Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 28 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Играчки за баня

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Няма моменти от развитието на вашето дете, които да не са важни, забавни и запомнящи се. Но настъпи ли момента за неговото къпане идва еуфория, изпълваща банята с весели звуци, водни струи и вълшебни моменти за игра.

За тази цел магазин Kidso  е подбрал подходящи за всяко бебе играчки за баня, които са прекрасен елемент за насочване вниманието на вашето дете. Това са играчки, които са приспособени за водни занимания и забавни игри, като ще осигурят спокойствието на вас и вашето бебе, докато протича целия процес на къпане.

Изработени са от мека гума и пластмаса за безопасност на детето, което ще ги подхвърля, потапя и ще се весели. За новородените деца и малки бебета има многоцветни плаващи патета, рибки , лодки, колички и други забавни комплекти, както и забавни топки, пръскащи струи вода.

А за пораснали деца над 1 година, магазинът предлага забавен мини аквапарк за вана. Той е чудесна интерактивна играчка с рибки, светеща поставка и пързалка, с включени батерии в комплекта.

Дизайнът на играчките е с меки, обезопасени форми, който ще осигури нужната защита на вашето бебе по време на неговата водна забава. Цветовете са искрящи с пъстри съчетания, което ще  провокира вашето дете да ги стиска и развива своите двигателни умения.

Играчките са изработени по установените норми за стандарт и са чудесен вариант за нуждите на всяко бебе и неговите родители, които също могат да се включат в играта на своето малко съкровище.

С голямо внимание и грижа за детската сигурност, играчките са проектирани от световни марки, заемащи челни позиции на пазара като Canpol, Dino Toys, Koopman и други производители, целящи благоприятно и здравословно развитие на детето от първия ден на неговото раждане.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими