Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

39 лв. 619 лв.

Конзоли за видеоигри

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това е интерактивно развлекателно устройство  за видеоигри , което предлага разнообразни функции: възпроизвежда мултимедийно съдържание предлага достъп до Интернет изтегляне и обновяване на игри социално онлайн общуване и др.

Повечето игри имат специални стикери, които уточняват подходящата възраст, на която трябва да е малчуганът, за да практикува дадена игра. В някои държави съществуват рейтингови системи , които оценяват съдържанието на игрите и ги обозначават със символи, така че родителите да се ориентират дали дадена игра е удачна спрямо възрастта на детето. На пазара се предлагат игри и за 3 годишни деца . За целта следете за стикер, който да отбелязва „Ранно детство (Early childhood)“ , следващата възраст се отнася з а 6 годишните , за 10+ и т.н.

Настройте филтри , които да блокират нежелано и опасно онлайн съдържание, задайте н а Google режим „safe“ , инсталирайте модул за блокиране на реклами, обмислете възможността да инсталирате VPN услуга на компютъра или в рутера си. И най-важното – комуникирайте с детето си, обсъждайте потенциалните опасности и възможности както да се забавлява, така и да остане в безопасна среда.

Игрите на видео конзоли въвеждат децата в света на технологиите. Някои игри усъвършенстват логическите умения, както и способностите за решаване на казуси. Игрите с тимулират рефлексите и пространствените представи. Дават възможност на деца и родители да играят заедно и да се забавляват.

Зависимостта от всякакви електронни устройства предразполага към социална изолация. Ценностната система на децата е по-чувствителна към проявите на агресия и нетолерантност. Много игри не изискват проява на креативност и самостоятелно мислене. Внимавайте за постиженията в училище – нека времето за подготовка на уроците да надвишава това за онлайн забавления.

На пазара на конзоли за видеоигри има 3 основни играча : PlayStation на Sony Xbox One на Microsoft Nintendo Switch

Необходимо е да ги включите към телевизор или монитор . Следвайте упътването за употреба и настройка . Към устройството на портативните игри се предлагат захранване, различни консумативи и аксесоари. Някои модели контролери са с вградени високоговорители и слот за слушалки, които подобряват цялостното гейм изживяване.

Неоспорим факт е, че децата са неразривно свързани с техниката и електрониката, факт! Не се ядосвайте и не се чудете защо е така, вие не сте виждали като малки конзола. Света си върви и времето се модернизира, просто се отпуснете и позволете на своето дете да се забавлява с приятели.

Нашите обновени конзоли за видео забавление ще заинтригуват всяко дете, тъй като имат обновен безжичен интерфейс и множество подобрени функции, които ще ви позволят да гледате телевизия, например. Благодарение на Smart Glass интеграция може да превърнете своя смартфон във втори дисплей.

Дизайнерски изработените конзоли са оборудвани с Wi-fi , няколкоядрен процесор, с който с лекота ще прехвърляте от игри към различни развлекателни приложения, имат вградени говорители и слот за слушалки и LED светлинни индикатори, вградени в предната част. Тези индикатори носят своите предупреждения кога вашият герой е ранен и т.н.

Освен че имат подобрен тъчпад, функции и вибрации, модели са изработени с по-голяма площ, удобна за захващане и боравене. Вашите движения ще станат по-координирани, заради подобрения в корпуса и заради матираната повърхност, която ще предотврати пързаляне.

Може да заложите на станциите за зареждане, камерите и вертикалните стойки, които имат подобаващ стил и ще са ви нужни към комплекта конзола.

Тези готини модели ще позволят на вашето дете да развие своята креативна мисъл и ще го въвлече в невероятни игрови истории. Докато открива различни методи на игра и справяне с конкретни задачи, вашето дете ще развива своето многопластово и логическо мислене. Ще създава ценни социални връзки и отношения, докато се забавлява с приятели от сърце.

Изработката на моделите се дължи на SONY и XBOX. Те са причината да имаме възможността да улесним ежедневието във всеки аспект, но тук те са талантите в техниката за виртуалното забавление и портативните игри, с които ще поднесете на своето дете безценни творчески и емоционални моменти.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими