Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

19 лв. 70 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Доктор

Показани са 1-11 от общо 11 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са комплекти от лекарски пособия, с които детето свиква какво представлява преглед при лекар, как протича той и какви са рутинните манипулации при посещение при доктор . Този тип игри помагат на детето да опознае човешката анатомия, да опознае обичайните симптоми на по-разпространените болести.

Посредством тази игра децата се учат как да формират кога се чувстват зле, да могат до формулират болката или мястото на оплакването. Те опознават тялото си и в допълнение придобиват увереност, която им позволява да посещават лекарския кабинет без страх. В допълнение те опознават една социално значима професия, което може да им повлияе и в будещите им мечти как биха искали да се развиват.

Повечето от играчките по професии - готвач са предвидени за деца на възраст над 3 години. Всяка такава играчка по професии - готвач има отбелязано на опаковката препоръчителна възраст. Същите възрастови препоръки ги има записани в инструкциите за употреба на производителя.

Винаги следвайте инструкцията за употреба предоставена от производителя. Всичките докторски уреди и инструменти са безопасни – спринцовката няма игла, скалпелът не е остър, слушалките са от пластмаса и не се чупят. Въпреки това не оставяйте детето без надзор и преди игри го инструктирайте как би трябвало да използва играта. Най-често децата играят заедно. Тъй като това е игра, която изисква двама доктор и пациент, малките деца говорят, обсъждат помежду си и взаимодействат по начина (модела), който са виждали от големите. По тази причина играта „на доктор“ предполагат колективни занимания.

Това е начин за общуване и сближаване помежду им . Така те ще покажат начина по който протича един преглед при лекар. Ако малкото дете се увлече по това занимание, то по-късно децата ще играят помежду си, ще променят игрите си и ще ги доразвиват прегледа при доктор по свой начин всеки път.

Свързани блог публикации

Любопитството към дадена професия от страна на децата е засилена още в ранна детска възраст. Това изгражда характера на децата и обуславя зародиша към последващи предпочитания за кариера и развитие.

Затова Kidso предлага на малките привърженици на медицината интересни лекарски комплекти, с които ще придобият представа за тази благородна професия.

Може да изберете комплект с метален микроскоп, мобилни клиники, както и  хирургически и докторски комплекти. В тях влизат различни лекарски принадлежности като:

  • слушалки
  • очила
  • скалпели
  • пинсети
  • мини ножчета за приготвяне на препарати
  • линейки, които се трансформират в болнични легла и работят на батерии
  • стетоскопи
  • спринцовки
  • бинтове и хиляди други лекарски аксесоари и принадлежности

Тези забавни комплекти ще предложат на вашето дете интересна ролева игра, в която то ще пресъздаде познати за него взаимоотношения между лекар-пациент. Ще има възможността да постави диагноза и правилно лечения.

Това изисква включване на повече играчи и така заниманията с приятели ще създаде у детето добри комуникативни и социални умения. Заедно с това, играчките изразяват образователен характер, който сблъсква децата с различни лекарски уреди и тяхното приложение. Това е предпоставка за разширяване на знанията, на въображението, сръчността и прецизността у децата.

Моделите се сглобяват с лекота и са леснопреносими в различни стаи, където детето да си направи лекарски кабинет, а вие да се наредите с останалите членове от семейството за преглед. Те са невероятна идея за подарък и служат за снемане на страха у децата относно лекарите и тяхната работа. Стимулират креативността и подтикват децата към решаване на логически задачи чрез правилно лечение.

Комплектите са изработени от висококачествени, безвредни материали, съобразени с детската безопасност и световните норми за качество. Те са плод на международни фирми, които насърчават детското развитие чрез оригинални, образователни игри за правилно детско развитие като SES, Bildo, Eastcolight, Barbie и други брандове, носители на иновативен дух в името на щастливо детство.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими