Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

10 лв. 48 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Замръзналото кралство

Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Големите компании за филми и играчки развиват около популярните си герои множество канали за разпространение на техния „продукт“.  Те са във филми, реклами , храна, игри, интернет, социални мрежи .  Децата лесно достигат до тях през телефона си, през компютъра си или ги виждат по любимите си телевизии.  Посланието им е едно и също – те със своите постъпки внушават, че светът на възрасните, пресъздаден от героя , е много атрактивен.  Те внушават на децата, че този свят е желан.  Като стъпка към този „желан свят“ е притежанието на вещи, които притежава героя – брандирани дрехи и обувки, вещи и аксесоари от бита на детето и други.

Основният въпрос е дали и как децата разбират, че светът изграден от анимационните и филмови герои е нереалистичен и до колко този процес е разочароващ за тях.  В повечето случаи с израстването си децата разбират, че това е измислен свят.  Много често той е измислен с помощ от родители и деца , които участват във фокус групи, където разискват как биха искали да се развиват героите , а компаниите обобщават мненията и героите им „поемат“ в тази посока.  Така се получава смесица от измислен, идеалистичен свят и реалността на възрастните.  С психическото си съзряване децата постепенно „отсяват“ измислицата .  Процесът е много подобен с този на осъзнаване, че приказките, които са им чели като малки са измислени.

Ползите от влиянието на тези анимационни и филмови герои са, че те дават на децата критерии за добро и зло, за красиво и грозно.   Много често децата в различни форми на игра доразвиват героите – рисуват ги, обличат им различни дрехи, дават им различни оръжия.  Това развива тяхното въображение, изгражда у тях естетически критерии.  Много често механизмът „искам да съм като...“ е подсъзнателно целеполагане .  Това е добър начин за развитие на самосъзнание и амбиция у детето.

Част от приходите от продажбата на такива стоки, отиват за авторите – хората, които са създали анимационния или филмов герой.   В голяма част от случаите зад тези герои стоят световни големи компании.  Те контролират всеки продукт, който се произвежда под бранда на техния герой – те се грижат продукта да е естетически издържан и безопасен.  Тяхното име е гаранция, че произведеното с образа и името този герой, е от добро качество, няма вложени вредни материали и е напълно безопасно за Вашето дете.

Свързани блог публикации

В страницата на магазина са налице творчески комплекти и топки за игра, изобразяващи завладяващия свят от Замръзналото кралство.  Любителите на филмовата поредица ще имат честта да създават моменти от поглъщащите приключения на Елза и нейната своенравна сестричка Ана.

Вашата дъщеричка ще може сама да създава и декорира свое собствено замръзнало кралство с наличните аксесоари в комплекта. А част от елементите могат да се трансформират в атрактивен пръстен или украшение за химикал с любимите персонажи от анимацията.

Топките, апликирани на анимационните герои, ще доведат до неуморна игра и ще радват всяко момиче със своята красива принцеса на нея. Те ще агитират децата да съставят клубни мероприятия с цел подобряване на комуникативните умения и социални техники.

Заедно с това ще приучат към добре развита координативна способност и реакция. Когато детето се стреми да достигне или удари топката, мускулатурата и костната система се мобилизират за по-правилно развитие. Така се усъвършенстват двигателните функции и скорострелната преценка за позиция в пространството.

Детските играчки са изработени за деца над 2-годишна възраст от висококачествен PVC материал и други материали, които нямат в състава си налични вредни елементи. Така моделите са подходящи за игра, както в закрити, така и на открити терени.

По време на игра децата ще имат възможността от интензивно общуване, което е от изключителна необходимост за тяхното правилно развитие. Специалистите в областта на педиатрията подканват родителите да предоставят възможност на децата си да спортуват активно още в ранна възраст. Това не само помага за изграждане на добри физически данни, но и научава децата на дисциплина и уважение един към друг.

Елза и Ана са пример за подражание за чиста и искрена обич! Техния модел на поведение ще провокира детската представа за подсъзнателен, благороден идеал. Lego гарантира много забавни моменти и безгрижни игри в духа на Замръзналото кралство и неговите вдъхновяващи обитатели.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими