Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

11 лв. 31 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Дартс

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Свързани блог публикации

Нуждае ли се вашият малчуган от нов сет играчки ? Може би сегашните са му прекалено скучни или са претърпели евентуални инциденти, които ги лишават от продължително приложение. Ако и вие се намирате в подобна ситуация останете с нас, тъй като смеем да твърдим, че разполагаме с адекватно решение.

Някога замисляли ли сте се над закупуването на комплект дартс и над това какво влияние ще окаже върху вашето дете? Реално погледнато предполага се, че играта произлиза още от средновековието. Разбира се с течение на времето тя се е променила значително, но нейната същност и цел остава идентична.

За разлика от предходните, модерните дартс комплекти вече се изработват от различни материали, които са крайно безопасни за малчуганите. В комбинация с това приспособлението е изключително забавно и образователно, което го прави идеално за подрастващите момчета и момичета.

Предизвикателството е незаменимо тук, така че определено си заслужава да опитате. В крайна сметка дъската върху която играят вашите деца, може да предложи няколко на брой скрити предимства.

Чрез нея те ще развият следните качества :

  • Концентрация
  • Математически умения
  • Точност
  • Отборен дух

За ваша изненада страницата на която се разполагате в момента ще ви предложи именно това. Онлайн магазинът на Кидсо се състои от редица продукти, като в това число включваме и класическата принадлежност за игра. Избирайки я вие, както и вашето дете няма да останете никак разочаровани.

Комплекта е собственост на популярният бранд Domino, така че неговият дизайн е изцяло съсредоточен да заема блестяща форма. В него съответно ще откриете оригиналната дъска и четири броя стрелички. При тяхното изграждане производителят е използван напълно безвредни и висококачествени елементи.

Преди да започнете с веселието е необходимо да поставите дъската на стена. За вниманието на родителите е редно да споменем, че оставянето на малкият без надзор може да бъде прекалено опасно за него. Ето защо ви препоръчваме да организирате отборни игри помежду ви.

Цената на която ще го откриете е изключително достъпа и поради това ви препоръчваме да не се двоумите повече. Действайте възможно най-бързо и още сега, докато все още имаме налични бройки. При възникването на въпроси не се притеснявайте да се свържете с нас посредством споделените контакти.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими