Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
14 лв. 139 лв.
Години
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко

Игри за всички конзоли

Показани са 1-20 от общо 86 артикул(а)
Wrc 7 ps4  28570

Wrc 7 ps4

Редовна цена
-20%
79,95 лв Цена 63,96  лв
В наличност
Wrc 6 ps4  12183

Wrc 6 ps4

Редовна цена
-20%
39,95 лв Цена 31,96  лв
В наличност
Spiderman ps4  12111

Spiderman ps4

Редовна цена
-20%
139,00 лв Цена 111,20  лв
В наличност
Rayman: legends ps4  12075

Rayman: legends ps4

Редовна цена
-20%
39,95 лв Цена 31,96  лв
В наличност

Въпреки че се водят доста спорове по темата, има доказани ползи от компютърните игри за децата, когато се играят умерено.

Компютърните игри развиват редица умения у децата като концентрация, логическо мислене, бързи рефлекси, усвояват се социални и комуникативни умения , работа в екип, насърчава се тяхното въображение и креативност. Също така видеоигрите съдържат представена по интересен начин информация за история, култура, изкуство и други сфери, които повишават общата култура на децата. Видеоигрите определено са едно интерактивно занимание за деца, което развива детският интелект и рефлекси.

Ако вашето дете има интерес към видеоигрите, не се колебайте да го изненадате с готина компютърна игра. Вижте богатия асортимент от видео и компютърни игри в онлайн магазин Kidso, които са предназначени за момчета и момичета от 7 до 14 години. Компютърните игри включват ps4 конзоли, които имат различна съвместимост с различни устройства и имат разнообразни екстри като Wi-Fi, HDMI и Blu-ray drive, безжични контролери с тъч падове, Smаrt Glаѕѕ интeгpaция, вградено в корпуса захранване, аксесоари като слот за слушалки, безжични говорители,камери, както и допълнителни USB кабели за зареждане при някои комплекти.

Благодарение на множеството технологични екстри, които притежават, компютърните игри от магазин Kidso, гарантират едно перфектно гейм преживяване за децата. При някои компютърни и видеоигри съществува опцията за локално свързване до 8 устройства чрез безжична връзка. Моделите компютъртни игри имат компактен семпъл дизайн, който ги прави удобни за ползване и съхранение. Игровите конзоли осигуряват кристален звук и качествена картина, които допринасят за страхотното гейм изживяване на децата. Предлагат се също и различни геймърски аксесоари, които са съвместими с компютърните игри като например контролери с подобрена функция вибрация и тъч пад. Комплектите към видеоигрите съдържат кутии за съхранение, документация и детайлно упътване за ползване .

Препоръчва се употребата на конзолите да се случва при родителски контрол. Компютърните игри са направени от висококачествени материали и елементите им не съдържат опасни за детското здраве вещества. Внос са от страни като Китай и Америка. Качеството на предлаганите компютърни игри е беспорно високо, защото те идват от водещи марки за видео и компютърни игри като SONY, Nintendo, XBOX ONE, които са лидери в сферата на производство на различни модели видеоигри. (Не открих информация за гаранции)

Продуктът е добавен към желани продукти