Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

69 лв. 949 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Дронове

Показани са 1-11 от общо 11 артикул(а)

Тази категория на страницата на Kidso ви гарантира иновативно заснемане и наблюдение от разстояние с помощта на дронове. Тези атрактивни, управляеми пособия се ползват с широко приложение не само с любителски цели, но и във филмовите и музикални индустрии и в някои аспекти за военно приложение.

Тези модели разполагат с висококачествени HD камери за запис и видео и снимки с резолюция 16 mp( и други ).2.4GHz Wifi връзка, като са с включени в комплекта усилватели за Wifi сигнала. Чрез неговото използване ще си доставите голям обхват на управление до 1000 м. За заснемане и по-добра визуализация, камерата може да се върти на 90 градуса спрямо земната повърхност.

Функцията FPV ще ви позволи наблюдение в реално време от позицията на разположената на дрона камера. Картината се предава на вашия смартфон с помощта на приложения за ISO и Android.

С помощта на вграден GPS може да си осигурите управление на дрона в режим автопилот, а друга функция ви позволява да зададете автоматично връщане до точката на излитане. Моделите разполагат с LED индикатори по корпуса. Те ще ви помогнат да забележите премигващите светлини, дори при облачно време и нощно летене. 

Дроновете са подходяща за всякакви движение, заради олекотената си конструкция и всякакви функции за изчистване на движението като може да правите впечатляващи трикове и лупинги. А когато батерията е към своя край, софтуерът ще ви посъветва да приземите устройството.

В комплекта са включени следните елементи:

  • резервни перки за смяна при повреда
  • USB кабел за зареждане
  • джойстик, работещ на батерии
  • инструкции за употреба
  • дрон и други аксесоари

Заложете на XMART, TELLO и AEE, български и чужди производители на висококачествени играчки със висок стандарт и възможност за безгранично забавление. Децата ви ще могат да изпробват своите пилотски и режисьорски умения, докато заснемат и се забавляват до край в някоя ролева игра или кратка сценка сред природата.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими