Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

32 лв. 140 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Механик

Показани са 1-15 от общо 15 артикул(а)

Свързани блог публикации

Всеки обича малките деца, а децата обичат играчки. Ако имате съмнения относно това може да се уверите в самото твърдение, като заведете вашият малчуган в магазин за играчки. Вероятно там ще успее да открие редица неща без които не би могъл да остане щастлив за дълго.

Забавните приспособления са нещо повече от обикновени обекти за децата. Повечето играчки предоставят възможност за обучение, тъй като те ангажират техните сетива, разпалват богатото им въображение и ги насърчават да общуват с другите.

По този начин те развиват някои основно умения, които ще им бъдат от крайна необходимост веднъж щом пораснат. Когато давате на детето си образователни играчки с които играете заедно вие му предоставяте шанс да се обвърже с вас, да се учи и забавлява едновременно.

А щом учението се превърне в една весела и приятна игра, бъдете сигурни ще малчугана ще запази заучените неща и същевременно с това ще започне да развива положителна нагласа към ученето. Това от своя страна ще се окажа от ключово значение за неговото бъдеще.

За да постигнете всички изброени преимущества е нужно да закупите играчка, която е специално изградена да бъде с образователна цел. На този етап предполагаме, че сте доста озадачени, тъй като не сте убедени къде точно да откриете такава.

За ваше щастие обаче ви уверяваме, че се разполагате на точното място, а именно в онлайн магазинът на Кидсо. Тук разполагате с безброй опции, които толкова биха зарадвали вашето дете, че той с удоволствие ще ги използва всеки ден. В това число добавяме и така търсените образователни продукти.

Пример за такъв можем да дадем със преносимата работна маса на марката – Bildo. Тя представлява сериен комплект, който е съсредоточен да изобразява облика на анимационният герой – Mickey Mouse. Иновативният продукт всъщност е мултифункционална маса.

Състои се от следните компоненти :

  • Гаечен ключ
  • Отвертка
  • Гайки и винтове
  • Механична бормашина
  • Рафт за ремонт

С него вашето дете ще се чувства, като истински майстор и ще бъде готов, за да поправя неизправностите във вашия дом. Интерактивният комплект ще му предостави възможност да тренира своята фина моторика, въображение и най-вече координация.

Артикула е предназначен за деца над 3 годишна възраст. Освен това той е изграден от висококачествен пластмасов материал, който е изключително безопасен за употреба. Въпреки това от ваша страна обаче е важно да присъствате до детето, когато той играе с играчката.

Ако това не е по вкуса на малчугана можете свободно да разгледате останалите налични продукти. Всички те са на достъпни цени и при поръчка получавате ненадминато бърза доставка, така че си заслужава да се възползвате.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими