Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

15 лв. 150 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Паркинг игри

Показани са 1-15 от общо 15 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са комплекти от макети на инструменти, уреди и материали, които представят определена професия, хоби или ежедневно занимание . При момчетата те са най-често автосервизи, писти, комплекти инструменти и подобни.

Те позволяват на децата да имитират възрастните . По този начин малчуганите се чувстват значими и пълноценни. В играта си те придобиват знания и умения от света на големите и съзряват по-бързо емоционално.

Най-често тези игри са предназначени за деца над 3 годишна възраст . Прочетете на опаковката и в инструкциите - препоръчаната възраст от производителя .

Най-често децата играят по групи . Тъй като тези центрове са занимания от света на възрастните, децата говорят, обсъждат помежду си и взаимодействат по начина (модела) , който са виждали от родителите си . По тази причина игралните центрове предполагат колективни занимания.

Първоначално, да . Така те ще подадат „модела“ за определената дейност. В последващите игри децата ще модифицират и доразвиват по свой начин всяка игра .

Това са комплекти от макети на инструменти, уреди и материали, които представят определена професия, хоби или ежедневно занимание. При момчетата те са най-често автосервизи, писти , комплекти инструменти и подобни.

Те позволяват на децата да имитират възрастните. По този начин малчуганите се чувстват значими и пълноценни. В играта си те придобиват знания и умения от света на големите и съзряват по-бързо емоционално.

Най-често тези игри са предназначени за деца над 3 годишна възраст . Прочетете на опаковката и в инструкциите препоръчаната възраст от производителя.

Най-често децата играят по групи. Тъй като тези центрове са занимания от света на възрастните, децата говорят, обсъждат помежду си и взаимодействат по начина (модела), който са виждали от родителите си. По тази причина игралните центрове предполагат колективни занимания.

Първоначално да . Така те ще подадат „модела“ за определената дейност. В последващите игри децата ще модифицират и доразвиват по свой начин всяка игра.

Свързани блог публикации

Играчките разполагащи с формата на блокчета, които са наричани още под наименованието ‚‘‘конструктори‘‘ са твърди форми, използвани при строителните игри. По принцип тяхното значение е забележително, но малцина са напълно наясно с това.

Някои от тези елементи притежават обикновен вид, който е изработен от дърво, докато други разполагат с феноменален облик от преплитащи се пластмасови тухлички. Но независимо от тяхната форма, конструкторните играчки могат да функционират, като мощни учебни инструменти.

Редица проучвания посочват, че продуктите от този тип спомагат в развитието на подрастващите деца. Благодарение на тях те усъвършенстват умения, които ще им са необходими на по-късен етап от живота. 

Как се случва всичко това се питате може би ? Реално погледнато то е елементарно, тъй като подреждането на блоковете стимулира, както двигателното развитие, така и въображението на вашето дете. Но като цяло за всички останали способности трябва да се извършва нещо повече от подреждане.

Именно тук влиза в сила ролевата игра и точно такава ще можете да приложите със съдействието на продуктите, разполагащи се пред вас на конкретната страница. Онлайн магазинът на Кидсо разполага с всичко нужно, за да постигне желанията на вашето дете. Ето защо ви препоръчваме да им се доверите.

Атрактивният им каталог се състои от следните налични артикули :

  • Конструктори паркинги на различни нива
  • Игрални комплекти 
  • Фигурки на камиони

Всички те са на доказали се марки, като – Hot Wheels, Welly и Game Movil, така че няма за какво да се тревожите при изборът им. Ако все пак изберете паркинг конструкторите е редно да ви разясним техните преимущества. Взаимодействието с тях ще подпомогне за развитието на сръчността, творческото мислене и социалните контакти.

Подобно на всички останали, включително и тях структурата им е изградена само и единствено от надеждна пластмаса. Тя от своя страна е напълно безопасна за употреба, защото не повлиява по никакъв начин на детският организъм. Единственото нещо за което трябва да внимавате е дребните елементи да не биват поглъщани.

В случай на подобен инцидент незабавно се свържете с медицинско лице. От друга страна последното нещо, което искате да допълним е, че ако имате нужда от допълнителни детайли можете спокойно да се свържете с нашият екип.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими