Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

0 лв. 13 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Батерии

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Литиевите батерии са най-добри.  Те работят по-ефективно дори и от алкалните батерии.  Издържат много по-дълго, имат дълъг срок на годност и не се „разреждат“, когато не се използват.  Литиевите батерии са и по-устойчиви на екстремни температури.  Нормалните алкални батерии не издържат при температури под 0°C, а литиевите се справят до -40°C.

Стандартна батерия издържа около шест часа до шест часа и половина работа.  Това е техния максимален живот.  При същите условия качествена, маркова батерия би издържала около два до три пъти по-дълго.

Ако децата играят с колички с радиоконтрол или имат електронна игра с конзола , техните дистанционни се нуждаят от много енергия.  Тогава сте изправени пред два избора – да купувате постоянно батерии или да купите презареждащи се такива.  Презареждащите се могат да се използват до 2100 пъти .  Въпреки по-високата първоначална цена, тази инвестиция се изплаща многократно.

Отделението за батерии е създадено по този начин от съображения за сигурност.  За да е безопасно за детето отделението за сигурност трябва: Да се затваря и отваря с винт или да има двустранен заключващ механизъм.  Така детето не може да го отвори само, да извади батерия и да я погълне Отделението за батерии да има прегради.  Това е направено така, за да се намали риска от възпламеняване на батериите

Това най-често са играчки за деца под три години и батериите са от най-малките, тип „копче“.  Заради големия риск от поглъщане на батериите от малко дете, производителите прибягват до този подход – батериите да са недостъпни в битови условия.

Повечето играчки са произведени в Азия.  За да достигнат до нас като потребители те пътуват през целия свят.  Съществуват редица ограничения при международен транспорт на електроника с батерии.   Те са главно заради съображения за сигурност.  Производителите са длъжни да се съобразят с тях. Винаги, когато купувате играчка проверете дали има включени батерии.  Няма по-разочаровано дете, от това което е получило „мечтаната играчка“ и не може да играе с нея веднага, защото тя няма батерии...

Свързани блог публикации

В днешният бързо развиващ се технологичен свят всяко домакинство разполага с различни електронни уреди. Те са вече част от нашето ежедневие и липсата им е немислима за повечето хора. Въпреки това обаче не трябва да забравяме, че те понякога се нуждаят от редовна поддръжка.

Независимо от тяхното предназначение дали са играчки или електроуреди помагащи в домакинството всички те се нуждаят от средство, което да им придава заряд. Без него тяхното функциониране е обречено и неизпълнимо. Ето защо е важно винаги да следим състоянието на тези елементи.

Ако все още не сте се досетили това са така известните батерии. Батериите са навсякъде сред нас, тъй като ги срещаме в дистанционното на телевизора, дигиталният будилник, играчките на детето или в ключа на автомобила. Когато те се захабят, смяната им е от съществено значение и не бива да бъде пренебрегвана. 

Освен това е важно да допълним, че тяхната продължителност на живот до главна степен зависи от качеството и самият производител, стоящ зад тяхното изграждане. Уверете се, че винаги закупувате такива, които със сигурност ще се справят блестящо. Ако не знаете от къде да се сдобиете с тях останете на конкретната страница.

Онлайн магазинът на Кидсо разполага с всичко необходимо. В него ще откриете не само електроуреди, но и батерии от висок клас. Именно поради това ви съветваме да не ги подценявате, а вместо това да им гласувате доверие още сега. Със сигурност ще останете доволни от техните дълготрайни услуги.

В каталогът им ще попаднете на следните няколко вида :

  • Алкални батерии GP
  • Комплект батерии
  • Универсален батерия тип ‚‘‘ Супер енергия ‘‘

Знаем колко разочароващо може да бъде, когато любимата играчка на вашият малчуган загуби своят заряд. В такива моменти най-доброто решение е закупуването на нов чифт батерии. Избирайки предлаганите от нас вие ще разполагате с избор между световно известни марки сред които най-предпочитаните са – GP Batteries. 

Тяхната надеждност е сравнително висока за разлика от останалите видове и именно поради това са най-често предпочитани. Продуктите са изцяло екологични и разполагат с висок капацитет. Причината за това е подобряването на тяхната манганово-цинкова система. Наред с това друг задоволителен факт е тяхната изгодна цена.

В случай, че се нуждаете от повече информация относно тяхната безопасност и същност може да се свържете с нашият екип. Те са винаги в готовност да окажат нужното съдействие на всеки един от вас.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими