Филтриране по

Цена

110 лв. 206 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Басейни

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Нормалната възраст за започване на такива занимания е 6 месеца.  Възможно е и в по-ранна възраст, но тогава заниманията трябва да са по-кратки и във вода с по-висока температура.

Надуваемите басейни са предвидени за открито. Те лесно се надуват и могат да застанат на удобно място. След използването им, отново без много усилия се сгъват и прибират за следваща употреба.

Съобразете се с пространството, което имате . Изберете модел, който можете да сложите лесно и да Ви остане и пространство за минаване около него Когато купувате басейн, проверявайте дали има включена помпа в комплекта Дълбочината на басейна трябва да е такава, че бебето да може да стои седнало в басейна с глава над водата Басейните с надуваемо дъно позволяват допълнителна мекота, което е много подходящо за бебета Басейнът в идеални условия трябва да побира няколко деца – така в групови занимания и игри децата се развиват и по-лесно преодоляват страха си от водата

Свързани блог публикации

Този забележителен продукт, предоставен от Intex, предвещава неуморни летни забавления. Освен всичко той ще способства за балансираното, физическо развитие и укрепване на двигателните умения на вашите деца.

Предложенията имат разнообразна вместимост и допустими стойности за тегло и години, като са подходящи за деца над 1-годишна възраст. Водното забавление може да бъде и колективно от няколко деца, защото някои модели позволяват голямо натоварване и вместимост до 54 килограма.  Заложете на надуваем басейн с 3 ринга в различни цветове, подходящи за забавни водни игри и веселие.

За малките любители на водата над 1-годишна възраст, магазинът предлага басейн с 33-36 литра вместимост, подходящ за пълнене с меки топки за игра. Това занимание е класирано сред предпочитаните занимания на малките деца и ще се превърне в незабравимо изживяване.

Тези атрактивни басейни ще изпълнят вашия дом или удобно дворно място с детски смях и емоции, а вие може да сте спокойни за издръжливостта на продукта. Той е изработен от поливинил, PVC и други висококачествени материали, устойчиви на натоварване и с възможност за дълъг период на употреба.

Дизайнът в различни животински форми и цветове стимулира децата и ги предразполага за първите етапи в плуването. Те изразяват шарени унисекс рибки и звездички.  Разполагат с разноцветни принтове на забавни морски създания, геометрични фигури и други шарени апликации.

Ползите, които децата ще извлекат от прекрасните пособия за релакс са свързани с развитие на двигателните функции и подобряване на координацията. Когато децата се запознават с плувните техники, те стимулират физическото си развитие. В устрема си да се задържат на повърхността на водата подобряват своята ориентацията.

Заради голямата си плътност, водата оказва благоприятно противодействие върху мускулите и ги тренира, както никой друг спорт. Когато в забавлението се включат повече деца, това ще помогне на детето да изглади своите комуникативни умения и да усвои добри социални техники.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими