Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

101 лв. 902 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Дронове

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)
Дрон max fly XMART 8638
Trustpilot stars

Дрон max fly

XMART
Редовна цена
-15%
119,00 лв Цена 101,15  лв
В наличност
Дрон, Max Fly WiFi XMART 281146
Trustpilot stars

Дрон, Max Fly WiFi

XMART
Редовна цена
-15%
179,00 лв Цена 152,15  лв
В наличност
Дрон, AP10 Pro AEE 8619
Trustpilot stars

Дрон, AP10 Pro

AEE
Редовна цена
-5%
949,00 лв Цена 901,55  лв
В наличност
Дрон, Drone 4 XMART 281136
Trustpilot stars

Дрон, Drone 4

XMART
Редовна цена
-5%
159,00 лв Цена 151,05  лв
В наличност
Дрон , Xmart V666 XMART 281155
Trustpilot stars

Дрон , Xmart V666

XMART
Редовна цена
-5%
369,00 лв Цена 350,55  лв
В наличност

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Следвайте стриктно указанията за използване и безопасност. Поставете дрона на равна повърхност, ако батерията е напълно заредена и има светлинни сензори, при включване на джойстика или телефона те ще започнат да мигат. Дронът ще стартира своя полет. При по-обикновените модели всичко е опростено и се контролира от едно копче на дистанционното / джойстика .

Дроновете за деца са с по-ограничен летеж на височина и разстояние от професионалните апарати. Изберете модел, който е удобен и лесен за пренасяне и използване. Инструктирайте детето как безопасно да го управлява. Повечето дронове за аматьори са с предпазители на перките и резервни части, притежават вграден стабилизатор, който помага на младия пилот да придобие знания и опит. Важно условие е да са снабдени с удароустойчива защита , която да издържи известно време на по-груба игра.

Най-важното условие е летателното устройство да е занимателно, да з адържа детското внимание и любознателност . Някои дронове могат да правят сложни фигури във въздуха, други са снабдени с допълнителни приспособления и функции, включително и камера за снимки или видео. Неописуемо е детското удоволствие, когато може да сподели полета с дрон с роднини и приятели.

Дроновете, предназначени за деца, наистина наподобяват високотехнологична играчка с батерии и дистанционно управление. Професионалните дронове, за които се изисква специален режим на разрешение, са напълно автономни летателни устройства с GPS навигация, компаси, жироскопи, барометри и др. навигационни системи.

Свързани блог публикации

Тази категория на страницата на Kidso ви гарантира иновативно заснемане и наблюдение от разстояние с помощта на дронове. Тези атрактивни, управляеми пособия се ползват с широко приложение не само с любителски цели, но и във филмовите и музикални индустрии и в някои аспекти за военно приложение.

Тези модели разполагат с висококачествени HD камери за запис и видео и снимки с резолюция 16 mp( и други ).2.4GHz Wifi връзка, като са с включени в комплекта усилватели за Wifi сигнала. Чрез неговото използване ще си доставите голям обхват на управление до 1000 м. За заснемане и по-добра визуализация, камерата може да се върти на 90 градуса спрямо земната повърхност.

Функцията FPV ще ви позволи наблюдение в реално време от позицията на разположената на дрона камера. Картината се предава на вашия смартфон с помощта на приложения за ISO и Android.

С помощта на вграден GPS може да си осигурите управление на дрона в режим автопилот, а друга функция ви позволява да зададете автоматично връщане до точката на излитане. Моделите разполагат с LED индикатори по корпуса. Те ще ви помогнат да забележите премигващите светлини, дори при облачно време и нощно летене. 

Дроновете са подходяща за всякакви движение, заради олекотената си конструкция и всякакви функции за изчистване на движението като може да правите впечатляващи трикове и лупинги. А когато батерията е към своя край, софтуерът ще ви посъветва да приземите устройството.

В комплекта са включени следните елементи:

  • резервни перки за смяна при повреда
  • USB кабел за зареждане
  • джойстик, работещ на батерии
  • инструкции за употреба
  • дрон и други аксесоари

Заложете на XMART, TELLO и AEE, български и чужди производители на висококачествени играчки със висок стандарт и възможност за безгранично забавление. Децата ви ще могат да изпробват своите пилотски и режисьорски умения, докато заснемат и се забавляват до край в някоя ролева игра или кратка сценка сред природата.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими