Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
81 лв. 318 лв.
Години
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко

Играчки за возене (Ride-on)

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

На страницата на магазин Kidso ще откриете атрактивни играчки и аксесоари за возене, подходящи за развлечение и спорт навън, с които вашето дете да преоткрива света.

Малкият откривател на нови изживявания ще бъде запленен от дизайнерските ролкови  кънки и ролери, с които ще има възможността да се пързаля на гладка повърхност. Те се закопчават с двойно подсигурена катарама, връзки, спирачки и система за регулиране на размера на 4 етапа.

Зарадвайте вашето дете с невероятните скейт и хоръвбордове, с които то ще има възможност да изпълнява зашеметяващи трикове и улични изпълнения. Скейтбордът с класическо средство за придвижване чрез оттласкване, докато ховърбордът се задвижва със специална система, работеща с помощта на литиево-йонна батерия.

За малките момиченца и момченца на възраст над 2 години, магазинът предлага съобразена с възрастта картинг количка с педали, егрономична, регулираща се седалка и гуми от EVA пяна, гарантиращи меко возене.

За да защитите детето от забързаните и интензивни забавления, може да заложите на специланите протектори на страницата на магазина като каски, налакътници и наколоенки. Те имат стабилна урадоабсорбираща обвивка, която ще защити детето при падане и служат за практикуване на всякакъв вид спорт.

Изработката на моделите за возене наоткрито се дължи на висококачествени материали като алуминиеви сплави, естествен каучук, ламинирано дърво и други материали, които имат устойчивост при голямо натоварване. Те са подходящи за деца над 5-годишна възраст и е наложително да се употребяват под родителски надзор, поне в началото на практикуване.

Създадени с невероятен дизайн от Amaya, Dino toys и други марки с екстравагантен поглед и приоритет за безопасна детска играчка, развиваща ценни двигателни умения у децата. С тези пособия те ще могат да се увличат по интересни спортове, ще създават колективни забавления и ще развиват своите креативност и въображение.

За правилно съхранение на играчките е необходимо да се държат настрана от топлина и огън.

Продуктът е добавен към желани продукти