Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

29 лв. 30 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Игри за всички конзоли

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)
Ben 10 ps4 Ben 10 311000
Trustpilot stars

Ben 10 ps4

Ben 10
Редовна цена
-50%
59,00 лв Цена 29,50  лв
В наличност

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това е интерактивно развлекателно устройство за видеоигри , което предлага разнообразни функции: възпроизвежда мултимедийно съдържание предлага достъп до Интернет изтегляне и обновяване на игри социално онлайн общуване и др.

Повечето игри имат специални стикери, които уточняват подходящата възраст, на която трябва да е малчуганът, за да практикува дадена игра. В някои държави съществуват рейтингови системи , които оценяват съдържанието на игрите и ги обозначават със символи, така че родителите да се ориентират дали дадена игра е удачна спрямо възрастта на детето. На пазара се предлагат игри и за 3 годишни деца . За целта следете за стикер, който да отбелязва „Ранно детство (Early childhood)“ , следващата възраст се отнася з а 6 годишните , за 10+ и т.н.

Настройте филтри , които да блокират нежелано и опасно онлайн съдържание, задайте н а Google режим „safe“ , инсталирайте модул за блокиране на реклами, обмислете възможността да инсталирате VPN услуга на компютъра или в рутера си. И най-важното – комуникирайте с детето си, обсъждайте потенциалните опасности и възможности както да се забавлява, така и да остане в безопасна среда.

Игрите на видео конзоли въвеждат децата в света на технологиите. Някои игри усъвършенстват логическите умения, както и способностите за решаване на казуси. Игрите с тимулират рефлексите и пространствените представи. Дават възможност на деца и родители да играят заедно и да се забавляват.

Зависимостта от всякакви електронни устройства предразполага към социална изолация. Ценностната система на децата е по-чувствителна към проявите на агресия и нетолерантност. Много игри не изискват проява на креативност и самостоятелно мислене. Внимавайте за постиженията в училище – нека времето за подготовка на уроците да надвишава това за онлайн забавления.

На пазара на конзоли за видеоигри има 3 основни играча : PlayStation на Sony Xbox One на Microsoft Nintendo Switch

Необходимо е да ги включите към телевизор или монитор . Следвайте упътването за употреба и настройка . Към устройството на портативните игри се предлагат захранване, различни консумативи и аксесоари. Някои модели контролери са с вградени високоговорители и слот за слушалки, които подобряват цялостното гейм изживяване.

Свързани блог публикации

Прекомерната употреба на  всяко едно нещо води до някаква вреда, независимо дали се отнася за компютри, храни, напитки или други съвсем обикновени неща от ежедневието. Но когато  е в своите граници, то ще ви предложи незаменими ползи и приятни изживявания.

Ако детето ви обича интригуващи истории, в които да вземе лично участие, може да го зарадвате с невероятните игри, съвместими с ps4 конзоли. Те са съобразени по жанр като са предназначени за деца над 7-годишна възраст.

Те ще сблъскат децата ви не само с екшън ефекти и сюжети, но в тях те ще открият интересни факти за цели цивилизации, войни и исторически събития. Може да създадете армия и да поведете своя легендарен легион към нечувани битки с митични създания. Ако си любител на комиксовите герои, значи те зове подобрената серия на великия и непобедим Батман.

Създай си своя оборудван персонаж и се включи в невиждана битка за оцеляване, вълнуващи приключения и мисии, спасяващи живота. За любителите на спортните изживявания и носителите на Златната топка, магазин Kidso предлага изключително усъвършенствани игри от Шампионска лига, в която можеш да манипулираш терена и играчите по прецизен начин.

Може да впечатлите вашия първокласник с вълнуващите приключения на веселата Кунг-фу панда, която ще му позволи да изпита духовния вселенски мир и великите бойни умения. Или го зарадвайте с атрактивния и забавен Lego, Mario и Sonic свят, в който героите оживяват със своите виртуални авантюри и ситуации.

Вълнуващи приключения ще откриете в хилядите други предложения на дигитални игри, създадени от Marvel, Lego, Ben 10 и други, предвещаващи незаменими емоции.

Докато играят, децата ще съумяват да включат своята логическа мисъл. Ще инициират аналитично мислене и добра преценка за справяне с някоя задача или мисия. Освен че ще научат ценна информация за културни паметници, велики битки и герои, децата ще стимулират и обогатяват своя език и комуникация.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими