Филтриране по
Цена
119 лв. 119 лв.

Батути

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Батутът е уникална детска играчка, която гарантира вълнуващо изживяване за децата и влияе положително на тяхното физическо здраве. Батутът е перфектно допълнение към спортната дейност във всяка възраст.Той предлага възможност на деца (а също и възрастни) да са физически активни и в същото време да се забавляват.

Ако искате да си вземете качествен батут, разгледайте разнообразния избор от батути за деца на сайта на онлайн магазин Kidso. Те са подходящи за деца и за възрастни, за всеки, който обича да поддържа добра физическа форма по забавен начин. Скачането на батут има редица ползи за здравето, така че не се колебайте да вземете батут на совите деца. Той помага за подобряването на физическото състояние, на белодробната функция, а също и координацията. Батутите в магазина варират по размери, състав на материалите, тип, цвят. Имат интересен цветен дизайн, който кара децата да ги харесват.

Предлаганите видове батути на магазина са предназначени за деца, но могат да се ползват от възрастни, които обичат да спортуват и да се забавляват. Батутите се използват като се скача на опънатата надуваема повърхност. Тъй като един батут може да бъде подложен на голямо натоварване, материалите му трябва да са качествени и устойчиви, затова и подложката за скачане на батутите е изработена от висококачествени материали. Към предлаганите батути се предлага набор от аксесоари и консумативи (помпи, накрайници за надуванe, детайлно упътване за ползване). Батутите, които ще намерите в магазина, са направени от качествени материали, които се характеризират със здравина и издържат на интензивни натоварвания.

Предимството на надуваемите играчки като батутите, е че позволяват поставяне само с няколко движения, надуват се лесно и са лесни за монтаж. Могат да бъдат обезопасени с предпазна мрежа, което създава спокойствие за родителите. Батутите в магазина са внос от Америка. Батутите в магазин Kidso са произведени от известни с качеството си по целия свят марки като Amaya, за които е важно да предоставят максимална безопасност и качество на своите потребители.

Продуктът е добавен към желани продукти