Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
38 лв. 203 лв.
Пол
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко

Триколки

Показани са 1-16 от общо 16 артикул(а)

Бебешката количка вече не е вариант за поотраснало дете, което иска да опознава света по-отблизо и да бъде по-свободно. Затова Kidso предлага модели на превозно средство, подходящи за деца над 1 годинка ,с което разходката ще се превърне в забавление, от което детето несъмнено има нужда.

Това са многофункционални триколки за, които разполагат с меки, ергономични седалки с възможност за регулиране на облегалката. При някои модели подложката има възможност да се сваля за по-лесна поддръжка. Те съдържат предпазни колани и отварящи се защитни бордове. Някои модели разполагат с бутон за завъртане на седалката – ротация на 360 º.Имат поставка за крачета, която има функцията да се прибира за лесен достъп на детето до педалите. Снабдени са с прикрепен , сгъваем  и проветрив сенник  с козирка , които може да бъде премахван. Удобната дръжка за родителски контрол има няколко позиции за определяне на височината. Разполагат със стопери за спиране на движението на педалите и предното колело и индивидуална спирачка за спиране на задните.

Тази мултифункционална вещ може да бъде използвана самостоятелно от вашето дете с трансформиращата си функция в колело. Детето ще я обикне от първия път, защото само ще може да упражнява контрол над превозното средство, а това е ново, прекрасно преживяване за всеки малчуган.

В допълнение някои артикули имат различни аксесоари като клаксони,фронтални фарове с музика и светлина, поставка за шише и чаша,  несесери и кошове за съхранение на вещи и др. Изработени са от висококачествени материали като EVA пяна, алуминий и висококачествен текстил, съобразени със  международните стандарти за безопасност. Предоставените модели са изработени от български и чужди лидери в производството на детски превозни средства като Chipolino, Lorelli, ZIZITO, CHicco, Kikkaboo и други.

Дизайнът е обезопасен от меки, заоблени форми и съчетава красиви цветове за всеки пол със интересни щампи, лого и надписи.

Продуктът е добавен към желани продукти