния герой – те се грижат продукта да е естетически издържан и безопасен.  Тяхното име е гаранция, че произведеното с образа и името този герой, е от добро качество, няма вложени вредни материали и е напълно безопасно за Вашето дете.

Свързани блог публикации

Вдъхновени от едноименния анимационен филм My little pony, играчките на Kidso олицетворяват конкретните понита и кукли, идентични с героите. Иновативните плюшени играчки, кукли, приятелски комплекти и ключодържатели ще вдъхнат интригуващи забавления сред малките почитателки.

Може да се въплътите в любимата Екуестрия, Рейнбол Даш и Туайлинг Спаркъл. Те са с модни облекла, включващи отличителния знак на всяка героиня, отговарящ на нейния темперамент и приключенски дух. Може да им сменяте облеклата, като използвате наличните рокли, обувки и перуки. Снабдени са с няколко точки на огъване, за да създадат мигове на приятелство, типични за реалното общуване. А заедно със своите приятели животинчета може да отворите магазин за интересни аксесоари.

Вземи своето любимо пони или кукла с теб навсякъде! Възхитителните ключодържатели имат интересно бродирани детайли и лесно ще се прикрепят със своите клеми във формата на сърце към раница и чанта. Събери всички понита и ги прикрепи едно към друго, за да си съставиш цял колекционерски свят от любимите животни!

Моделите са изработени от висококачествени материали, които нямат токсични компоненти и всеки комплект съдържа красиви, тематични асортименти. Изработени от My little pony специално за всяка малка принцеса, играчките ще създадат много споделени мигове с приятели под формата на забавна, ролева игра. Естетическото им съвършенство от дълги коси в цвета на дъгата и тенденции по отношение на дрехите са чудесна предпоставка за изграждане на личен вкус и стил у децата.

Подходящи за деца над 3-годишна възраст, благородните животни и различните  представителите на тези анимационни поредици ще асоциират у децата емоции, свързани с приключения и весело, съвместно прекарване на свободното време. Предложенията могат да послужат и за атрактивен подарък,  с който да зарадвате своя съмишленичка в предпочитанията за конкретен любим герой.

Тук са всички най-известни жители на Понивил и ви очакват, за да се забавлявате заедно!

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими