Филтриране по

Конзоли за видеоигри

Не са открити продукти

Неоспорим факт е, че децата са неразривно свързани с техниката и електрониката, факт! Не се ядосвайте и не се чудете защо е така, вие не сте виждали като малки конзола. Света си върви и времето се модернизира, просто се отпуснете и позволете на своето дете да се забавлява с приятели.

Нашите обновени конзоли за видео забавление ще заинтригуват всяко дете, тъй като имат обновен безжичен интерфейс и множество подобрени функции, които ще ви позволят да гледате телевизия, например. Благодарение на Smart Glass интеграция може да превърнете своя смартфон във втори дисплей.

Дизайнерски изработените конзоли са оборудвани с Wi-fi , няколкоядрен процесор, с който с лекота ще прехвърляте от игри към различни развлекателни приложения, имат вградени говорители и слот за слушалки и LED светлинни индикатори, вградени в предната част. Тези индикатори носят своите предупреждения кога вашият герой е ранен и т.н.

Освен че имат подобрен тъчпад, функции и вибрации, модели са изработени с по-голяма площ, удобна за захващане и боравене. Вашите движения ще станат по-координирани, заради подобрения в корпуса и заради матираната повърхност, която ще предотврати пързаляне.

Може да заложите на станциите за зареждане, камерите и вертикалните стойки, които имат подобаващ стил и ще са ви нужни към комплекта конзола.

Тези готини модели ще позволят на вашето дете да развие своята креативна мисъл и ще го въвлече в невероятни игрови истории. Докато открива различни методи на игра и справяне с конкретни задачи, вашето дете ще развива своето многопластово и логическо мислене. Ще създава ценни социални връзки и отношения, докато се забавлява с приятели от сърце.

Изработката на моделите се дължи на SONY и XBOX. Те са причината да имаме възможността да улесним ежедневието във всеки аспект, но тук те са талантите в техниката за виртуалното забавление и портативните игри, с които ще поднесете на своето дете безценни творчески и емоционални моменти.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими