Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

8 лв. 12 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Гимнастика

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са най-често уреди или оборудване свързано с определен спорт . Те са пригодени за практикувене на съответния спорт по забавен начин под формата на игра.

Играчките са предвидени да са занимателни. Те под формата на игра и позабавен начин представят състезателните елементи от определения спорт. Играчките са създадени за деца в определена възраст, която обикновено е по-малка от нормалната възраст, на която се практикува определен спорт. Така децата успяват да практикуват спортните занимания с уреди, предвидени за техните възраст, височина и килограми. Не на последно място играчките за различните видове спорт са по-достъпни като цена. Така без голяма инвестиция можете да откриете дали определен спорт е интересен за Вашето дет е.

Едното не изключва другото. Препоръчва се да се използват спортни играчки от ранна детска възраст.  Така децата усъвършенстват координацията си, подобряват двигателната си култура и се научават на работа в еки п (с играчки за колективни спортове). Не на последно място те научават правилата на спортовете, основните стратегии в определени спортни дисциплини без това да ги затормозява – случва се в процеса на игра. Родителите от друга страна разбират кои спортове са по-интересни за детето, кои спортове му се отдават по-добре и това им помага да насочат по-точно децата си към определени спортове на по-късен етап. При играта с играчки за различни спортове децата привикват към по-активен начин на живот и се движат по-интензивно. Т е развиват физиката си и привикват към физически занимания на открито. При по-големите деца са създадени играчки за различните спортове, които развиват определени умения или качества , които са необходими за определен спорт. Така освен тренировките, които децата посещават и се упражняват с треньор, те могат да имат и самостоятелни занимания с играчки по различни видове спорт, които да доразвиват определени умения, елементи от играта и т.н. Те са много полезни и за времето, когато децата не могат да отидат на тренировка, но в същото време не искат „да губят форма“.

Свързани блог публикации

Този изящен спорт е подходящ за вашата малка принцеса, която ще се почувства като истинска звезда с лебедови движения и грациозни изпълнения. Страницата на магазина ви осигурява необходимите пособия, на които да заложите и да осигурите прекрасно забавление за вашето дете.

Специално създадени за упражнения и практикуване на художествена гимнастика са разноцветните, с атрактивни цветове обръчи, бухалки, въжета и ленти със стик. Те спомагат за развитието и усъвършенстването на техниката и уменията с уреда. С тях детето ще импровизира и ще се забавлява по всяко време. Великолепните топки за художествени съчетания са със специално покритие, подходящи за лесно хващане и вътрешна въздушна камера. Имат приятен външен вид, не само заради ярките си цветове, но и заради металния ефект, с който са снабдени.

Игралните уреди за забавление и спорт са изработени от висококачествени термопластични и други материали, които осигуряват дълъг живот и ползване, като разполагат и със сертификат за изработка от F.I.G. Чрез тези великолепни уреди вашето дете ще усвои важни умения като правилна преценка и координация, когато се стреми да упражнява контрол върху уреда. Цялата двигателна система се стабилизира и укрепа по време на приятните тренировки и художествени съчетания. Този вид спорт има колективен характер, който от своя страна ще научи детето на ценни социални техники и усъвършенствани комуникативни умения.

За дизайнерски изработените пособия с невероятни цветове се е погрижил Amaya, испански брант, интерпретирал своите виждания за превъзходно забавление и качествено развитие на децата. Уредите са подходящи за употреба и практикуване от деца над 2-годишна възраст. С тях децата ще се забавляват, както в специализирани зали за художествена гимнастика, така и навън в парковите алеи, приветливите дворове и детски градини. Те ще развият креативността и въображението на децата, които ще имат възможност да създават своя собствена композиция.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими