Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

12 лв. 34 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Кукли Барби

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Възрастта на детето е най-важният фактор, който трябва да съобразите при избора. Куклите, предназначени за малки деца, не бива да имат изваждащи се или лесно отстраними части, които крият риск от задавяне. За по-големите деца са подходящи кукли със сменящи се или добавящи се части , които развиват фината им моторика и ги учат да вземат решения – такива например са например куклите с професии.

Този вид играчка служи за следните цели: учи на отговорност и съчувствие. развива въображението и комуникативните способности . помага на децата да запомнят наименованията на частите на тялото , както и разликата между ляво и дясно, когато са застанали пред огледалото. свен това децата обичат да разговарят с куклите си, което им позволява по лек и забавен начин да подобряват своите езикови умения.

Напротив, през дългите години на своето съществуване те не са изгубили нищо от своята привлекателност и очарование и днес продължават да бъдат една от предпочитаните детски играчки. Куклите позволяват на детето да се вживее в различни роли, освен могат да бъдат ваш незаменим помощник, когато създавате у него полезни навици: да си подрежда играчките да се грижи за дрехите и другите си вещи да свикне със здравословен режим на сън, хранене, игра и обучение

Популярно е мнението, че за най-малките и от двата пола е по-подходяща куклата бебе . Когато се „грижат“ за нея, децата развиват координацията между очите и ръцете , тъй като трябва да преценяват движенията си , както и силата на натиска, който упражняват. Този модел е изключително подходящ и когато в семейството се очаква нов член и детето се чувства объркано от предстоящата промяна. Родителите могат да използват куклата бебе, за да обяснят какво предстои и как баткото/каката може да бъде ценен и много важен помощник в грижите за новороденото. За по-големите деца са по-подходящи кукли, които не са бебета, тъй като с тяхна помощ те могат да усвоят различни социални роли – на лекар, пожарникар , учител и др.

Свързани блог публикации

Барби е сред най-добрите приятелки на всяка малка принцеса години наред. Тя е стилна, галантна и може да се преобразява във всякаква професия и приключенска визия, за да радва малките си почитателки.

Магазин Kidso предлага богат асортимент от тази атрактивна кукла, която ще впечатли всяко малко момиче. Може да изберете Барби като модна икона или супер модел, която си има кутия с модни аксесоари и дизайнерски дрехи. А Барби – videogame hero се превръща в супер героиня, с помощта на която може да разигравате различни сценарии, да участвате в пътешествия и забавни случки. Барби е булка, балерина, колекционерска принцеса и дори атрактивна русалка, която разпръсква красиви сапунени балончета с помощта на вълшебната си опашка.  Когато тази артистична кукла идва от Сладкото царство, тя има забележителни функции, които издават светлини и невероятни мелодии. Освен всичко вашата прекрасна Барби е състрадателна и ще помогне на всеки при нужда. Може да си изберете нейната  трансформираща се линейка в клиника с бонбонени цветове и сигнални сирени.А колко  много обича животните! Тя си има сладко кученце, което може да изведе на разходка и интерактивен кон, който е усвоил над 30 команди. Разбира се, Барби е и страхотна домакиня, която разполага с дизайнерска кухня с интригуващи звуци и светлини. С ваша помощ тя може да ви приготви чудни лакомства от пет различни цвята тесто. Нейния приказен замък, който има ярък интериор със забавни функции и аксесоари, ще впечатли всяко момиченце със своята детайлна изработка. Може да включите във вашата Барби серия и  нейния неотлъчен годеник Кен, който чака да се включи в приказния свят на забавленията, както и много други интересни дрехи, интериори и аксесоари.

Подходяща за деца над 3-годишна възраст и изработена от нетоксични материали, тази невъобразимо красива кукла ще помогне на вашето дете да изпъкне със своите артистизъм, креативност и въображение.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими