Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
7 лв. 40 лв.
Години
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко

Пожарникар

Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)

Впечатляващи с героизма и силата си са пожарникарите, които действат под крилото на риска. Най-малките герои на всяко семейство също се вълнуват от тях и винаги се опитват да им подражават. Затова магазин Kidso предлага за вашето безстрашно момче много атрактивни пожарникарски комплекти, които ще го запленят и ще му осигурят дълги часове на забавление.

Заложете на интересен детски пожарогасител с реалистични функции или каска, с която момчето ви бързо ще влезе в ролева игра и ще започне да ви спасява от пламъците. Позволете му да си направи сам огромен, противопожарен камион или пожарна станция с помощта на забавен конструктор или му осигурете атрактивен пожарен автомобил, който ще го впечатли с много светлини и сирени.

Играчките са създадени за употреба от деца над 3-годишна възраст и са специално приспособени с безопасно съдържание. Изработени са от висококачествено дърво с нетоксична боя, пластмаса и метал, които не оказват вредно влияние за детския организъм.

С тях детето ще има възможност да научи интересни неща относно тази емблематична професия. Ще разпознава пожарникарските атрибути и най-вече ще усвои ценни уроци за помощта и човешката съпричастност. Под формата на забавна игра с приятели, децата ще развихрят своето въображение като симулират различни патови ситуации. После трябва да намират начини за спасение, с което ще проявят своята креативност и логическо мислене.Чрез редене и сглобяване на различни елементи децата ще усъвършенстват своите координативни и двигателни умения, както и добра ориентация в пространството.

Играчките са създадени от Dino toys и Sluban, брандове, които имат съвършена представа за качествена детска игра с обучителен характер. Те предлагат възможност на децата да опознаят всички кътчета на своето въображение и да се забавляват със своите страхотни играчки.

Някои комплекти съдържат дребни елементи, които стават обект на поглъщане, затова никога не оставяйте детето без надзор.

Продуктът е добавен към желани продукти