Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
2 лв. 207 лв.
Години
Виж още Виж по-малко
Пол
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко

Замръзналото кралство

Показани са 1-20 от общо 58 артикул(а)
Фигура Frozen 17899

Фигура

Frozen
Редовна цена
-20%
8,45 лв Цена 6,76  лв
В наличност

В страницата на магазина са налице творчески комплекти и топки за игра, изобразяващи завладяващия свят от Замръзналото кралство.  Любителите на филмовата поредица ще имат честта да създават моменти от поглъщащите приключения на Елза и нейната своенравна сестричка Ана.

Вашата дъщеричка ще може сама да създава и декорира свое собствено замръзнало кралство с наличните аксесоари в комплекта. А част от елементите могат да се трансформират в атрактивен пръстен или украшение за химикал с любимите персонажи от анимацията.

Топките, апликирани на анимационните герои, ще доведат до неуморна игра и ще радват всяко момиче със своята красива принцеса на нея. Те ще агитират децата да съставят клубни мероприятия с цел подобряване на комуникативните умения и социални техники.

Заедно с това ще приучат към добре развита координативна способност и реакция. Когато детето се стреми да достигне или удари топката, мускулатурата и костната система се мобилизират за по-правилно развитие. Така се усъвършенстват двигателните функции и скорострелната преценка за позиция в пространството.

Детските играчки са изработени за деца над 2-годишна възраст от висококачествен PVC материал и други материали, които нямат в състава си налични вредни елементи. Така моделите са подходящи за игра, както в закрити, така и на открити терени.

По време на игра децата ще имат възможността от интензивно общуване, което е от изключителна необходимост за тяхното правилно развитие. Специалистите в областта на педиатрията подканват родителите да предоставят възможност на децата си да спортуват активно още в ранна възраст. Това не само помага за изграждане на добри физически данни, но и научава децата на дисциплина и уважение един към друг.

Елза и Ана са пример за подражание за чиста и искрена обич! Техния модел на поведение ще провокира детската представа за подсъзнателен, благороден идеал. Lego гарантира много забавни моменти и безгрижни игри в духа на Замръзналото кралство и неговите вдъхновяващи обитатели.

Продуктът е добавен към желани продукти