Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

59 лв. 60 лв.

Години

Виж още Виж по-малко

Механик

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Тази мултифункционална маса 2 в 1 изразява мечтата на всяко момче да поправя различни счупени компоненти и играчки. Тя е толкова интригуваща, защото ще задоволи вашия малък механик с възможността да сглобява, подобрява и изгражда различни неща в духа на забавна игра.

Тя наподобява професионална чанта за инструменти, но когато се отвори пред вас ще се появи цял модул за сглобяване, който ще се превърне в преносима работна маса. По нея са пригодени различни пространства, на които вашия малчуган ще съхранява своите пособия за монтиране и поправяне. В комплекта й са включени атрактивни аксесоари като:

  • механична бормашина
  • гаечен ключ
  • отвертка
  • 6 броя гайки
  • 10 броя винтове
  • рафт за ремонт

По време на сглобяване на цялата конструкция детето ще има възможността да се запознае с всички етапи на монтиране и с всички видове впечатляващи инструменти. По време на целия процес е заложена важната идея за укрепване на фината детска моторика.

Детето ще съумява да координира своите движения и ориентация в пространството. А веселото забавление ще се превърне в интересна ролева игра, която ще вълнува вашете дете дълги часове наред.

Изработката на модела е осъществен от висококачествен пластмасов материал, който е съобразен с използване от деца и не съдържа вредни елементи. Този забележителен комплект за малки изследователи и монтьори е подходящ за деца над 3-годишна възраст. Той се сглобява с лекота и е окачествен с весел и обезопасен дизайн със свежи цветове.

Своята изработка дължи  на гръцкия производител Bildo, който  изразява своите дълбоки виждания за стимулиране на детските способности чрез привлекателна игра.

Начин на плащане
maestro
borica
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими