Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

5 лв. 83 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Пожарникар

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са комплекти от предпазни средства на пожарникар (каска, жилетка и подобни) и уреди за гасене на пожар ( пожарогасител и др. ). С подобна игра детето научава какви са опасностите при пожар и какви са възможните наранявания (изгаряне, задушаване). В допълнение детето научава и как ви са начините за борба с огъня преди да дойде помощ от пожарната.

Пожарникарите спасяват хора. Те са добри герои и децата се възхищават на тяхното мъжество и геройство. Те искат да им подражават – по този начин се чувстват значими. В допълнение посредством играта, те се учат на основни норми за безопасност, правилна реакция в случай на инцидент и от малки усвояват отговорно и безопасно поведение.

Игрите на пожарникар са предназначени за деца на 3 или повече години. Всяка такава играчка има означена препоръчителна възраст – веднъж на опаковката и втори път на инструкциите за експлоатация.

Винаги следвайте инструкцията за употреба предоставена от производителя. Всичките уреди и предпазни средства в тази играчка са бутафорни и не могат да се използват в случай на реален инцидент. Всички уреди за гасене на пожар в тези играчки са безопасни и не застрашават здравето и сигурността на децата. Най-често децата играят заедно. Това е игра, която възпитава работа в екип и малките деца говорят, обсъждат помежду си и взаимодействат по начина (модела), който са виждали от големите. По тази причина играта „на пожарникар“ предполагат колективни занимания.

Това е начин за общуване и сближаване помежду им . Така те ще се забавляват и учат едновременно. Ако малкото дете се увлече по това занимание, то по-късно децата ще играят помежду си, ще променят игрите си и ще ги доразвиват прегледа при доктор по свой начин всеки път.

Свързани блог публикации

Впечатляващи с героизма и силата си са пожарникарите, които действат под крилото на риска. Най-малките герои на всяко семейство също се вълнуват от тях и винаги се опитват да им подражават. Затова магазин Kidso предлага за вашето безстрашно момче много атрактивни пожарникарски комплекти, които ще го запленят и ще му осигурят дълги часове на забавление.

Заложете на интересен детски пожарогасител с реалистични функции или каска, с която момчето ви бързо ще влезе в ролева игра и ще започне да ви спасява от пламъците. Позволете му да си направи сам огромен, противопожарен камион или пожарна станция с помощта на забавен конструктор или му осигурете атрактивен пожарен автомобил, който ще го впечатли с много светлини и сирени.

Играчките са създадени за употреба от деца над 3-годишна възраст и са специално приспособени с безопасно съдържание. Изработени са от висококачествено дърво с нетоксична боя, пластмаса и метал, които не оказват вредно влияние за детския организъм.

С тях детето ще има възможност да научи интересни неща относно тази емблематична професия. Ще разпознава пожарникарските атрибути и най-вече ще усвои ценни уроци за помощта и човешката съпричастност. Под формата на забавна игра с приятели, децата ще развихрят своето въображение като симулират различни патови ситуации.

После трябва да намират начини за спасение, с което ще проявят своята креативност и логическо мислене. Чрез редене и сглобяване на различни елементи децата ще усъвършенстват своите координативни и двигателни умения, както и добра ориентация в пространството.

Играчките са създадени от Dino toys и Sluban, брандове, които имат съвършена представа за качествена детска игра с обучителен характер. Те предлагат възможност на децата да опознаят всички кътчета на своето въображение и да се забавляват със своите страхотни играчки.

Някои комплекти съдържат дребни елементи, които става обект на поглъщане, затова никога не оставяйте детето без надзор.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими