Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

169 лв. 170 лв.

Животни за яздене

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Най-често под това название са надувни гумени играчки с формата на животни или приказни герои , върху, които детето се движи със собствените си крака като подскача и в същото време балансира върху играчката.

Децата започват да използват играчки за яздене на възраст около 1 (една) година.  Най-често около 3 (три) годишни децата са активни и могат дори да се състезават подскачайки с животни за яздене.

Тези играчки развиват двигателните умения на детето. Децата се забавляват с тях. Докато ги карат децата придобиват чувство за пространсво и се научават да маневрират.  С тези играчки развиват чувството за равновесие и се научават как да заобикалят препятствия по пътя си. Животните за яздене подобряват двигателната култура на детето и помагат за развитието на общата мускулатура не детето . Тъй като в това занимание се използват различни мускулни групи, физиката на детето се развива по – хармонично.

Размерът на играчката за яздене трябва да е съобразен с ръста на Вашето дете. Височината на сядане трябва да позволява когато детето е седнало на надувното животно, краката му да опират земята с цяло стъпало. Теглото е от голямо значение. Най-често играчките за яздене са гумени. Те са предназначени за по-малки деца, не са тежки и лесно се играе с тях и в домашни условия.

Свързани блог публикации

Надуваеми животни и коли за яздене са изключително подходящ начин за развитие на първосигналните  двигателни умения на децата след  1-годишна възраст. Те ще задоволят вродения инстинкт за движение напред и подскачане.

Атрактивните визии със сигурност ще впечатлят всяко детско любопитство с цветове, възможности за забавление и различни функции. Моделите разполагат с удобни дръжки за захващане и облегалки, чрез които децата ще се чувстват стабилни и балансирани върху играчката. Работещите на батерии модели, позволяват на децата яздене и въртене на 360 градуса. А количките за придвижване  напред са снабдени с удобен багажник за складиране на играчки и весели мелодии, стимулиращи слуховите възприятия. За безопасност и сигурност против обръщане, конкретните модели разполагат със стопери, които осигуряват стабилна конструкция.

Заложете на невероятни, забавни животни като надуваеми кончета и мечета, митични еднорози и дракони, които разполагат с включена помпа за надуване, както и на коли за яздене Пате, интерактивна Зебра за яздене и люлеещ се стол Тюлен. Тези интересни пособия за стабилизиране на костната и мускулна система ще подобрят координативните умения. Децата ще се опитват да се държат стабилно, докато са заети със своите волни забавление на яздене  и скачане. Паметта на децата ще се тренира чрез ярките цветове, които ще се подредят като познавателна информация в съзнанието.

Изработката на моделите е осъществена от висококачествен винил, пластмаса и други материали, които се придържат към международните директиви за стандарт, като безопасното им съдържание е приспособено за детско ползване.

Продуктите са дело на световноизвестни и български марки като Zizito, Fisher price, Lorelli и Mochtoys, които се позовават на стандартите и гарантират качествен продукт. Те обслужват детското развитие с атрактивни продукти, подходящи за правилното развитие и несъмнено забавление.

Продуктът може да послужи за невероятен подарък, който обезателно ще се превърне в най-любим обект на забавление.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими