Филтриране по

Цена

6 лв. 108 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Басейни

Показани са 1-15 от общо 15 артикул(а)

Надуваемият басейн за деца предлага супер забавления за децата през лятото. Ако искате да изненадате своите деца и да им гарантирате хубави летни емоции, то надуваемият басейн е перфектна опция за прекарване на горещите летни дни. Вижте богатият избор от надуваеми басейни за деца в каталога на онлайн магазин Kidso, които са от водещи марки за детски играчки и гарантират страхотни летни моменти на всяко дете.

Магазинът предлага различни по вид басейни за деца над 3 години, а също и басейни за бебета. Тук ще откриете детски надуваеми басейни с разнообразни размери, форми(овална и звездовидна форма), с различни по брой рингове, и които са направени от различни материали. Надуваемите басейни имат различни налични функции. Надувемите басейни са с многоцветни дизайни, които са атрактивни и са харесвани от децата. Има басейни унисекс, които са с 3 ринга и са подходящи за употреба от деца с тегло до 54 кг.

Надуваемите басейни могат да се ползват както за къпане, така и плуване. Тъй като са с компактен дизайн, надуваемите басейни са конвенционален избор за ежедневието на всеки родител. Надуваемите басейни са изработени от висококачествени и издръжливи на износване материали като поливинил, които са изработени така, че да осигуряват здравина, устойчивост и стабилност при употреба. При ползването на басейн, пълен с вода от детето е задължителен винаги надзорът от възрастен. Надуваемите басейни се предлагат съвместно с различни по вид консумативи и аксесоари (например помпа, лепенки за залепяне, ако басейнът се спука), както и упътване за безопасна употреба.

Препоръчва се инструкциите за употреба към басейните зададени от производителя да се спазват.

адуваемите басейни са с опция за лесно надуване и бързо пълнене с вода, за да бъдат готови за игра. Предимството при басейни е, че могат да бъдат пренасяни лесно в сгънато състояние и са също така удобни за транспортиране, което представлява предимство при пътуване.Предлаганите надуваеми басейни са изработени изцяло от качествени здрави материали като гума, pvc пластмаса, които предлагат висока издържливост дори при непрекъсната употреба и натоварване.

Материалите, които влизат в състава им са антибактериални и антиалергични и не съдържат токсични оцветители и поради тази причина надуваемите басейни предлагат максимална сигурност. Това създава спокойствие за родителите при ползване. Надуваемите басейни са на марки като Intex, които заемат водещи места в света по производство на качествени детски играчки.

Продуктът е добавен към желани продукти