Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
10 лв. 140 лв.
Години
Виж още Виж по-малко
Пол
Виж още Виж по-малко

Доктор

Показани са 1-15 от общо 15 артикул(а)

Любопитството към дадена професия от страна на децата е засилена още в ранна, детска възраст. Това изгражда характера на децата и обуславя зародиша към последващи предпочитания за кариера и развитие.Затова Kidso предлага на малките привърженици на медицината интересни лекарски комплекти, с които ще придобият представа за тази благородна професия.

Може да изберете комплект с метален микроскоп, мобилни клиники, както и  хирургически и докторски комплекти. В тях влизат различни лекарски принадлежности като слушалки, очила, скалпели, пинсети, мини ножчета за приготвяне на препарати, линейки, които се трансформират в болнични легла и работят на батерии, стетоскопи, спринцовки, бинтове и хиляди други лекарски аксесоари и принадлежности.

Тези забавни комплекти ще предложат на вашето дете интересна ролева игра, в която то ще пресъздаде познати за него взаимоотношения между лекар-пациент. Ще има възможността да постави диагноза и правилно лечения. Това изисква включване на повече играчи и така заниманията с приятели ще създаде у детето добри комуникативни и социални умения. Заедно с това, играчките изразяват образователен характер, който сблъсква децата с различни лекарски уреди и тяхното приложение. Това е предпоставка за разширяване на знанията, на въображението, сръчността и прецизността у децата.

Моделите се сглобяват с лекота и са леснопреносими в различни стаи, където детето да си направи лекарски кабинет, а вие да се наредите с останалите членове от семейството за преглед. Те са невероятна идея за подарък и служат за снемане на страха у децата относно лекарите и тяхната работа. Стимулират креативността и подтикват децата към решаване на логически задачи чрез правилно лечение.

Комплектите са изработени от висококачествени, безвредни материали, съобразени с детската безопасност и световните норми за качество. Те са плод на международни фирми, които насърчават детското развитие чрез оригинални, образователни игри за правилно детско развитие като SES, Bildo, Eastcolight и други идейни брандове.

Продуктът е добавен към желани продукти