Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 15 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Гимнастика

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Този изящен спорт е подходящ за вашата малка принцеса, която ще се почувства като истинска звезда с лебедови движения и грациозни изпълнения. Страницата на магазина ви осигурява необходимите пособия, на които да заложите и да осигурите прекрасно забавление за вашето дете.

Специално създадени за упражнения и практикуване на художествена гимнастика са разноцветните, с атрактивни цветове обръчи, бухалки, въжета и ленти със стик. Те спомагат за развитието и усъвършенстването на техниката и уменията с уреда. С тях детето ще импровизира и ще се забавлява по всяко време. Великолепните топки за художествени съчетания са със специално покритие, подходящи за лесно хващане и вътрешна въздушна камера. Имат приятен външен вид, не само заради ярките си цветове, но и заради металния ефект, с който са снабдени.

Игралните уреди за забавление и спорт са изработени от висококачествени термопластични и други материали, които осигуряват дълъг живот и ползване, като разполагат и със сертификат за изработка от F.I.G. Чрез тези великолепни уреди вашето дете ще усвои важни умения като правилна преценка и координация, когато се стреми да упражнява контрол върху уреда. Цялата двигателна система се стабилизира и укрепа по време на приятните тренировки и художествени съчетания. Този вид спорт има колективен характер, който от своя страна ще научи детето на ценни социални техники и усъвършенствани комуникативни умения.

За дизайнерски изработените пособия с невероятни цветове се е погрижил Amaya, испански брант, интерпретирал своите виждания за превъзходно забавление и качествено развитие на децата. Уредите са подходящи за употреба и практикуване от деца над 2-годишна възраст. С тях децата ще се забавляват, както в специализирани зали за художествена гимнастика, така и навън в парковите алеи, приветливите дворове и детски градини. Те ще развият креативността и въображението на децата, които ще имат възможност да създават своя собствена композиция.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими