Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
31 лв. 599 лв.
В промоция
Виж още Виж по-малко

Конзоли за видеоигри

Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)

Доказано е, че електронните игри всъщност носят ползи за децата, когато с тях не се прекалява разбира се. Те подобряват когнитивните и двигателните умения, умението за вземане на решения, подобряват реакциите, стимулират логическото и творческото мислене, а също и намаляват стреса. Ако вашето дете обича да играе портативни игри, зарадвайте го с нова електронна игра, с която ще се забавлява на макс.

Изберете от разнообразието от конзоли за портативни игри в онлайн магазин Kidso. Магазинът предлага различни модели портативни игри на различна тематика: както такива подходящи за деца на възраст 3+ години, така и игри за юноши на 18 годишна възраст. Портативните игри се предлагат с различни функционалности, също и разнообразни технически параметри, захранване към комплектите им, което осигурява удобство при употреба. Осигуряват прецизен гейминг чрез своя подобрен дизайн и богат набор от удобни технологични функции, които носят страхотно гейм изживяване на децата.

В магазина ще намерите игри за различни видове конзоли, станции за зареждане на контролери, безжични контролери, контролери за движение и други. Някои модели са оборудвани със Wi-Fi, HDMI и Blu-ray drive. Портативните игри са със красив геймърски дизайн, снабдени са с LED светлинен индикатор, USB кабели за зареждане и са със оригинален произход, което гарантира техния висок клас.

Игрите функционират след скачване с телевизор или монитор и към тях се предлага упътване за употреба и лесно настройване. Към устройството на портативните игри се предлагат и набор консумативи и аксесоари, захранване. Някои модели контролери са с допълнително вградени високоговорители и слот за слушалки, които спомагат за по-доброто гейм изживяване. Предвид факта, че са предназначени за по-големи деца, не се налага постоянен родителски надзор при употреба на играта, но при някои игри за по-малки деца това е препоръчително. Игрите развиват рефлексите, интересите и сетивата на детето.

Предлаганият асортимент от портативни игри идват от марки като Dino Toys, SONY и други, които са се наложили като еталон за качество в производството на електронни игри за деца. Наличните в магазина портативни игри са внос от страни като Япония. (Не открих информация за гаранции)

Продуктът е добавен към желани продукти