Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 4 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Батерии

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Литиевите батерии са най-добри.  Те работят по-ефективно дори и от алкалните батерии.  Издържат много по-дълго, имат дълъг срок на годност и не се „разреждат“, когато не се използват.  Литиевите батерии са и по-устойчиви на екстремни температури.  Нормалните алкални батерии не издържат при температури под 0°C, а литиевите се справят до -40°C.

Стандартна батерия издържа около шест часа до шест часа и половина работа.  Това е техния максимален живот.  При същите условия качествена, маркова батерия би издържала около два до три пъти по-дълго.

Ако децата играят с колички с радиоконтрол или имат електронна игра с конзола , техните дистанционни се нуждаят от много енергия.  Тогава сте изправени пред два избора – да купувате постоянно батерии или да купите презареждащи се такива.  Презареждащите се могат да се използват до 2100 пъти .  Въпреки по-високата първоначална цена, тази инвестиция се изплаща многократно.

Отделението за батерии е създадено по този начин от съображения за сигурност.  За да е безопасно за детето отделението за сигурност трябва: Да се затваря и отваря с винт или да има двустранен заключващ механизъм.  Така детето не може да го отвори само, да извади батерия и да я погълне Отделението за батерии да има прегради.  Това е направено така, за да се намали риска от възпламеняване на батериите

Това най-често са играчки за деца под три години и батериите са от най-малките, тип „копче“.  Заради големия риск от поглъщане на батериите от малко дете, производителите прибягват до този подход – батериите да са недостъпни в битови условия.

Повечето играчки са произведени в Азия.  За да достигнат до нас като потребители те пътуват през целия свят.  Съществуват редица ограничения при международен транспорт на електроника с батерии.   Те са главно заради съображения за сигурност.  Производителите са длъжни да се съобразят с тях. Винаги, когато купувате играчка проверете дали има включени батерии.  Няма по-разочаровано дете, от това което е получило „мечтаната играчка“ и не може да играе с нея веднага, защото тя няма батерии...

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими