Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
59 лв. 949 лв.

Дронове

Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)
Дрон TELLO 9937

Дрон

TELLO
Цена 215,00  лв
В наличност

Дроновете станаха доста популярни напоследък и определено се наложиха като популярни интелигентни играчки за деца. Те предоставят на децата отличен начин за забавна игра навън. Направете на своето дете един иновативен подарък, който ще им донесе много прекрасни емоции.

Разгледайте богатия избор от дронове в онлайн магазин Kidso, които са с различни технически параметри, размери, управление, с разнообразни по вид функционалности, в зависимост от модела и множество предимства за децата. Дроновете са предназначени за деца над 14 години. Те могат да извършват разнообразни движения във въздуха и помагат за развиването на различни умения в децата. Тъй като дроновете се управляват с джойстик или мобилен телефон, това изгражда усет за координирани движения и команди у децата. Също така дроновете предлагат опция за снимане по време на полет , което е супер интересно за децата.

Моделите дронове предлагат множество функционалности. Някои предлагани видове дронове имат опция за олекотяване на удара за по-голяма безопасност.Към комплектите на дроновете има допълнителни консумативи и резервни части, захранване (батерии, адаптери), дистанционно управление, упътване за ползване (това може да бъде и на CD или флаш памет). Дроновете работят след зареждане на батериите. Някои модели мини дронове са оборудвани със сензори за налягане и височина.

Дистанционното управление на някои модели дронове е с обхват до 30 метра. Дроновете са със удобна аеродинамична форма, която позволява управление с една ръка, а за по-голяма сигурност имат изключително меки защитни пръстени. Мини дроновете имат капацитет за зареждане от 90 минути, а приблизителното време за полет е с продулжителност 4 минути.Дроновете са изработени от качествени и износоустойчиви компоненти, осигуряващи безопасност при кацане , както и пълна сигурност при управлението за децата.

Поради спецификата и сложността на управление на дроновете, препоръчва се заниманията с дрон да са в присъствие на възрастен.

Моделите дронове са българско производство.Някои модели дронове идват от известната българска марка за техника XMART. Други са от китайски марки като Silverlit, TELLO,AEE, които следват всички производствени стандарти за детски играчки.

Продуктът е добавен към желани продукти