Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

8 лв. 24 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Волейбол

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са най-често уреди или оборудване свързано с определен спорт . Те са пригодени за практикувене на съответния спорт по забавен начин под формата на игра.

Играчките са предвидени да са занимателни. Те под формата на игра и позабавен начин представят състезателните елементи от определения спорт. Играчките са създадени за деца в определена възраст, която обикновено е по-малка от нормалната възраст, на която се практикува определен спорт. Така децата успяват да практикуват спортните занимания с уреди, предвидени за техните възраст, височина и килограми. Не на последно място играчките за различните видове спорт са по-достъпни като цена. Така без голяма инвестиция можете да откриете дали определен спорт е интересен за Вашето дет е.

Едното не изключва другото. Препоръчва се да се използват спортни играчки от ранна детска възраст.  Така децата усъвършенстват координацията си, подобряват двигателната си култура и се научават на работа в еки п (с играчки за колективни спортове). Не на последно място те научават правилата на спортовете, основните стратегии в определени спортни дисциплини без това да ги затормозява – случва се в процеса на игра. Родителите от друга страна разбират кои спортове са по-интересни за детето, кои спортове му се отдават по-добре и това им помага да насочат по-точно децата си към определени спортове на по-късен етап. При играта с играчки за различни спортове децата привикват към по-активен начин на живот и се движат по-интензивно. Т е развиват физиката си и привикват към физически занимания на открито. При по-големите деца са създадени играчки за различните спортове, които развиват определени умения или качества , които са необходими за определен спорт. Така освен тренировките, които децата посещават и се упражняват с треньор, те могат да имат и самостоятелни занимания с играчки по различни видове спорт, които да доразвиват определени умения, елементи от играта и т.н. Те са много полезни и за времето, когато децата не могат да отидат на тренировка, но в същото време не искат „да губят форма“.

Свързани блог публикации

Спортът е от съществено значение за развитието на малките деца, така че е препоръчително в никакъв случай да не бива пренебрегван. Практикуването на ежеседмични активни дейности ще им подпомогне в развитието на множество физически преимущества включително и психически.

Като един отговорен родител не трябва да подценявате тези факти и съответно възможно най-скоро да представите на вашето дете светът на спорта. Разбира се всеки е различен и не всеки спорт е за него. Ако момичето ви не намира съвместна връзка с тениса на корт не я принуждавайте да го продължава.

Вместо това заедно открийте нейната страст. Редица научни изследвания показват, че упражняването на занимания за които има вътрешна тръпка от страна на спортуващия ще допринесат за множество положителни ползи. В случай, че забележите подобни мотиви към волейбола това е ясен знак да се активизирате.

Закупете и всички нужни принадлежности и започнете заедно игра, за да и представите основите на този величествен спорт. В случай, че не знаете на кого да се доверите относно приспособленията, като топки и предпазна екипировка не се тревожете. Страницата върху която се намирате е решението на вашите проблеми.

Онлайн магазинът на Кидсо е известен с това, че винаги допринася качествена и надеждна стока, която е специално предвидена за подрастващите деца. В този случай не е изключен факта да намерите всичко необходимо и за волейбола. Именно поради това ви съветваме да им се доверите.

В нашумялата им категория ще срещнете следните артикули :

  • Комплект топки за волейбол
  • Стандартна топка за игра
  • Спортни комплекти 2 в 1 и много други

Това са само част от тях и причината да не споменаваме останалите е, за да може сами да ги разгледате и да си направите последователни изводи. Като цяло, както казахме стоките са доброкачествени. Все пак те са собственост на известни брандове, като – Unice и GT, така че стандарта им определено е висок.

За тяхното производство са използвани надеждни PVC материали, гарантиращи трайна здравина и дълготрайност. Топките са в различни размери и са предвидени според възрастта на практикуващият. На този етап цените им са крайно изгодни, затова ви препоръчваме да се възползвате от тях още сега.

В края на краищата момичето ви ще остане приказно доволна и физическите бонуси от играта ще и бъдат със сигурност гарантирани.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими