Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

8 лв. 162 лв.

Години

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Слушалки

Показани са 1-20 от общо 28 артикул(а)

Децата, игрите и музиката вървят ръка за ръка. Пляскане с ръце, потропване с крачета, пеене или просто тананикане – малчуганите имат свой уникален усет за ритъм и такт. Множество проучвания са доказали, че музиката влияе на сърдечната честота и човешкия  мозък. 

Слушалките са сред съвременните  аксесоари за индивидуално слушане на музика, филми или просто за забавление чрез компютърни игри.

Освен да издават звук, отделните видови слушалки предлагат богат избор от допълнителни функции като намаляване на шума, вградени сензори, блутут свързване. Така се подобрява цялостното аудио възприятие и децата се забавляват - разбира се без крайности.

Ако искате да стимулирате детето да спортува или просто да е по-активно навън, зарадвайте го с безжични слушалки – изключително разнообразни по видове и дизайн, с отличен звук и добра издръжливост на батерията.  Малчуганите обожават усещането за самостоятелност, изолирайки се в своя свят и пространство чрез аудио слушалките. 

Жичните слушалки също са предназначени от по-големите и осъзнати деца, които могат да пъхнат кабела със стерео жак в своя смарт телефон или лаптоп. Децата ги харесват, защото им осигуряват добър звук и не изискват зареждане на батериите. Геймърите също предпочитат жичните слушалки.

За много деца много практични и удобни са слушалките тип диадема около шията – те не развалят прическата на вечно актуалните тийнейджъри, комфортни и модерни са.

Децата се увличат и от слушалки с вграден микрофон, чрез който могат да общуват директно със своите приятели, да развиват социалните си контакти, да обогатяват речниковия си запас. Поощрявайте съзнателното общуване във всички форми и състояния. Просто осигурете на малчуганите най-подходящите и безопасни за тях слушалки, за да се радват на музиката, филма или играта, която харесват. 

Препоръчваме Ви  преди да купите желаните слушалки, да поговорите с детето, като му обясните, че те не са поредната играчка и то трябва да се отнася отговорно с тях. Покажете му приемливата граница за силата на звука, определете времевата рамка, през която детето свободно и необезпокоявано може да използва слушалките.  

Ако детето е своенравно, просто съобразете покупката с възрастта му и стриктно следвайте указанията за употреба на производителите.

Продуктът е добавен към желани продукти