Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

35 лв. 540 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Конзоли за видеоигри

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Одобрявани или критикувани, почти във всяко семейство има някаква електронна „джаджа“ – компютър, конзола за видеоигри или друго преносимо устройство.

Ако с тях не се прекалява, игралните конзоли имат своите доказани преимущества – подобряват реакциите и двигателните умения на децата, стимулират логическото мислене и когнитивните способности, носят забавление, а това намалява ежедневния стрес. 

Да, ако не се внимава, прекаляването с видеоигри води до пристрастяване или по-ниски резултати в училище. Ключова е ролята на родителите при осъществяване на контрол върху съдържанието и времетраенето пред екрана.

В някои проучвания е доказано, че ако детето играе често, може да подобри визуалното си внимание, да бъде по-бързо в пространствените казуси и умствената ротация.

Внимателно подбрани, игрите на конзолите насърчават ценности като солидарност, приятелство, екипност, чувство за принадлежност към група.  

Децата от различни възрасти имат нужда от разсейване и освобождаване на напрежението. Видеоигрите и конзолите с многобройните им функции са отлично средство за забавление в свободното време.

Когато „победят“ в играта, децата искрено се радват и повишават самочувствието си. Тъй като преодоляват различни нива и предизвикателства, малките геймъри се чувства добре със себе си и са в готовност да се справят със следващи цели и задачи. 

Видео конзолите и игрите са чудесна възможност за сплотяване на семейството.  За щастие повечето конзоли за игри позволяват солиден родителски контрол, така че вие можете постоянно да следите геймплея на децата. 

Проучете възрастовия рейтинг на игрите. Ограничете типа хора, с които малкият „играч“ може да комуникира онлайн. Използвайте специалния контрол, за да настроите профили. 

Елате в онлайн магазина на KIDSO и се запознайте с разнообразието от конзоли за портативни игри. Имаме подходящи игри както за 3+ годишни, така и за тийнейджъри. 

В магазина ще откриете игри за различни видове конзоли, станции за зареждане на контролери, безжични джойстикове, контролери за движение и много други.

Някои модели са оборудвани с Wi-Fi, HDMI & Blu-ray drive.  

Игрите са с уникален геймърски дизайн, с LED светлинни индикатори, USB кабели за зареждане и най-важното – оригинални по произход, което гарантира техния висок клас.

Технологиите се адаптират постоянно, за да улесняват нашето ежедневие. Нека ги използваме разумно и отговорно. Това е най-добрият пример за нашите деца.

Продуктът е добавен към желани продукти