Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

10 лв. 140 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Доктор

Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)

Любопитството към дадена професия от страна на децата е засилена още в ранна детска възраст. Това изгражда характера на децата и обуславя зародиша към последващи предпочитания за кариера и развитие.

Затова Kidso предлага на малките привърженици на медицината интересни лекарски комплекти, с които ще придобият представа за тази благородна професия.

Може да изберете комплект с метален микроскоп, мобилни клиники, както и  хирургически и докторски комплекти. В тях влизат различни лекарски принадлежности като:

  • слушалки
  • очила
  • скалпели
  • пинсети
  • мини ножчета за приготвяне на препарати
  • линейки, които се трансформират в болнични легла и работят на батерии
  • стетоскопи
  • спринцовки
  • бинтове и хиляди други лекарски аксесоари и принадлежности

Тези забавни комплекти ще предложат на вашето дете интересна ролева игра, в която то ще пресъздаде познати за него взаимоотношения между лекар-пациент. Ще има възможността да постави диагноза и правилно лечения.

Това изисква включване на повече играчи и така заниманията с приятели ще създаде у детето добри комуникативни и социални умения. Заедно с това, играчките изразяват образователен характер, който сблъсква децата с различни лекарски уреди и тяхното приложение. Това е предпоставка за разширяване на знанията, на въображението, сръчността и прецизността у децата.

Моделите се сглобяват с лекота и са леснопреносими в различни стаи, където детето да си направи лекарски кабинет, а вие да се наредите с останалите членове от семейството за преглед. Те са невероятна идея за подарък и служат за снемане на страха у децата относно лекарите и тяхната работа. Стимулират креативността и подтикват децата към решаване на логически задачи чрез правилно лечение.

Комплектите са изработени от висококачествени, безвредни материали, съобразени с детската безопасност и световните норми за качество. Те са плод на международни фирми, които насърчават детското развитие чрез оригинални, образователни игри за правилно детско развитие като SES, Bildo, Eastcolight, Barbie и други брандове, носители на иновативен дух в името на щастливо детство.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими