Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

32 лв. 32 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Животни за яздене

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Надуваеми животни и коли за яздене са изключително подходящ начин за развитие на първосигналните  двигателни умения на децата след  1-годишна възраст. Те ще задоволят вродения инстинкт за движение напред и подскачане.

Атрактивните визии със сигурност ще впечатлят всяко детско любопитство с цветове, възможности за забавление и различни функции. Моделите разполагат с удобни дръжки за захващане и облегалки, чрез които децата ще се чувстват стабилни и балансирани върху играчката. Работещите на батерии модели, позволяват на децата яздене и въртене на 360 градуса. А количките за придвижване  напред са снабдени с удобен багажник за складиране на играчки и весели мелодии, стимулиращи слуховите възприятия. За безопасност и сигурност против обръщане, конкретните модели разполагат със стопери, които осигуряват стабилна конструкция.

Заложете на невероятни, забавни животни като надуваеми кончета и мечета, митични еднорози и дракони, които разполагат с включена помпа за надуване, както и на коли за яздене Пате, интерактивна Зебра за яздене и люлеещ се стол Тюлен. Тези интересни пособия за стабилизиране на костната и мускулна система ще подобрят координативните умения. Децата ще се опитват да се държат стабилно, докато са заети със своите волни забавление на яздене  и скачане. Паметта на децата ще се тренира чрез ярките цветове, които ще се подредят като познавателна информация в съзнанието.

Изработката на моделите е осъществена от висококачествен винил, пластмаса и други материали, които се придържат към международните директиви за стандарт, като безопасното им съдържание е приспособено за детско ползване.

Продуктите са дело на световноизвестни и български марки като Zizito, Fisher price, Lorelli и Mochtoys, които се позовават на стандартите и гарантират качествен продукт. Те обслужват детското развитие с атрактивни продукти, подходящи за правилното развитие и несъмнено забавление.

Продуктът може да послужи за невероятен подарък, който обезателно ще се превърне в най-любим обект на забавление.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими